Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madzia_m3 raczej muzykę biesiadną a nie klasyczną 😜 choć mój mąż jak mu powiedziałam o twoim wpisie i o moim spostrzeżeniu powiedział, że klasyczną też potrafi 😁
Muzykalną mam rodzinkę, ciekawe na czym będzie dzidzia grała, bo mój mąż z pewnością będzie chciał żeby podtrzymywała tradycję i kształciła się w szkole muzycznej.
Teraz dla odmiany gra siostra mojego K. na skrzypcach- ma 12 lat i w tamtym roku zagrała nam Ave Maryja w kościółku podczas ślubu. 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Na zajęciach miałam, że osoby które są m.in leworęczne są osobami podatnymi do ppopełniania przestępstw i zabójstw 🙂

ta interpretacja "leworęczności" mnie się baaardzo podoba 🙂 🙂 🙂 tylko niech mi się tutaj zania nie obrazi-musiała być zdolniacha od dziecka, w końcu poszła szybciej do szkoły!

• Mamusia
a wiecie, że mój mały kopalek od paru dni już tak potrafi mocno fiknąć, że sama podskakuję 🙂 zresztą wczoraj to mi się brzuszek wypiął z jednej strony i skóra się booosko naciągnęła... już zapomniałam jak śmiesznie to wygląda 😉
madzia_m3: u mnie na koniec 12 tygodnia lekarz też powiedział, że na 90 % chłopak. Wizytę mam 7 lipca i wtedy umówię się na połówkowe (pewnie na kolejny tydzień), więc max. do połowy lipca będziemy wiedzieli, kto mnie tak kopie 😜

• Mamusia
heheh ja też na trzecim mieszkam 🙂 wchodzę wolniej i jakby też dyszę... ale jak porównuję swój wygląd, podejście do życia i rodziny, to trzeba obiektywnie stwierdzić, że jednak młodość mi się czai pod skórą, a niektóre moje pomysły są po prostu gówniarskie! ale dobrze mi z tym! i co, że w tym roku Chrystusowe 33 - to takie bokiem dwa serduszka, nie? czyli podwójna siła miłości! O! i tego się będę trzymała. Chociaż mówiąc bardziej serio, nigdy nie miałam ciśnienia na odmładzanie się na siłę, z wiekiem się nie kryję, bo i po co? W każdym wieku trzeba iść przez życie z podniesioną głową 🙂
🙃 🙃 🙃

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
heheh ja też na trzecim mieszkam 🙂 wchodzę wolniej i jakby też dyszę... ale jak porównuję swój wygląd, podejście do życia i rodziny, to trzeba obiektywnie stwierdzić, że jednak młodość mi się czai pod skórą, a niektóre moje pomysły są po prostu gówniarskie! ale dobrze mi z tym! i co, że w tym roku Chrystusowe 33 - to takie bokiem dwa serduszka, nie? czyli podwójna siła miłości! O! i tego się będę trzymała. Chociaż mówiąc bardziej serio, nigdy nie miałam ciśnienia na odmładzanie się na siłę, z wiekiem się nie kryję, bo i po co? W każdym wieku trzeba iść przez życie z podniesioną głową 🙂
🙃 🙃 🙃

A pewnie, ja już w tym roku zaliczyłam 32 urodziny, a mało kto tyle mi daje, zazwyczaj kilka mniej 🙂