Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

a moja Baśka to wyjątkowo spokojna w porównaniu z waszymi brzdącami,.. kopnie od czasu do czasu ale żadnych bolących jeszcze nie oberwałam :P

Ja nadal leże do góry brzuchem po tej pizzy i chyba dam sobie spokój z pieczeniem 🙂 musze jednak znaleźć ten przepis na to proste ciasto - Agnieszko, może wkleisz jeszcze raz? 🙂 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tak, widziałam go na żywo ale w kolorach czarno białym (w kwiaty) i zrobił na mnie ogromne wrażenie, leciutki i dobrze sie prowadzi, do tego bardzo stabilny jak na trójkołowca! Mój mąz też sie do niego szybko przekonał 🙂
Kupiłam w kolorze zcerwonym - ten na pierwszym zdjęciu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
witajcie brzuchatki 🙂

akompf gratuluje udanego zakupu! pokazywałam Twój model mojemu M i spodobał mu sie i chyba coś podobnego też kupimy 🙂

agnieszka Twoje ciasto super wygląda! moje siedzi sobie właśnie w piekarniku-zrobiłam z brzoskwiniami i jogurtem waniliowym ale bez kruszonki. Już nie moge sie doczekac :P

ale miałam dzisiaj miły poranek, w tramwaju spotkałam kolege mojego M i jak mnie zobaczył to zaniemówił 🙂 kilka komplementów mi powiedział :P że mam super figure jak na 6 m-c, że kwitne itp a ja puchłam z dumy i cały dzień chodziłam jak nakręcona 🙃 komplementy od M to co innego niż od faceta, którego widziałam kilka razy w życiu 🤪 🤪

Ach dziewczyny nie pospałam nic a nic coś zasnąć nie mogłam 😞 😞 😞 😞
Akompf wózeczek jest śliczny i jak bym miała kupić to też czerwony :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Choć nie powiem zielony też jest ładny :P :P :P Ja mam Ring Max czerwono-granatowy ale to po szwagierce wózio i się skapnął 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

http://allegro.pl/item725824998_wozek_gleboko_spacerowy_ring_max_okazja.html
To jest coś tego typu

dla mnie zakup wózka to najtrudniejsza sprawa w całej wyprawce, bo na porządnym wózku najbardziej mi zależy 🙂 och nie wiem na co się zdecyduję do początku grudnia muszę wybrać, i wasze zakupy mama nadzieję, że mi w tym pomogą 🙃

Ale dziewczyny przypomnijmy sobie w jakich to my wózkach jeździłyśmy 🙂 🙂 🙂 Kiedyś nie było takiego wyboru, rodzice brali co było, a teraz aż głowa boli od tych modeli 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

A teraz sobie przypomniałam jeden film jak się kobieta nazwała będąc w ciąży: kinder niespodzianką :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Emmax dziś oglądałam na żywo tako jumpera i chyba ten będzie mój :P waży co prawda troszke ale kółka są pompowane więc coś za coś no i jeśli już to będę brała tako jumper x śiwtnie się poddaje jak go ugiełam to aż miodzio 😁 tylko jeszcze nie wiem jak z wyciąganiem gondoli i montowaniem spacerówki ale się pojedzie jeszcze raz i rozbierze go do gołego 🤪

• Mamusia
ja będę miała używany wózek po bratanku i mam nadzieję, że się sprawdzi 🙂

Wyszłam na chwilę do sklepu i oczywiście kupiłam 3 komplety -body z dł. rękawem +spodenki +czapeczka! teraz to już naprawdę koniec z ciuszkami hehe! Innych rzeczy nie mam, a ciuszków już wystarczy. Sama sobie tłumaczę, że nie ma sensu wydawać kasy bo mój Skarb długo ich nie ponosi i zaraz trzeba będzie kupować nowe, a na końcu i tak nie mogę się oprzeć :laugh: Przecież przez najbliższe kilka lat będziemy im kupować śliczne słodkie ciuszki to o co nam teraz chodzi z tym szałem hehehe???!!!!

• Mamusia
Tam też był w cenie 1200 tylko że kobieta powiedziała że jeszcze mam 5% upustu jak u nich będę kupowała baby smile też oglądałam bo był i właśnie nie wiem jak pojedziemy z mężem to chyba będziemy decydować między tymi dwoma ( no chyba że wpdanie w oko jeszcze coś,ale oby nie bo już fioła dostaje ) niestety nie pamiętam jaka cena była tego baby smile,ale tako jumper ma taką fajną sprężynke i ten wózek super się ugina.No zobaczymy 🙂

w necie chyba z fotelikiem byl w takiej cenie, ale nie jestem pewna, widzę, że mamy [podobny gust co do wózków i może nasze córeczki będą się tym samym woziły:laugh:

ale jestem pełna, czuje się jak wielka ciężarówka, jest mi coraz ciężej aż strach pomyśleć co będzie dalej 😉