Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co do tapety jaką kładliśmy to od razu też zdjęcie zrobiłam . Jest taka kremowa , bo całą aranżacje pokoju mam taki krem z brązem. [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC01703.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witajcie 🙂

wróciłam z pracy, jem błyskawiczny obiadek i nadrabiam forum 🙂

fredeczka szkoda słów na Twoją teściową-teraz nie bedzie jej łatwo odzyskac dzieci

jakiś czas temu wylicytowałam zestaw z ubrankami na allegro i wczoraj paka doszła do domu, jak moja mama ją otworzyła to od razu zadzwoniła i prawie piszczała do słuchawki, że takie śliczne są te ubranka i buciki takie małe i czapeczki i pajacyki ..... szkoda, tylko, że ja je dostane dopiero za jakiś tydzień-znajomy jedzie do Bochni więc może podskoczy do Tarnowa i wezmie mi te rzeczy. Póki co mam tylko 2 pajace i kaftanik oraz 2 okrycia kąpielowe dla Bartka, a tak bym już chciała te rzeczy miec i móc wklejac fotki... ehh...

wczoraj przyjechała do mnie znajoma na kawke i jak mnie zobaczyła to powiedziała: oj oj widze, że ci sie przytyło 😠
kurcze albo mam zły wzrok albo faktycznie przytyłam, no ale waga wskazuje 4 kg na plusie i wszystko poszło w brzuszek 🥴

Akompf śniłas mi sie Ty i Twój mąż 🤪 nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale po jakims parku chodziliśmy i tam takie motyle wielkie latały i każda z nas musiała sobie wybrac jednego i od tej chwili to były nasze dzieci a wózki pod drzewami leżały :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: i nie wiem co było dalej bo obudziłam sie na siku :P

• Mamusia
agusia super ubrankaa ten pajac z samochodem to jest bomba!:laugh:
tapeta też mi sie podoba

mnie czeka jeszcze malowanie przedpokoju tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor bo narazie jest biały a na jednej ścianie jest tapeta-zaraz wstawie fote i chce coś do tej tapety aby pasowało, w przedpokoju mam też duże okno więc kolor może byc nawet ciemniejszy-chodzi mi po głowie taka czerwien jak są kwiaty ale jeszcze sie musze zastanowic-bo potem trudno taki kolor zamalowac.

• Mamusia
Witam Was!

Ciężko było ale jakoś nadrobiłam te 30 stron, jakoś w pracy mam problem żeby z Wami pogadać a jak wrócę do domu to brak czasu 😞

Fredeczko tą Twoją teściową to bym ..... nie bedę kończyła. Dla mnie to nie jest matka która oddaje swoje dzieci do domu dziecka a jeszcze w dodatku na dniach mam mieć następne, bo ona jest chyba w ciąży jak dobrze pamiętam z poprzednich twoich wpisów.

Mittka czekamy na wieści 🙂 🙂
Agusia_w i Anja tapetki macie zajefajne 🤪 🤪

ja i mój mąż postanowiliśmy że sypialnie zrobimy w kolorze czerwieni i bordo 🤪 🤪 Dużo osób nam mówi że to za wściekły kolor, że powinniśmy wybrać coś bardziej spokojnego ale mu już podjęliśmy decyzje i nawet już pościel mam w takim kolorze :laugh: :laugh: :laugh:

Hahahaha! Anja - rozbawiłaś mnie 🙂 Mój motylek musiał byc różowy (?!) bo ostatnio ten kolor dominuje w moim życiu 🙂 W połowie czytania myslałam, ze łapałysmy te motyle dla mojego Kermita 🤪 hehehe (bieganie po łące za świerszczmi nasuwa mi takie skojarzenia samoistnie 🙂 )

Co do tapety to też się na taką czaiłam 🙂 tutaj jedynie czerwony, biały i kremowy wchodzi w grę, ale ostatnio mi się czerwone ściany podobają na maxa. Do tego proste białe ramki ze zdjęciami :P heheheh coś a'la http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80078033

Kapusta skrojona, wstawiona, doprawiona, mięsko podsmażone i teraz tylko czekać...

Wracam do zajęć bo mam jeszcze sporo do zrobienia 🙂

• Mamusia
hehe bez przesady 😉 ale i tak bede przeciez z mala na spacery chodzic jak tylko pogoda na to pozwoli wiec dlaczego nie ? :P

Agusia tez mam takie polspiochy jak te pierwsze - te w takie psiaki :P ogolnie slodko 🙂

Anja czerwien bylaby extra!! 🤪

GosiaG tak ona jest w ciazy i teraz na dniach ma termin, i niby sobie nie radzila z dziecmi i dlatego je oddala. Marcin az plakal jak sie o tym dowiedzial i wczoraj tak sobie gadalismy i mowil,ze chcialby im jakos pomoc ale on sam pracuje i mamy naszego dzidziusia w drodze a pozatym kazdy swoj rozum ma tylko jego matce go brak. No i kkiedys taka nie byla, dopoki nie pojawil sie w jej zyciu ten zaje.... krzysiek 😠 on tak odwala, a ona zakochana wybacza mu wszystko jakby nic sie nie stalo!!

AgusiaW - ciuszki to faktycznie zajefajne, te body z długim rękawkiem mi sie podobają :P
Mittka- czekam na wieści 🙂 Ale masz fajnie, ze swoją Emilkę zobaczysz 🙂

Co do bordowego koloru to też mi sie strasznie podoba, u teściów malowalismy pokój na ten kolor, ale ja mam jeden pokój i mogłby ten kolor byc za ostry, trzeba pamietac, ze jeszcze Baska w nim bedzie spedzac sporo czasu a nie chciałabym, zeby ją już od przebudzenia kolor po oczach żgał 😁 ....

GosiaG- Kremit cos ostatnio sie zrobił nicpoty, próbuje znaleźć wyjście z terrarium i sie rzuca na szybę (nie widzi jej bo jaszczurki nie mają zdolności widzenia szyb) i tylko czekać aż sobie pysk rozkwasi 😞