Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A wiecie co mój mąż wymyślił? Robić chrzciny w Boże Narodzenie. Myślałam, że go wzrokiem zabiję. Najpierw to ja bym chciała dojść do siebie to raz, a dwa kilkudniowego dziecka na pewno nie wezmę w tłum do kościoła.

Czesc dziewczyny 🙂

Dzis miałam troszkę zalatany dzień, więc wybaczcie, ale nie będę nadrabiac forum, bo prawie 30 stron...

Bylismy z męzem w Castoramie i Leroy Merlin, wybieraliśmy różności potrzebne do budowy.

Nie mam już na nic sił i mam wyrzuty sumienia, że nic się dzis nie uczyłam... od jutra znowu zaczynam.Chciałabym mieć już tą obronę za sobą, bo mam takiego stresa, że szok...może któraś z Was sie broniła i zechciałaby mi opowiedziec wrażenia 🙂

PannaNikt zdjęcie widziałam, jest słodkie i chwyta za serduszko 🙂

A ja dziewczyny byłam świadkiem tragedii 😞 😞 Pali się poddasze domu a na tym poddaszu mieszkali ludzie 😞 😞 Nie wiem czy ktoś zginął albo został ranny, lepiej żeby nie 😞 😞 😞

Aga ja dzis tez widziałam śmiertelny wypadek samochodowy 😞 na szczęscie nie widziałam juz zwłok, ale w CB słyszelismy z mężem że w tym wypadku, który mijaliśmy po drodze zginął człowiek... masakra normalnie...

I tu się Ewo z Tobą zgadzam 😞 😞 O ilu tragediach nie mówią i nie piszą bo fakt faktem jak by mieli opisywać każdą tragedię to by tylko w telewizji czy gazetach same tragedie były 🤢 🤢 🤢 🤢

Ja też Mittka mam nadzieję że skończy się tylko na syropach przeciwgorączkowych choć zawsze mój Kamil kończył na antybiotyku 😞 😞 😞
Zobaczymy co nocka pokaże 😉 😉 😉