Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam,
Agnieszkaw, oczywiście,że sama nie będę myła okien:p Mąż by mnie zatłukł chyba hehhe

Gosiag i Fredeczka, śliczniutkie macie brzucholki:-)

Ewa, a jak tam u Ciebie tapetowanie? My jeszcze dzisiaj będziemy się męczyć z listewkami styropianowymi przy suficie bo 3 kleje wypróbowaliśmy i nic, spadają i teraz na sylikon wczoraj spróbowaliśmy jedna i przez noc nie spadła więc dzisiaj resztę będziemy kleić , masakra jakaś.
A teraz czekam na Faceta bo ma mi balkon wymierzyć do zabudowy i wycenić ciekawe ile to wyniesie?

A dziewczyny napiszcie mi jakie materace kupujecie do łóżeczka ??

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

A ja też się zmierzyłam i w brzuszku mam 94,ale co zauważyłam że w biodra też mi jednak poszło 🤪 a jakoś tak nie widać :P

AgnieszkaK my chyba wymiane robimy jak ja dobrze śpie to Ty nie a jak Ty dobrze śpisz to ja nie 😞 dziś się przebudziłam o 4 i nie mogłam spać do 6 :/ za to mała mi dotrzymywała towarzystwa i to tak solidnie 🙂

A ja na śniadanie bułeczke świeże bułeczki z serkiem topionym,a teraz jeszcze dojadam pół rogala po córce 🙂

Nie jakieś tam kokosowe, antyalergiczne itp zwykły gąbczasty materac 🙂 🙂 Chyba że jeszcze kuzynka męża zdecyduje się mi odsprzedać a ona ma jakiś antyalergiczny a jej mała mało spała w nim dlatego że jak mała miała 6 tygodni stwierdzono że ma białaczkę i 9 miesięcy przeleżała w klinice w szpitalu we Wrocławiu no a potem to tylko w sterylnych warunkach musiała przebywać, więc ten materac jej się już nie przydał.

Mittka - jak córeczka? Przeszło jej chociaż trochę?
Agnieszka - ale masz fajnie z tym urzadzaniem 🙂 Ja lubie takie wyzwania 🙂 Właśnie siedze nad urządzeniem pokoju. A że mam jeden toż to prawdziwe wyzwanie! 🙂

Ja kupuję materacyk bezpośrednio z fabryki, po znajomości, ale gryka-kokos chyba.

Jak byście chciały poczytać trochę o małe Noemi bo tak ma na imię to tu macie linka
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/news/noemi-szansa-na-zycie,1149930,226
Ale teraz Emi ma skończone 2 latka i czuje się bardzo dobrze 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No Agnieszka lepiej wypluj to słowo :P dziś rano tak mi jeździło po brzuchu że już się martwiłam,ale na razie odpukać spokój 🙂

To straszna choroba,rok temu mieliśmy spotkanie klasowe z podstawówki i na nim dowiedziałam się że moja koleżanka i kolega też się borykali z tą chorobą u swoich córek 😞 jak ich słuchałam to aż mi się serce krajało najbardziej to nie mogłam się napatrzeć na kolege największego łobuza w klasie a teraz opowiadał jak jeździł do sanktuarium w Gidl po wode która ma jakieś cudowne właściwości.Normalnie dla mnie szok

Już wyplułam :P :P
Te choroby są straszne i nawet największemu wrogowi nie życzę bo to na prawdę nic przyjemnego a ile cierpienia takie kruszynki muszą przejść 😞 😞 😞

• Mamusia
Witam Was kobitki!

Wiolu wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy ślubu 🙂

A co do bielizny z nowej kolekcji Triumpha to zrobiłaś dobry zakup i na pewno nie będziesz żałowała. Ja jestem w posiadaniu jednego i jestem bardzo z niego zadowolona 🙂

coś weekend minął a grudnióweczek nadal nie ma 🙂

Właśnie robie pranie, niech sie pościele wypiorą poki moge je na dwór powiesić, poki słonko świeci. Póżniej kolejna pralka prania, a pozniej spadam do Poznania 🙂 heheheh

Co do Triumpha - tez kiedyś pokusiłam się na zakup takowego, cholernie dużo kasy za niego dałam, ale mogłabym kupic bez przymierzania, w dodatku przestałam go nosić nie dlatego, ze sie zmechacił i zniszczył ale dlatego, ze urosło mi co nieco :P i juz nie zmaleje :/ Teraz leży w szafie i wygląda jak nowy...