Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry wieczór grudnióweczki 🙂 🙂 🙂
Wiolu to super że z Majką wszystko dobrze 😆 😆
Julia witam Cię serdecznie i też cieszę się że u Twojej dzidzi wszystko w porządku no i fajną będziesz mieć niespodziankę w postaci płci dzidzi tak samo jak PannaNikt 🤪 🤪 🤪
Ach no i Wiolu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :laugh: :laugh: :laugh:
A ja dziś na kawce u znajomej byłam i tak mi czas szybko zleciał że nawet nie spostrzegłam że tak późno się zrobiło :P :P :P :P

ja zawse wracam na brzuszka jak juz wszystkie śpicie 🙂 Przynajmniej mniej do nadrabiania 🙂 heheh

Wiolka - wszystkiego najszczęsliwszego dla Was!
Julia - dobrze, ze wszystko okej, też miałam niedawno takiego stracha jak nie czułam jeszcze ruchów mojej Baśki...
Anja - grzybek jak nic... a swedzi? piecze?

A my pojechalismy do Poznania do IKEI i kupilismy łóżko dla nas (remont pokoju wymagał zakupu mniejszego łóżka niż to, które mamy dotychczas), kupiłam dla Baski okrycie kąpielowe http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731 i kilka dupereli do kuchni. A jutro wybieramy się po farbę i tapetę... w weekend bedziemy działać 🙂

Uciekam już do łóżeczka, bo mężunia ząbek boli i trza Go przytulić 🙂

Dobranoc Brzuchatki!

Dzień doberek grudniowe grubaski :laugh: :laugh: :laugh:
Ja już pranie zaraz pójdę powiesić , małego do zerówki odprowadziłam, a teraz czas na śniadanko tylko nie wiem co tu wszamać, bo na nic konkretnego nie mam ochoty 😉 😉 😉 😉 😉
A nocka minęła dziś nawet dość możliwie :P :P Kręgosłup trochę boli ale w mirę jest ten ból do wytrzymania 🙃 🙃 🙃 W dzień pewnie rozchodzę i przestanie mnie boleć :P :P :P :P

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki!!!

U mnie w końcu skończyły się upały i jest super, teraz wieje bardzo silny wiatr i ciężko się niektórym utrzymać na nogach ale mnie to nie grozi bo w końcu mam pożądne obciążenie :laugh: Aga ja tez się zastanawiam co by tu dzisiaj na sniadanko, wpadłaś na jakiś fany pomysł?

MiŁego dnia!

Wiolu nie mam pomysłu 😞 😞 Tak na prawdę to powiem szczerze że głodna się nie czuję ale trzeba zjeść ze względu na nasze berbecie, a mały tak mi się w brzuchu przewraca i zauważyłam że on nie za bardzo mamusię chce kopać tylko tak jak by się rozpychał :laugh: :laugh: Albo to po lewej stronie taki balonik zrobi albo po prawej albo pod żebrami, a czasami walnie mi tego kopniaka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A ja mam ochotę na paprykarz ostatnio, ale ze względu na pustki w lodówce musiałam się pocieszyc samym pomidorkiem ale akim prosto z działki 😁 a to sama pyszota!

Chyba Fredeczka mi na ten paprykarz pomysł podsunęła...

Dziewczynki, właśnie mi miara do rąk wpadła, mam 112 cm w brzusiu! hehehhe o kurcze!