Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Fredeczka, brzuch masz taki jak powinien być.
Ale pierwsze na co zwróciłam uwagę to na biust 🤪 Masz czym oddychać, oj masz :laugh:

Ubranka świetne. Najbardziej podoba mi się sukienka, bo moja córka taką miała :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka ta sukienka jest prześliczna 🤪 🤪 🤪 Reszta ciuszków też :laugh: :laugh:
A co moją uwagę przykuło to różowy stanik Fredeczki, a brzuszek masz śliczny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
a oto ten golfik :P tylko,ze na zdj glupio wyszedl bo tak naprawde to ma taki sliwkowy kolor a tutaj jakis szary sie wydaje :/ i tez nic nigdzie nie ma 😁 jak nowy :P [img size=308]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5201.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Fredeczka - sukieneczka słodziutka i golfik też mi sie bardzo podoba!!!!

Własnie bratanek przyszedł, może zadanie domowe z nim zrobie, przejde sie do lasu z nim, nałapiemy świerszczy dla Kermita :P Teraz mi miesza po kanałach 🙂 hehehhe

Do później dziewczęta!

• Mamusia
Mittka ja właśnie takiego wirucha złapałam leżąc w szpitalu. Dwie doby upłynęły mi pod znakiem wymiotów i biegunki oraz gorączki. Teraz chyba mój Krzysiek coś złapał bo od wczoraj źle się czuje...ehhh...

Ja niestety nie mogę nosić golfikUF 😠

• Mamusia
hej laseczki!

Jak zwykle świetne rzeczy upolowałyście! Ja chyba jeszcze nigdy nic nie kupiłam w lumpku, ale nie dlatego że mam coś przeciw tylko jakoś nie mam szczęścia. Kilka razy weszłam, ale nie umiałam tam znaleźć nic fajnego.

Ja wczoraj na pocieszenie humoru kupiłam 2 okrycie kąpielowe dla mojego małego Skarba. Nie sądziłam, że kupowanie ręczniczków czy nawet pieluszek będzie mi sprawiało taką radość 🙂 A powiedzcie mi butelki kupujecie szklane czy plastikowe?

• Mamusia
Persy dlaczego nie mozesz ?

Ewa ja kupilam plastikowe. A jesli chodzi o lumpki to ja tez nigdy nie bylam przekonana i dopiero jak zobaczylam jakie dziewczyny rzeczy pokupywaly to tez sie wybralam, 1 raz, 2 raz i tak kilka razy i coraz lepiej mi szlo ale jak wchodzilam na poczatku to tez nic nie znalazlam i dopiero pozniej 🙂

• Mamusia
A są jeszcze szklane butelki?? 🙂 ja używałam plastikowych i teraz też takich zamierzam 🙂

Fredeczkaa ona leży cały czas w łóżku już nawet myślałam że zasneła i przymknęłam jej drzwi przyszłam usiąść a ta jak nie wyrwała do kibelka i jeszcze miałam wyrzuty sumienia że jej te drzwi przymknełam bo jeszcze się musiała z nimi uporać 🤨 No wirus grypy żołądkowej jak nic 😠 teraz tylko czekać jak za dwa dni ja załapie 🤢