Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny sałatka bardzo mi smakowała i to żaden wielki wynalazek 🤪 🤪 Przepis bardzo prosty:
pomidor ile kto chce
pora tak samo
no i przyprawa prymat do sałatek i majonez 😆 😆 😆 😆

Pobudka grudnióweczki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

No i znów nocka z głowy była 😠 😠 😠 Jak zwykle kręgosłup 😞 😞 😞 😞
Ja już małego do zerówki odprowadziłam a teraz rytualnie brzuszek.net :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Ja ide cos zjesc i lece do ciucholanduu :P 😁 😁 😁 wiem wiem,nie powinnam ale najwyzej,strace kase i bedzie po niej wtedy trzeba bedzie nowa skombinowac, dobrze,ze Marcin nie ma pustego portfela haha 😁

a moze akurat trafie na jakies spodnie ciazowe w lumpku? Kolezanka 3 pary sobie kupila za niecale 50zl :P

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂

Ja też córe odprowadziłam do szkoły potem całą godzine lekcyjną przestałyśmy pod szkołą z mamusiami 🤪 a teraz jem śniadanko 🙂

Fredeczkoo to czekamy z niecierpliwością na te twoje zdobycze 🙂

Ja dziś w nocy też nie pospałam nie wiem dlaczego non stop siku biegałam a przecież już miałam z tym spokój,ale też dużo piłam w nocy bo jakiś kac mnie męczył 😲

• Mamusia
Tak dzisiaj 🙂 ale jak się zdziwiłam jaka ona miła dla mnie była 🤪 poszłam podbić do sekretariatu Dominiki legitymacje a sekretarka mówi żeby pozbierać z klasy całej i dopiero przyjść a nasza pani do niej tak ją ładnie prosi żeby mi podbiła normalnie w szoku byłam 🤪

• Mamusia
widziałam zdobycze Ewy i musze powiedziec ze czapeczka z kaczuchą mnie rozwaliła :laugh: a co do śpiworka to zamierzacie używac go w domu zamiast pościeli do łóżeczka czy do wózka?

bo ja chyba kupie normalną pościel, łatwiej z niej wyjąc maluszka np. w nocy na przewijanie

Czesc dziewczyki!

Ale z Was ranne ptaszki! Obiecałam sobie, ze bede wstawać wczesniej ale jakos mi to nie wychodzi :P hehe

Anja - ja chce używac śpiworka i w domu i na spacery do wózka, musze tylko kupić jeszcze jeden... Nie chcę kupować pościeli do wózka, bo mała za chwile wyrosnie z gondoli i już jej nie użyję...
Czy łatwiej jest wyjmować? Pewnie ciut łatwiej, ale ja mam śpiworek rozpinany w całości więc robi sie z niego minikocyk. Zresztą same zobaczymy co nam łatwiej bedzie używać...

Mittka - może nie taki diabeł straszny?

Fredeczka juz zaczyna zakupoholizm 🙂 a miałaś odpoczywać dzieweczko! 🙂