Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Agnieszka ja na razie nie mam tak dużego problemu bo śpie sama więc moge w łóżku wywijać,ale jak mąż przyjedzie to się zacznie za to będę miała na kogo nóżke zarzucić a ja to tak bardzo lubie,nawet mój mąż jak się położy to mówi gdzie ta noga bo zasnąć nie będę mógł-tak się do niej przyzwyczaił 🤪

• Mamusia
A no tak Agnieszko,ale świętować będziemy 19 jak przyjedzie ojjj będzie się działo 🤪

Gosiu tak czekamy na fotki jesteśmy tego spragnione nie wiem czemu,ale wogóle one mi się nie nudzą mogła bym oglądać i przekładać takie ciuszki przez cały dzień :P

Witajcie brzucholki

Ja dopiero wstałam 🙂 poczytałam Wasze posty i będę jeść śniadanko, potem do kościółka, a dziś na obiad wymyśliłam sobie, że zaciągnę męza do pizzeri na cos samkowitego 🙂

Fredeczko super przepis i nie trudny, więc chyba zrobię w tygodniu te ciastka.

Katarina rozgość się wśród grudniówek 🙂 Tutaj same fajne dziewczyny są 🙂

Mittka u nas jest odwrotnie z tą nogą. To mój męzulek zawsze na mnie kładł 🙂

• Mamusia
Oh no to mam nadzieję że teraz zrezygnował już z tej nóżki zarzucanej na Ciebie 😁

A ja też dzisiaj do kościółka ale na 16 dopiero tak mi ta godzina nie pasuje 😞 ale córa w przyszłym roku komunia więc zaczynam biegać do kościółka na tą godzine na którą wymagają 🤔

• Mamusia
Hej brzucholki, u mnie szaro za oknem. Typowa pogoda na spanie 🙂 Zaczyna się jesień...ehhh...
Mamy z Krzyśkiem w planach dziś basen. No ale zobaczę czy się zbiorę...wczoraj poszliśmy kupić dla mnie kostium kąpielowy - o dziwo znalazłam taki dla przyszłych mam 🙂 🙂

U mnie tez szaro się zrobiło za oknem 😞 😞 😞 Persy jak ja Ci zazdroszczę dziś tego basenu :P :P :P Ja to chyba w przyszły miesiącu się wybiorę bo teraz fundusze mam okrojone 😉 😉 😉

• Mamusia
No powodzenia zycze w robieniu ciasteczek 🙂 latwy, szybko przepis i jakie to slodkie! Mmm 🙂

Ja czekam az Marcin wroci... a to jeszcze 2 godz! 😞 tydz temu bylismy w kawiarni na lodach... ciekawe czy dzisiaj cos wymysli :P 🙂

Ja juz sie nie moge doczekac jutra! :P ide na poczte odebrac paczke a naprzeciwko wypatrzylam ostatnio jadac autobusem ciucholandzik taki maly gdzie widzialam same rzeczy dla malutkich dzieciatek :P

• Mamusia
A ja sobie teraz przeglądam te ciuszki co mi wczoraj przywieźli i zobaczcie co fajnego znalazłam 🙂
[img size=306]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P9050015.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Wełniana sukieneczka i spodenki prześliczne 🙂