Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

AgnieszkaK - bo maleństwa to zawsze sobie wybieraja własna porę 🙂 Koleżanka niedługo zmieni zdanie, bo ciąża bardzo zmienia poglądy na różne sprawy... 🙂 Nieprawdaż? 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie udala sie operacja ?? 😞 ahh jakie to smutne 😞 jednak Gosia da rade, tymbardziej,ze ma juz swoje dzieciaczki.

A jesli chodzi o buciki to kupilam takie, tylko,ze troche inne :P tzn wzor identyczny ale zamszowe jest tylko u gory, bo tez chodzilo mi o to zeby nie przemakaly 🙂

A to ciasto kokosowe - pychotka!!!

a ja Marcina wyslalam do kolegi i pewnie pozno wroci 🙂

• Mamusia
OOOO... to wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA NOWOŻEŃCÓW 😉 😉 STO LAT!

Dziewczyny, śliczne macie brzuszki...mój powoli rośnie:P Zresztą po wizycie w szpitalu schudłam i brzusio też się zrobił ciut mniejszy 😠
Ale biorąc pod uwagę w którym miesiącu jesteśmy...to zdążymy jeszcze ponarzekać na nasze duuuże brzuchy 🙂 :laugh:

Kurcze dziewczyny u mnie znów internet szwankuje 😠 😠 😠
Jestem taka wściekła 😠 Teraz piszę z brata kompa bo on ma osobny internet 😉 😉 😉
A co do koleżanki to ona jest załamana a ja jej mówię że da radę i zobaczy jakie macierzyństwo jest wspaniałe :laugh: :laugh:
W poniedziałek idzie ze mną do mojego lekarza także mam przyspieszoną wizytę :P :P :P

Fredeczka - bardzo Cię lubię i uważam, ze powinnas dużo odpoczywać ale LEĆ PO TEN PRZEPIS! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

hehehehe żartuję!

u mnie w kuchni nadal czuć spalonymi śliwkami 🙂 hehehe

Mittka ja dziś tez piekłam to jogurtowe ze śliweczkami.

Anja wrzucaj przepis na swoje czekoladowe 🙂

A mi sie znowu na wspomnienia zebrało. Oglądaliśmy sobie z męzem zdjęcia ze ślubu. Dziewczyny a jaką miałyście piosenke na pierwszy taniec bo ja http://w106.wrzuta.pl/audio/2wkucUFItqy/kindla_-_z_kims_takim_jak_ty
I sobie słuchamy z męzuniem i łezka się kręci w oku 🙂

Oj dziewczyny Wy tylko o tych ciastach a ja nawet nie mam gdzie upiec bo mój piekarnik nadaje się tylko do pieczenia mięsa 😠 😠 😠
A ja siedzę przed kompem i Bartek tak mnie kopie że normalnie czuje jak mnie brzuch od środka boli 🙂 🙂 Mały łobuziak :laugh: :laugh:

Ja miałam na swój pierwszy taniec piosenkę Kancelarii "Zabiorę Cię właśnie tam" choć zawsze chciałam mieć piosenkę zespołu 2+1 "Windą do nieba".

Aguś jutro csik wrzucę bo teraz to niem głowy do myślenia 😉 😉 😉

Nie tylko Ty Mittka jej zazdrościsz, ja tez bym gdzieś się poszła pobawić na jakieś wesele :P :P :P Napisałam Adze że wproszę się myślami na jej wesele :laugh: :laugh: :laugh: