Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No dziewczynki ja uciekam do mężusia się przytulić :P :P
Oczywiście jeszcze zmówię paciorek za dusze synka Gosi i za Gosię 😞 😞
Jestem ciekawa jak się Ona czuję 😞 😞 😞 😞

DOBRANOC

Oj dziewczęta jakie macie brzusie śliczne! Nawet nie wiem kiedy one tak urosły! CZas tak szybko leci! Ja zawsze miałam wklęsły pępek i teraz poprostu się spłycił :P - nie licze że wyskoczy a one tak słodko wyglądają 🙂

Ide się myć i zaraz spać...

Aha, Agnieszko - ciasto wyszło lekko wilgotne (momentami zakalcowate) ale jakże zajebi...e smaczne!!! Braterstwo ucieszone nawet bylo. Tylko bratanek ten niejadek nic nie zjadł... ale on tak ma 🙂

Bratówka wykazała najwyższe uznanie dla naszego nabytku w postaci wózka - ona juz jakieś doświadczenie ma w tej materii więc się cieszę 🙂

Wiolka - cud wogóle, ze zdjecia wstawiłaś, bo rzadko cokolwiek wstawiasz... to teraz może nowa fryzurka?! 🤪

Ewa - faktycznie mniejszy niż brzusio niż niektórych grudniówek ale to różnie bywa.

Co do włosków to u mnie cała chmara! a jak sie przyjrzeć to się układają w ciemną linię, ale linea negra to jeszcze nie jest :P

A Akompf zapomniałam dopisać że mojemu Tomkowi bardzo się spodobał Wasz wózek dla dzidzi 🙂 🙂 🙂 Więc może sie jeszcze skuszę na taki model jaki Ty masz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mężu Akompf dostałes ode mnie zasłużony oklask za Twoje postępy 🙂 jestem mile zaskoczona Twoją postawą i zaangażowaniem w zakupy dla Waszej Basi 🙂 no i nasza Akopmf jakas teraz weselsza 🙂

Akopmf cieszę się, że ciacho jednak smakowało 🙂 następnym razem wyjdzie Ci idealne 🙂

Ewa Twój brzunio też śliczny i bardzo zgrabniutki 🙂

Idę spać, bo od tej nauki juz mi się mózg lasuje (co kolwiek to znaczy, moja znajoma czasem tak mówi heh 🙂 )

Dobranoc grudnióweczki 🙂

Ps. a Fredeczki dziś nie było ?? Oj bedactwo, co ta szkoła z nią robi 🙂

Pa pa