Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

To dla naszych dzisiejszych nowożeńców 🙂 🙂 🙂

Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i “syrenki”.

Bozia niech Wam błogosławi,
rząd Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witaj Persy 🙂 🙂 🙂
Radości to u nas niemiara i nawet nie wiem od czego zacząć 🙂 ale za to smutek jeden wielki 😞 Nasza kochana Gosia2301 straciła swojego synka 😞 😞 Niestety operacja się nie udała 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
hejka 🙂

Dzisiaj spałam w innym łóżku i cała połamana jestem :laugh: Jednak tyłek przyzwyczaja się do wygóg, zawsze spaliśmy na takim małym łóżku i było dobrze, ale teraz mamy większe i w tym małym to ledwo daliśmy radę :laugh:

Po czwartkowej wizycie mam zakaz pomagania przy remoncie więc czekam na mojego tatusia aż przyjedzie i zabiorą się z mężem za tapetowanie. Będę im pokazywała palcem co mają robić :laugh: Tak się cieszę, że będzie już ładnie 🙂 Zostaną nam do kupienia meble i pewnie z tym będzie największy kłopot.

Agnieszko Wszystkiego Dobrego 🙂 🙂 🙂 Bez względu na pogodę to będzie piękny dzień! Dużo miłości!!! No i oczywiście czekamy na relację.

Persy napisz coś więcej, mam nadzieję, że Cię wyleczyli i czujesz się ok.

Akompf no zdjęcie męża rewelka 🙂 AgnieszkaW ma rację -na kilometr (a właściwie na jakieś 100km :laugh: ) czuć, że tatuś zakochany w swojej córeczce po uszy!

Miłego weekendu!!! Będę tu pewnie cały dzień bo nie mam co robić, muszę siedzieć w miejscu żeby im nie przeszkadzać w pracy.

Persy jak sie czujesz?? Wszystko juz w porządku?? Pomogli Ci chociaż w tym szpitalu, oprócz tego, że przeszłaś niezłą szkołę rodzenia ?? 🙂

Wstawiam zdjęcie mojego bęcka 🙂

Młodej Parze:
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia 🙂

Aż mnie na wspomnienia wzięło i chyba włączę dziś płytę z mojego ślubu :laugh:

Persy cieszę się, że jesteś już w domu. Napisz jak się czujesz, czy udało się wyleczyć te cholerstwo.

A ja dzisiaj dostałam w końcu paczkę z ciuszkami, które licytowałam. Zaraz wrzucę je do pralki 😉
Moja córka jak zobaczyła ciuszki aż zapiszczała z zachwytu. Intensywnie wraz ze mną bierze udział w przygotowaniach do przyjścia maleństwa na świat i strasznie się cieszy 🙂

Poza tym mąż mnie dzisiaj skrzyczał ☺️

Ania w brzuszku 🙂 [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Snapshot_20090905_2__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Oj...brak mi słów na opisanie smutku jeśli chodzi o Gosie 😞 😞
A jakich to nowożeńców mamy?
Ja się czuje już dobrze. Mam nadzieje iż kolejny "urlop" w szpitalu będzie związany z porodem 🙂
Teraz pędzę do na zakupy. Później się odezwę.

A to mój brzuszek z przodu. Chyba widac troszkę wystający pępek 🙂 [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Snapshot_20090905_7__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Agnieszka26, Twój brzuszek rzeczywiście spiczasty, śliczny po prostu!!!
A mąż się na mnie wnerwił, bo... wczoraj zrobiłam przemeblowanie w pokoju małej. Przesunęłam komody i łóżko. I dzisiaj jak wrócił z pracy wkurzył się, że narzekam, że mnie wszytko boli a potem biorę się za takie rzeczy 🤨
Ale ja nie potrafię usiedzieć na tyłku 😠

Wiem, wiem głupia jestem... Sama wiem, że nie powinnam, ale z drugiej strony jakaś silna potrzeba wicia gniazdka mi się włączyła 🙂

Właśnie zrobiłam sobie zdjęcie mojego brzucha. Teraz tylko muszę kabel od aparatu znaleźć 🤨

A co do linii na brzuchu. W pierwszej ciąży też nie miałam równej. A teraz jest jeszcze niewidoczna za bardzo 😉

• Mamusia
Wiecie co znajomi wpadli podrzucili ciuszki i sobie poszli a ja znowu to będę segregować i nie mam już gdzie pochować 😞

A i Agnieszka84 się martwiła o pogode a słoneczko jej już wyszło 🙂 tylko że zimno ponoć na dworze 🤔

PannoNikt ja też musze na Ciebie nakrzyczeć nie wolno Ci robić takich rzeczy!!!!!

Jejku Mittka jak ja Ci zazdroszczę 🙂 masz takich fajnych znajomych 🙂 Ja od nikogo nic nie dostałam, mimo iz wśród moich znajomych, rodziny mnóstwo maluchów ehhh wszystko kupuje sama 😞

Dziękuję za komplementy w sprawie brzunia 🙂