Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A zapomniałam Agniesia super brzuszek i jaka fajna linia 🤪 a mnie jeszcze nie widać ciekawe czy się pojawi,za to baardzo mi widać żyły takie błękitne może mam błękitną krew 😁 haha

No te ciuszki co przywieźli to większość na później i dużo takich już dosyć schodzonych ale myśle że po domu spokojnie się przydadzą 🙂

Mittka, fajnie, że dostajesz ciuszki od znajomych. Fakt faktem jest trochę roboty z segregacją, ale wielu rzeczy nie będziesz musiala kupować 🙂

A ja zaczynam praktycznie od zera. Wszystko muszę kupić 🤨
I wiecie co, do października chce mieć wszystko przygotowane. W czwartek byłam na zakupach z córką i powiem Wam, że męczy mnie już takie chodzienie od sklepu do sklepu 🤨

• Mamusia
hej dziewczyny!

Znowu nie dam rady nadrobic :P 40stron mam do przeczytania :P a ja tak tylko na chwilke :P moj M. mial miec wolne 2 tyg a od poniedzialku idzie do pracy 😞 z jednej strony dobrze, bo kasa nie umyka ale z drugiej zle, bo ja od poniedzialku mam wolne :P i myslalam,ze sobie poranki razem bedziemy spedzac.

A wczoraj kupilam dla mojej malutkiej takie sliczne rozowe buciki! 🙂 i dzisiaj sobie kupilam buciki, tylko nie wiem , czy nie zrobilam bledu bo.... ? sa na obcasie, co prawda niskim i go wogole nie czuje ale nie wiem sama jak to jest?no i wczoraj sobie sweterek kupilam w przecenie za 20zl 😁

http://allegro.pl/item711557208_sliczne_boteczki_na_jesien_nowosc_51_9_r39.html a buciki takie kupilam 🙂

aha dziewczyny co u Gosi ? pisala cos moze? bo ja nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego :P

Hola dziewczyny!

Agnieszko84 - dołączam się do zyczeń wszystkich naszych Brzuchatek i życzę Wam duzo radości i miłości na nowej drodze zycia!

Mittka - no z tym słoniątkiem to przesadziłaś!!!! Ja nie mogę! Śliczny brzunio!!! Ja o z 3 razy szersza jestem! Co do ciuszków to masz fajowo, lepiej nie mieć gdzie pomieścić niż czego pomieścić!

Poprzednie brzusie też są zajefajne! Każdy taki... inny 🙂 Zazdroszczę Wam tych wystających pępków!

A mężowe zdjęcie kompromitujące wstawiłam, bo mnie ostatnio strasznie wkurza! Już dziś też musiałam na niego nawrzeszczeć, ale to fakt - Basieńka będzie miała super tatusia 🙂 mimo, że mamusie do furii doprowadza czasami 🙂

• Mamusia
Mój brat też właśnie do nas jedzie tapetować 🙂 Im więcej rąk do pracy tym szybciej pójdzie hehe. To ja skorzystam z okazji i pojadę do babci.

PannaNikt to rzeczywiście prawda z wiciem gniazda!!! Całkowicie Cię rozumiem! Też już bym chciała mieć wszystko gotowe i poukładane.

• Mamusia
Mam nadzieje,ze wszystko u Gosi w jak najwiekszym porzadeczku 🙂

Ja wczoraj znowu bylamw sklepie i caly dzien sie lenilam i nic nie robilam 😜 hehe 🙂

Moj ukochany wzial ostatnio cyfrowy polsat i nam u gory zalozyl wiec nie bede sie nudzic przez te 3 mies w lozeczku :P

Ja dzisiaj pieke takie kostki kokosowe, jesli beda dobre to przy najblizszej okazji napisze wam ten przepis 🙂

• Mamusia
Witajcie Skarby 🙂

fredeczko no tak Ty nic nie wiesz bo nie czytałaś na bierząco forum-Gosia w środe miała operacje i niestety straciła synka 😞 😞
buciki fajne- ja jednak nie lubie zamszu bo na deszcz jest niepraktyczny

mittka fajny brzusio
agnieszka a Twój taki spiczasty 🙂

kurcze w ogóle wszystkie brzuchole są fajne :P :P

ja też sie dołączam do życzeń dla nowożeńców i życzę
W KAŻDYM KĄTKU PO DZIECIĄTKU A NA PIECU TROJE!!

Ale narobilismy bigosu.... właściwie to nie miał byc bigos a kompot ze śliwek... i nam sie spalił :P hahahah Garnek może odratuję ale po śliwkach została czarna plama i siwy dym 🙂 hahhahahahha zrobilismy sobie drzemke po obiedzie, zapomnieliśmy, ze mężunio wstawił garnuszek śliwek na kompot 🙂 hahahhahah i tak sobie pospalismy godzinkę w błogiej nieświadomości poki nie zerwalismy sie na równe nogi 😁 Ma się ten łeb! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

AgnieszkaW - ciasto dzis jest rewelacyjne - musiało trochę wystygnąć i wyschnąć... jutro do teściów wezmę pół blachy jeśli mężulek nie zje wszystkiego 🙂

aha, właśnie pracuję nad obliczaniem co ile kosztuje i jakie wydatki mnie jeszcze czekają jeśli chodzi o wyprawkę... 🙂
wiem, ze to troche za wcześnie ale kupujecie gruszkę czy aspirator? 🙂

Hej kobietki brzuchate :laugh: :laugh: :laugh:
A ja już w domku 🙂 🙂 Troszkę popracowałam na mojej budowie a polegało na tym aby przynieść wynieść pozamiatać także za bardzo się nie narobiłam :P :P :P
Ale fajne brzusie macie 🤪 🤪 🤪 🤪 Takie zgrabniutkie, bo mi się wydaje że ja mam taki nadmuchany balon :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Akompf to sie udaliście z tym kompotem 🙂 cieszę się , że chociaz ciasto smakuje 🙂

AguśK Twój brzunio jest prześliczny, zresztą jak każdej grudniówki 🙂

Ja się nudzę, mąż ma jakąs faze na mnie, nie wiem o co mu chodzi, ale nie zamierzam sie pytać, bo mam dobry humor i nie chcę go sobie popsuć 🙂

Szkoda, że taka brzydka pogoda, bo bym poszła na spacerek 🤨

Kurcze dziewczyny ale jazda :laugh: :laugh: :laugh: Dzwoniła do mnie koleżanka i mi powiedziała że właśnie zrobiła test ciążowy i wyszedł jej wynik pozytywny :laugh: :laugh: :laugh:
Nie było by w tym nic dziwnego ale jeszcze w tym tygodniu z nią rozmawiałam i tak weszliśmy na temat dzieci i ja jej się pytam kiedy ona zamierza zmajstrować sobie taką kruszynkę a ona aż się na mnie prawie pogniewała ze ja zadałam jej takie pytanie i stanowczo zaprzeczyła że ma jeszcze czas i w ogóle. Normalnie popłakałam się ze śmiechu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: