Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejku Mittka lepiej nie pytaj ile ja dziś zjadłam bo normalnie katasrofa. Jak tak dalej pójdzie to będę ważyć 100 kg w grudniu haha. Lody jadłam w pizzeri a teraz znowu sobie nałożyłam , bo mam w zamrażalce zapasy śmietankowo - truskawkowych mniam

Oglądam wybory miss nastolatek na TV4 🙂

Ciekawe jak reszta brzucholków spędza niedziele 🙂

• Mamusia
tak jak obiecałam wklejam zdjęcia najpierw brzuchola, nie jest wspaniałe bo sama robiłam [img size=150]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzuszek_25_tydzie__.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
a z tego jestem najbardziej zadowolona - śpiworek. bo było nowe z metkami za prawie 20 funtów a ja zapłaciłam 13 zł [img size=420]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/100_4129.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej, własnie szykuje sobie łóżeczko. Krzysiek poszedł na tenisa. Na basenie byliśmy. Hehe...czułam się jak smoczyca. Po raz pierwszy byłam na basenie czysto rekreacyjnie. Przepłynęłam kilka razy długość basenu i miałam dość...ciężko mi było...brzunio ciążył a co będzie w 9 miesiącu:laugh: :laugh:

hej dziewczynki,

Mittka i GosiaG - śliczne te ciuszki! Najbardziej mi sie podobają czapeczki i ten polarkowy pajacyk, a bodziak synek mamuni mnie powalił 🙂

Ciastka upiekę pewnie kiedyś, dzięki Fredeczka za przepis i fatygę :P

Byliśmy u teściów, obżarłam sie obiadem maksymalnie, jestem kwadratowa :P ale jakie pyszności!!!!

Dopiero wrócilam, a już mnie pewna osoba zdenerwowała. Mamy problem z jej psem - nienawidze tego kundla bo tylko brudzi i wszyscy sie musza do niego dostosowywac, szczeka i takie tam... A Ona nie widzi problemu.. w końcu jak sie "moje dziecko" (I tu akcent na MOJE) urodzi to bedzie problem, bo będzie mi budził małą i wogóle wszedzie siersc itd. ehhhhhhhh... Co zobić z tym kejtrem skoro własciciel nie widzi problemu !? Żadne argumenty ni trafiają, bo sąsiadka wychowuje małe dziecko z trzema psami shitzu i jakoś nie ma problemu! Ehhhh.. razem z mężem dostajemy szału...

I mam humor popsuty na dobre...

• Mamusia
Persy ale Ci zazdroszcze tego baseniku ja tak uwielbiam pływać mmm 🙂

Akompf jeśli brudzi to zawsze można to zgłosić albo niech sprzątają po nim.Moja mama też ma takiego upierdliwego psa u sąsiadów szczeka cały czas jak ich nie ma to napisali wiadomość właścicielom i przyczepili na drzwiach klatki że zgłoszą i wogóle,ale to nic niestety nie dało 😞

Akompf ja bardzo lubię zwierzęta, ale gdybym była w takiej sytuacji ja Ty , to pewnie też bym była wściekła 😞

Gosiaq śliczny brzuszek, słodkie ciuszki a śpiworek rewelacja 🙂

Ja już dziś spróbuję nic nie zjeść, bo ledwo się ruszam no i tez chętnie bym popływała w basenie 🙂

GosiaG - zgaga niedobra sprawa ;/ wiem cos o tym, od tygodnia mnie męczy...

Jesli chodzi o psa to jest to pies w moim domu, a dokładniej pietro wyżej - pies mojej mamy... Jakoś ona nie widzi problemu... a ja juz nie mam siły walczyć i z psem i z właścicielem... ehhh Ja tez lubię zwierzęta ale ten mnie doprowadza do furii, a podejście właściciela jeszcze bardziej...

• Mamusia
Akompf ja też nie miałam stroju. Na szczęście w Decathlon znalazłam stroje przeznaczone dla przyszłych mam. Tylko musiałam wziąć największy rozmiar:laugh: :laugh:
Co prawda po tak długiej przerwie (ostatni raz na basenie byłam w marcu) wszystko mnie boli. Ale warto było.

Co do jedzenia to też staram się nie jeść zbyt dużo bo później męczy mnie zgaga. 😠

• Mamusia
Hej dziewczyny :P

My sobie lezelismy w lozeczku, jedlismy, ogladalismy filmy :P teraz Marcin wyszedl z psem i tak szybko pewnie nie wroci za godzinke wiec mam troche czasu na brzuszka :P

GosiaG same cudenka upolowalas! 🙂 mi zostalo w portfelu jakies 60-70zl 😁 ale i tak jutro pojde do lumpk apomimo,ze mialam upatrzone spodnie ciazowe na allegro ale ja poki co jeszcze wchodze w te sprzed ciazy i nie cisna wiec moze za miesiąc jakies kupie haha :P albo wyciagne jeszcze cos kaski ... no coz, zobaczymy jak to bedzie 🙂

Persy w 9 mies to na dno bedzie Cie ciągnać :P

Akompf a stary jest ten pies?