Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mittka śliczne te ciuszki, a w szczególności ta sukienusia ze spodenkami 🙂 a co do tej nogi, którą mąż na mnie zarzucał, to już tego nie robi, bo wie , że mi ciężko. Czasem się zapomina i chce zarzucić, ale szybko zabiera hahah

A moja maleńka budzi mnie w nocy kopniaczkami 🙂

Ja się szykuje na 12.30 do kościółka, potem do rodziców jedziemy, potem do teściów, więc nici z moich planów aby iść do pizzerii, no chyba że na kolację 🙂

A u mnie pada 😞 pogoda beznadziejna, tylko w łóżku leżeć 🙂

• Mamusia
No coś Ty nie przesadzaj przecież u mnie to też będzie leżało a jeśli Tobie się podoba to przecież nie ma problemu.Tylko wiesz że to jest używane bo ja to też dostałam 🙂 Niektóre rzeczy dla chłopca nadają się dla dziewczynki ale takich bodów z napisem syneczek przecież jej nie będę zakładać 😁
Na nk albo podam Ci maila wyślij adres swój to Ci prześle 🙂
[email protected]

• Mamusia
No ba bo grudniówki to same fajowe dziewczynki 🤪
No to dobrze AgnieszkoW że mąż już się pilnuje chociaż wiem jak to ciągnie bo mój maż jak się tylko pojawi to moja nóżka odruchowo na nim ląduje 🙂
U nas na szczęście nie pada i co jakiś czas słoneczko wychodzi

• Mamusia
Weekendują sobie dziewczynki 🙂 a ja musze sobie iść główke umyć bo do tego kościółka trzeba się wybrać,tylko tak zastanawiam się w co ja się ubiore 😞 zaczyna się chłodno robić i nie mam żadnego płaszczyka a przynajmniej w żaden się nie zapne eh

Agnieszka dziękuję za komentarz na nk.Nie ukrywam że fuksem się udała ta wycieczka do Paryża i pomimo że mieliśmy tylko jeden dzień to warto było 🙂

My pewnie gdyby nie budowa też już byśmy zwiedzili trochę świata choć nie powiem też już trochę zwiedziłam :laugh: :laugh:
Byłam w Wenecji (Włochy) i Garmisch Parten-Kirchen (Niemcy) i Insbrucku na skoczni Bergisel (Austria)

• Mamusia
OO to nie masz co narzekać ja tylko z racji tego że mąż pracuje we francji to się wybrałam 🙂
W Wenecji też prawie byłam 😁 a raczej pod Wenecją bo lało strasznie i nawet z Auta nie wysiedliśmy :P
A marzy mi się Australia albo jeszcze lepiej Nowa Zelandia 🙂

Ja juz wróciłam z kościółka 🙂

Agusia a może poproś kogos o pomoc w sprzątaniu, nie myj tych okien sama 🤨

Ja to tylko w Szkocji byłam i to nie na wczasach a w pracy, a tak to Polska tylko 🙂

Ja też zmykam 🙂 🙂 Jadę na cmentarz mamusi znicza zapalić a potem na jakieś chałupki jedziemy się wprosić :laugh: :laugh: :laugh: Do wieczorka grudnióweczki :P :P :P :P

My już w domku. U teściów ani moich rodziców nie bylismy. Ale za to poszliśmy do pizzeri , zjedliśmy sobie calzone a ja dodatkowo deser lodowy pychaaa 🙂

Teraz męzus mi zasnął , ja leżałam koło niego , ale jakos nie chce mi sie spac, więc przyszłam zobaczyć co na forum, a tu jak zwykle w weekend NUDYYY 🙂

Jedynie Mittka i AgaK cos wyskrobią czasem 🙂

Popcorn sobie wcinam i może cos w TV obejrze 🙂