Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Wiecie co weszłam dzisiaj do sklepu w którym pracuje moja ciocia, a praktykantka powiedziała do mnie ale Ty utyta jesteś myślałam że ją udusze. Odpowiedziałam jej że ja jestem w ciąży a ona jest gruba bez ciąży. Naprawde jest grubsza odemnie mi powiększył się tylko brzuch nigdzie więcej nie przytyłam. Mam 173 cm wzrostu i waże 63 kg.

To ja wstawiam pocieszne zdjęcie mojego męża 🙂 hahahha sam sie o to prosił! 🙂 Za to droczenie się :P

DOBRANOC BRZUSIE
[img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj_cie0180.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Oho! Wygląda na to, że to ja mam największy brzuchol :laugh:

Anja śliczny taki zgrabniutki.

Ja się teraz wogóle taka słoniowata zrobiłam i strasznie mi poszło w dupsko 🤨 🤢 ale tym się będę matrwic juz po porodzie.

Akompf to są fotki z kamerki internetowej i jak chciałam zrobić w ten sposób nowej fryzurce to wyszły beznadziejnie, więc ich nie wstawiałam, a nie wrzucam za du zo bo jak już wspomniałam mąż mi ukradł aparat :P

Idę spać laski!

Do jutra!

Witam Was kochane słoniki, hipcie itp :laugh: :laugh: :laugh:
No no Akompf jest na czym oko zawiesić :P Oczywiście mowa o zdjęciu Twojego męża :laugh: :laugh:
Dostanie za odwagę ode mnie oklask 😉 😉 😉
Pobódka dziewczyny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Agnieszko84 wiem że w najważniejszym dniu chciała byś aby było wszystko idealnie ale właśnie pogody nie można mieć na życzenie więc głowa do góry będzie dobrze :P :P Tylko żeby z domu nikt nie doprowadzał Cię do białej gorączki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Agusia trzymaj się kochana a zobaczysz wszystko będzie dobrze 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
mama i tata to sbie miejsca nie moga znalezc przez nich jeszcze bardziej sie denerwuje.. damian do mnie dzwonil i mowi no co tam kochanie? luzik co nie? dzien jak codzien 🙂 fajne ma podejscie az mu zazdroszcze... do fryzjera na 10:30 a nie spie juz od 5 i moj synus szaleje chyba tez sie denerwuje...

No to dobre :laugh: :laugh: :laugh: Agnieszko84 weź rodziców za rękę i powiedz im że damy radę to zawsze uspokoi trochę nerwy, bynajmniej to podziałało w moim przypadku jak ja wychodziłam za mąż.

Ja to pamiętam jak w moim dniu ślubu spadł śnieg, jakoś tak na mnie podziałały płatki śniegu uspokajająco i wzięłam rodziców za rękę i powiedziałam tak "Kocham Was, wszystko będzie dobrze" 🙂 🙂 🙂
Aż mi się łezka w oku zakręciła jak przypomnę sobie właśnie ten moment.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

A ja już wreszcie wstałam 🙂 tak dobrze mi się dziś spało 🙂
Kurcze ale rewelacje mnie wczoraj omineły no Akompf pilnuj tego męża swojego bo niezły men z niego :P

Agnieszka84 dasz rade kochana i wszystkiego najlepszego na nowej dzrodze życia 🤪 a pogoda dobra byle by nie lało jak byś miała taki upał jak ja to byś spłynęła a jeszcze z brzuszkiem to lepiej że jest chłodno więc tak bardzo się nie martw pogoda nie może Wam popsuć tego cudownego dnia 🙂

A ja właśnie wsunęłam 2 bułeczki z szynką i pomidorem oraz kakao do popicia 🙂 🙂 🙂 🙂
No i już leje 😞 😞 😞 😞
Dziś z mężusiem na budowę jedziemy ja do trzymania towarzystwa bo mówi że mu samemu robota nie idzie bo nie ma do kogo buzi otworzyć 🙂 🙂 🙂 🙂

Witajcie kochane

Akompfy mnie doprowadzają do głośnego śmiechu 🙂 Dziś Pani Akopmf dostaje ode mnie oklask za zdjęcie męża w czapce reniferka hahah
MężuAkompf tak sobie tłumacz , że kupiłeś świety spokój. My i tak wszystkie tutaj wiemy, że Basia jeszcze się nie narodziła, a już jest ,,córeczką tatusia" i pewnie jak każdy facet oszalałes na jej punktcie (tylko Ty troszkę wcześniej niz inni) 🙂
Akopmf ja mam szpiczasty brzuszek, a będę miała córeczkę, więc to chyba kolejny zabobon, że kształt brzuszka odpowiada płci dziecka.

Anja brzuszek masz śliczny 🙂

Agnieszko84 życzę Ci cudownej pogody i połamania obcasów na Twoim weselu. Mam nadzieję, że jak tylko będziesz już miała czas, to zajrzysz na brzuszek i zdasz nam relacje 🙂

Miłego dnia kobietki, idę zjeść śniadanko. Dziś pasta z makreli 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie, wieki mnie nie było...aż się boje ile mam stron do nadrobienia. Może któraś z Was streści krótko co się działo przez ostatnie 5 dni 🙂 🙂 🙂
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala...pobyt tam otworzył mi oczy na wiele spraw związanych z porodem...