Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajne te maty fredeczko, ale ja się jeszcze wstrzymam.

Nasmazyłam sobie frytek i zjadłam 2 porcje 😞

Obiadu dziś nie gotuję, bo mam krupnik z wczoraj.

Strasznie chce mi się spać, chyba się zdrzemnę.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe a akompf chce sie sama upominac o glukoze 😁 😁 😁

Gosiu kazda z nas to przechodzila lub przejdzie :P i kazda dala rade 🙂 mi pomagalo to,ze taki maluszek byl w przychodni i tak patrzylam na niego i sobie myslalam,ze wypije to chociaz mialabym zwrocic,ale wypije dla mojego malenstwa 🙂

A ja za dwa tygodnie w sobotę mam imprezę. Moja córcia będzie obchodzić urodzinki 🙂
Rany jak ten czas leci... W domu będę mieć czterolatkę 🙂
Cztery lata temu właśnie we wrześniu odliczałam dni do końca, do porodu.

Ciuszki śliczne, boskie! Ale ta cena jest powalająca! Z drugiej strony jakby przeliczyć to wypada po jakieś 14 zł za sztukę wiec nie jest tak źle 🙂

Kajtucha - ze zdjecia USG mogę sie tylko domyślać, że to taki widok, jakby synuś usiadł na skaner 🙂 ale nie jestem pewna. zaufam Twoim słowom, że to synuś i złożę serdeczne gratulacje! Jesli chodzi o imię to tez mi się bardzo podoba Szymon - ale nie dam tak na imię nawet jesli drugie nasze maleństwo okaże sie synkiem, bo mój bratanek ma tak na imię :P

Zryz - tez słyszałam, że Johnson uczula ;/ Oilatum (czy jakoś tak) jest dośc drogi ale też mi go polecano. Może NIVEA?

• Mamusia
Mnie Johnson uczulił, dostałam okropnej wysypki na całym ciele, Nivea tragicznie długo się wchłania i ma bardzo dużo związków chemicznych, najbardziej chemiczna oliwka ze wszystkich ale za to kremy na każdą pogodę na dzieci są super (tak mi siora powiedziała)ja obstawiam oliwkę BAMBINO bo jest najlepsza i kupiłam 5 butelek naraz bo nie wiadomo czy mama w grudniu będzie mogła mi przywieźć ale pewnie tak. Mam nadzieję, że starczy mi do końca ciąży i na pierwszy miesiąc dla maleństwa 🙂

Hej kobietki 🙂 🙂 🙂

Ja osobiście nie słyszałam aby Johnson uczulał 😉 😉
Jak z Kamilkiem chodziłam w ciąży to o Nivea słyszałam że uczula a jakieś pól roku po porodzie że to najlepszy kosmetyk dla dzieci jakikolwiek istniał. Także nie możemy sugerować się tylko tym co usłyszymy. Bo może faktycznie jedne dzieci uczulone są na Nivea a inne na Johnsona a jeszcze inne na Bambino ale jak same nie wypróbujemy to się nie przekonamy 🙂 🙂 🙂 🙂

A te ciuszki są prześliczne i tak jak któraś napisała 100 sztuk za 1400 złotych to nie jest wygórowana cena bo wychodzi 14 zł za sztukę 😉 😉

A co do urodzin mojego starszego synka to wypadają 9 grudnia a termin mam na 7 to ciekawe czy będę w domku na jego 6 urodzinkach :laugh: :laugh: :laugh: