Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na pewno będę używać Oilatum. Moja córka i ja mamy azs, więc tym razem nie będę eksperymentować.
I zgadzam się co do Zgryz, nie powinno przesadzać się z kosmetykami.
Oliwki np, nie mogłam stosować, bo ona jednynie nawilża wierzchnią wartswę skóry, ale nie natłuszcza, dlatego smarowałam małą Oilatum.

A co do ciuszków z allegro. 14 złotych za sztukę to dla mnie dużo. Większość to przecież rzeczy używanych a niektóre tyle nie kosztowały w przeliczeniu na złotówki. Np firma GEORGE, TESCO cz EARLY DAYS są to bardzo tanie sklepy.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnieszka ma rację -musimy wypróbować co naszym maluchom będzie pasowało i już. Nie ma reguły, że dana marka uczula, zależy od dziecka 😉

Ja sobie poprawiłam humorek bo kupiłam sobie sweterek i zamówiłam spodnie na allegro bo też nie mam się totalnie w co ubrać. Maluszkowi kupiłam kocyk i pieluchy tetrowe i flanelowe hehe 😉

A ja jakiś czas temu kupiłam sobie spodenki i dziś je pierwszy raz ubrałam i czuję się w nich super choć jeszcze troszkę są na mnie za luźne w dupce ale to na prawdę minimalnie :laugh:
A i bluzeczką też kupiłam sobie w lumpku za całe 10 złotych i bardzo fajnie się w niej czuje :P :P :P

No to ja mogę nazwac sie fuksiarą gdyż kupiłam podobną pake na allegro za niecałe 500 zł . Pamietacie?? Jeśli nie, to wklejam Wam link dla przypomnienia http://allegro.pl/item705115331_mega_paka_dla_dziewczynki_0_3_6_m_cy_gratisy.html i jestem strasznie zadowolona z tego zakupu , a 1400 zł to bym chyba nie dała 😞

Wiolka ja nie lubię oliwki Bambino ze względu na zapach, kurcze jakoś ona mi śmierdzi ta oliwka, smaruje sie teraz z Cleanica , fajnie pachnie - tak delikatnie, ale nie wiem jaka będę stosować dla małej.

Właśnie piekę ciasto jogurtowe i zrobiłam sałatkę, bo jutro mam gości 🙂

A zapomniałam Was zaprosic na impreze kobitki, dzis moja studniówka 🙂 wpadajcie na cisto i kawkę 🙂

Ewo jest jeszcze taki niebieski bądź beżowy na innych aukcjach

Tu niebieski http://www.allegro.pl/item728924562.html
tu beżowy http://www.allegro.pl/item728929469_nowy_kombinezon_rekawiczki_jesien_zima_ok_62.html

• Mamusia
a wiecie ja tylko mam taki problem ze nie wiem w jakim rozmiarze najwięcej ciuszków kupować, boję się ze większośc tych co mam bedzie za mała, moja córka ważyła 3,7 kg, a sobie myślę ze chlopak może być większy, a właśnie a na dł miała 58..

• Mamusia
Hej kochane 🙂

Wróciłam z tych urodzinek,córa zadowolona na maxa 🤪 a ja objedzona na maxa :P byliśmy w pizzeri a właściwie to knajpa z obiadkami no i zdolna Sylwia oczywiście wyczaiła co?? KAPUŚNIAK 🤪 no jakże mogłam go nie zjeść,za 4 zł taaaaaki talerz mi przyniesli że ledwo go poskromiłam :P nie moge chodzic na takie imprezy 🙃

AgnieszkoK kombinezon śliczny i szczerze mówiąc ten Twój zielony najbardziej mi się podoba 🙂

A dziękuję bardzo :laugh: :laugh: Już nie chciałam niebieskiego bo już dużo mam ciuszków w kolorze niebieskim i mi już nosem ten kolor wychodzi :P :P :P
A kombinezon musiałam kupić bo szczerze mówiąc nie miałam 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Agnieszka kombinezonik całkiem spoko 🙂 Mi już brzuch przeszkadza nawet przy wkładaniu butów, stać też za długo nie mogę bo kręgosłup mi siada, ehhh co to będzie w 9 mieciącu!!!
Zgryz ja już od dawna w III trymestrze :laugh: 🤪
Tak sobie oglądam filmiki z porodów itd. i już bym chciała mieć moje maleństwo przy sobie 🙂