Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka - cieszę się, że u Maleńkiej wszystko okej... mówiłam 🙂 I całkiem spora już jest 🙂 Ciekawa jestem ile Basieńka już waży... w poniedziałek ide do gina, ale czy robi USG na każdej wizycie jeszcze nie wiem 🙂 ale w prywatnym gabinecie ma beznadziejny sprzet a ide do niego prywatnie po zwolnienie... czyli pewnie sie nie dowiem... 😞

Anja - tak trzy dni różnicy między naszymi terminami (tak naprawde ja mam na 27.12 wg ostatnie miesiaczki ale to juz pisałam kilka razy chyba 🙂 )

Mittka - coś intensywne dni masz ostatnio 🙂nie przemęczaj sie kochana! :P

Anja dzięki , wiesz że nawet nie wiedziałam kiedy mam studniówkę haha

Fredeczko bardzo się cieszę że Wikusia zdrowa 🙂

Ciekawe ile moja kluseczka waży teraz. Ostatnio miałam USG w 21 tyg i cholera nastepne dopiero po 33 tyg , moja gin nie jest wylewna jeśli chodzi o USG

• Mamusia
Akompf no tak ostatnio biegam jakoś intensywnie,a ten tydzień też zapowiada się nie najlepiej 😞 mnóstwo rzeczy trzeba załatwić przed przyjazdem męża.Dziś nawet tata dzwonił do mnie i mówi że mama przyjedzie mi okna umyć,ja mówie że sama dam rade że już jest dobrze.To się wydarł na mnie 😠 no kurcze przecież nie jestem kaleką masakra z nimi 😞

AgnieszkaW ja też dopiero teraz będę miała usg po 30 tygodniu więc trzymaj się kochana damy rade i wytrzymamy 🤔

Dziewczyny mi jeszcze tak nigdy nie był ciężko się kąpać 😞 😞
Jak miałam wejść do wanny to takiej zadyszki dostałam a co dopiero tam się ruszyć 😞 😞 Przydał by się teraz prysznic :P :P :P Mały tak mnie się w brzuchu kotłuje i taki mam twardy brzuch po tej kąpieli 😉 😉 😉

• Mamusia
A ja jestem uzależniona!!!!! Ledwo weszłam do domu i od razu odpalam kompa bo muszę zobaczyć co tam na brzuszku! To się robi niebezpieczne :laugh:

Fredeczka super, że wszystko ok u Twojej maleńkiej 🙂

Oczywiście nie powstrzymałam się i kupiłam Piotrkowi bluzę 🙂 Droga była bo po 35zł, ale miałam ją upatrzoną od dłuższego czasu tylko wcześniej rozmiaru nie było. Zakupoholizm jak nic.

[img size=480]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN0312.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mężu Akompf i pewnie nie raz ci jeszcze Aga pokaże co kupiła dla waszej córy :P :P A Ty bądź grzecznym mężem i pochwal żonkę że za dużo kasy nie wydała :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Mężu Akompf po to tyle tych ciuszków żebyś miał w co ją ubrać,jak jej się uleje za chwile zrobi kupke która boczkiem się wymknie a jak ją już z tej kupki przebierzesz to jeszcze ci się zesika więc nie panikuj żonka dobrze wie ile czego ma kupić 🤪 a majątku nie wydała więc jeszcze buziak jej się należy 🙂

Ewa o jej jaka superowa bluza,cudna 🙂

😁 no nie mogę z mojego męża! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Siedzi obok i tylko sie podśmiechuje 🙂 a pozniej patrze a on posta na grudniówki pisze 😁 😁 😁 😁 😁

Ewa śliczna bluza! te uszka sa przesłodkie 🙂

No majątek to nie był, tym bardziej, ze ostatnio na czekolade wiecej wydaję :P Coś mam mega ochote na nią!

No i Urosept mi nie pomaga 😞 od 3 dni zażywam i nic 😞

• Mamusia
ojjj Akompfy nasze kochane Wy to jesteście udani :laugh:

Co do czekolady to mam tak samo, ostatnio wyjątkowo ją uwielbiam!!!

Bluza to był ostatni ciuszek dla małego łobuza! Teraz biorę się za gadżety, o których pisałam wcześniej.

Idę pod prysznic i spać. No i pewnie czekoladka będzie przed snem bo zakupiłam sobie pistacjową mniaaam! Dobranoc 😘

Mężu Akompf czy nie uważasz, że śledzenie tego co się dzieje na brzuszku to tez już niejako uzależnienie, więc wydaje mi się , że i Ty po woli wpadasz w sidła brzuszka 🙂 i oczywiście jesteś super men bo masz 5 oklasków przy kilkunastu postach, ja np. mam prawie 700 postów i tylko 4 oklaski , więc nie wiem gdzie tu sprawiedliwość hahah

Ewo cudowna ta bluza 🙂

Uciekam sie jeszcze pouczyć z godzinkę 🙂

Zajrzę jeszcze przed pójściem spać do Was 🙂

• Mamusia
O rany Akompfy :laugh: :laugh: :laugh: mój jak zobaczy, że pierwsze co robię z rana i ostatnie wieczorem to wejście na brzuszek to odetnie mi prąd i skończy się rumakowanie :laugh:

Ewa bluza świetna, fajne uszęta 🙂

Widzę, że mam strasznie dużo do nadrobienia jeżeli chodzi o wyprawkę bo teraz nawet Akompf, której mąż marudzi :P , ma więcej rzeczy niż ja :laugh: 😮

Ja też swego czasu miałam jazdę na czekoladę a teraz jest mi po niej niedobrze 🤨

Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić z 5kg winogron? Ja już nie mam siły tego jeść.....

• Mamusia
O jej wiola to rzeczywiście masz sporo tych winogronek,ja proponuje podzielić się z brzuszkowymi dziewczynkami 😉 a tak na poważnie to nie mam pojęcia co byś mogła z nimi zrobić 🤔

A ja tworze,miałam iść spać ale wzięłam się za tworzenie romantycznego mm-ska dla mężunia bo jutro ta nasza rocznica i tylko to mi pozostało dać mu na razie w prezencie 😞

• Mamusia
Częstujcie się dziewczynki :laugh: ja myśle Mittka, że ich jest nawet więcej ale tak na oko to dziennie mam dostawy 5kg bo z ogrodu ściągane. Chyba sobie z nich zrobie winko hehehe :laugh: :laugh:

Co poradzisz kochana, my sobie też romansowaliśmy przez skype w dniu naszej rocznicy 😞

Muszę iść z piesem, jeszcze tu zajrzę :P

Haha , nie miała baba kłopotu kupiła sobie psa haha , udana jesteś Wiolka 🙂
Mój tatuś zrobił przepyszne winko z winogron, a jak wali w łeb ... oj... haha

Ja tez zmykam lulac bo juz mi się zamykają oczy.

Dobranoc ;*