Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja polecalabym salatke grecka 🙂 ktora uwielbiam 😁
ale to wedle uznania 😉

Ja dzisiaj na obiad krokiety robie :P ostatnio mialam na nie chec ale nie chcialo mi sie isc po kapuste a dzisiaj robie 🙂 i Marcin dzisiaj jedzie na impreze z moim kuzynem i chyba z moim bratem :/ nie podoba mi sie to za bardzo no ale niech jedzie... ja sobie gdzies z dziewczynami wyjde 😁 😁 😁 albo imprezke jak wczoraj zrobimy 😁 😁 😁

Dzięki dziewczyny z podopwiedzi, jesteście Kochane.
Ja jestem pożeraczem sałatek, surówek itd, więc często albo sama coś wymyślam albo szukam przepisów.

Doszłam do wniosku, że zrobię taką: makaron z zupki chińskiej, papryka czerwona, pieczarki, pierś kurczaka smażona na przyprawie kebab-gyros, kukurydza, pekinka i majonez z dodatkiem ząbka czosnku.
Nie robiłam już jej wieki a mam smak na kurczaka 😉

• Mamusia
Hej 🙂
Ja to przy Was jestem mega leniem!!! Gotujecie, pieczecie, sprzątacie... ja potrafię cały dzień w domu siedzieć i nic nie zrobić, nawet obiadu nie ugotuję. A już totalnie nienawidzę sprzątać non stop. Kobiety zdecydowanie za dużo życia marnują na bieganie ze ścierą :laugh: :laugh: :laugh: No ale ktoś to musi zrobić wiem, wiem :laugh:
Może to dlatego, że ciągle tylko praca i praca i tylko 2 tygodnie urlopu w roku. Teraz siedzę w domu i chcę się nacieszyć słodkim NICNIEROBIENIEM 🙂

Agnieszko życzę dużo zdrówka!

No i w ogóle życzę wszystkim miłego weekendu 🙂

Pewnie będę tu ciągle zaglądać 😉

PannaNikt pewnie już zrobiłaś sałatke, ale może podsunę Ci pomysł na tą , którą ja wczoraj robiłam 🙂
Woreczek ugotowanego ryżu, pieczarki marynowane, ogórki marynowane, 5 jajek ugotowanych na twardo, kukurydza z puszki, majonez można dodać pora , sól i pieprz 🙂 pychaaaaa

AgaK ja Tobie też życzę dużo zdrówka 🙂

Ale się najadłam :P :P :P Rybka była pyszna 🙃 🙃
A wyobraźcie sobie że jeszcze parę lat temu nie lubiłam ryb a teraz to bym się zajadała w każdej postaci 🤪 🤪
Bardzo dziękuję Wam za życzenia i wiecie że chyba podziałały bo lepiej się czuję 😆 😆 😆

• Mamusia
a ja kończe gotowac zupine pieczarkową a potem bede robic chili con corne, międzyczasie wyczyściłam łazienke 😉

AgaK super ze leki pomogły ale jeszcze poleż sobie dziś i odpocznij aby przegonic wirusa 🙂

PannaNikt kiedyś jadłam taką sałatke z makaronu z zupki chińskiej i musze powiedziec, że super smakowała!

• Mamusia
A ja wróciłam z targu i mam dość,ale kupiłam sobie bluzeczke na te chrzciny 🤪 i piżamke ze słonikiem :P

PannoNikt też mam super przepis na sałatke,ale widze że już się zdecydowałaś a do tej mojej potrzebny makaron ravioli z mięsem 🙂

AgnieszkaK super że już troszke lepiej,teraz jakieś paskudne wirusy panują córka od koleżanki od wtorku ma gorączke i chyba dziś się ptrzejedzie do szpitala bo ta gorączka nie ustępuje 😞