Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ach dziewczynki ja uciekam bo zaraz do teściówki zmykam z mężem i dzieckiem :P :P I powiem Wam szczerze że nawet dobrze się czuję od samego rana od tego momentu jak wzięłam paracetamol no ale zobaczymy jak będzie wieczorkiem, czy mnie znów nie złamie :P :P :P :P
Do wieczorka kochane dziewczyny :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hello dziewczynki!

Widać, że brzucholki się weekendują 🙂

Co do związków to temat rzeka, wiele książek mogłybyśmy napisać a i tak problemy by nie zniknęły heh 😉 Ja wiem jedno, czasami trzeba dużo poświęcić i dużo popracować żeby było dobrze między ludźmi. Związek to zupełnie coś innego niż historie z komedii romantycznych 😉 Chyba dopiero wtedy jest źle jak ludziom nie chce się już pracować na swoimi relacjami.

Persy rampers przeuroczy 🙂

Idę się dalej lenić! Buźka

A ja wróciłam z miasta. Zmęczyłam się okropnie, bo autobusy w niedziele ślimaczą się jak nie wiem co 🤨
No i ja nic nie kupiłam. Córka za to tak. Kupiła maleństwu ubranko w H&M :laugh: Kochana jest, że nie myśli tylko o sobie 😉
Oto co wybrała 😉 [img size=235]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ubr.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
PannoNikt życz córeczce dobrego gustu,komplecik śliczny 🙂

A ja w domku goście właśnie wyszli i tak jak myślałam nawieźli mi znowu ciuszków jej no połowy tego co mam to nawet nie użyje 🤪 nie sądziłam że tyle się tego nazbiera,teraz już naprawde musze się trzymać od sklepów z ciuszkami z daleka :laugh:

Hej kobietki 🙂 🙂 🙂
Odezwałabym się wcześniej ale coś internetu nie miałam bo szwagierek mi pogrzebała w kompie ale mężunio mi już naprawił :P :P :P
PanaNikt pogratuluj córce dobrego gustu komplecik jest boski 🤪 🤪 🤪
A mojego Tomka wzięło na wspomnienia i u teściowej oglądaliśmy nasze wesele :laugh: :laugh: :laugh: A jak biedakowi łzy się w oczach kręciły jak zobaczył moją mamę 😉 😉 😉 Z moją mamą też super się dogadywał nawet czasami lepiej niż z własną mamą :laugh: :laugh: Ale mi też się łzy kręciły no bo wiadomo tęsknota za osobą która już nigdy nie wróci bardzo boli 😞 😞 No cóż my musimy żyć dalej :P :P :P :P

No brawo, brawo dla siatkarzy , szkoda że nie ma ich u nas na forum, dłabym im oklask hahah 🙂

Agusia wspołczuję Ci straty Mamy 😞 to naprawdę jest przykre stracić ukochana osobę, a juz w szczególności tak kochaną jak mama 😞 ale tak jak mówi Mittka , Twoja mama na pewno patrzy na Was z góry i jest z Was dumna 🙂