Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
DagiM tak mi przykro, ale dziwię się że dopiero teraz wykryto u niego tą chorobę. Trzymaj się cieplutko i głowa do góry. Musi być dobrze 🙂

Fredeczko ty to masz zdrowie ja mam dość jednego urwisa w domu a ty masz taką gromadkę pod swoją opieką. Ale jesteś jeszcze młoda i chyba stąd masz jeszcze tyle energii 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

A ja coś w nocy nie mogłam spać jakiś taki lęk miałam sama nie wiem przed czym 😞 Wpadłam dziewczynki na chwile zobaczyć co tam u Was,zaraz lece do córki koleżanki bo chora jest musze jej dać lekarstwa i wpuścić jaichś gości od gazu ;/
A potem jade do katowic po bilecik dla mojego męża 🤪 co by mógł przyjechać 😆

DagiM z tego co czytałam od Ciebie to synek jest inteligentny i ta diagnoza chyba nie zrobi rewolucji w Waszym życiu z taką chorobą też się nie spotkałam,chociaż miałam styczność z dziećmi chorymi na autyzm,ale to były raczej dzieci zamknięte w sobie.Mam nadzieję że powolutku wszystko się ułoży bo dzielna kobietka z Ciebie a synek taki jak mama da rade 🙂 aa i zapomniałam Ci powiedzieć że na forum jest zakaz chorowania więc kuruj się maleńka 😉

Fredeczko ale masz przeprawe z tą gromadką ja to tak jak AgnieszkaK czasem mam dość swojej a co dopiero z tyloma :P także dzielna jesteś i dajesz rade 😁

• Mamusia
hejka 🙂

Ale dzisiaj zimno brrrr.

Dagim poradzicie sobie bo dzielna z Ciebie kobitka 🙂

Gosiu w studniówkę na pewno dowiesz się samych dobrych rzeczy u lekarza! Czekamy na relację 🙂

Dzięki za podpowiedzi z tapetami, zaraz spróbuję coś z tym zrobić.

Fredeczko ja Cię podziwiam, ja tu nawet obiadu nie mam siły ugotować, a co dopiero zajmować się taką gromadką. Jesteś niesamowita!

heloł 🙂

Ewa no to jak już wyschły te pęcherze, to nie sądzę żeby cos dało się z nimi zrobić 😞

Ja wczoraj poszłam spać przed północą 🙂 zrobiłam sobie seans filmowy 🙂

Męzuś dziś lepiej się czuje i powiem Ci Fredeczko, ze nie dało by sie z nim spac, bo on jak ma gorączkę to zawsze bierze aspiryne i potem jest cały mokry 😞 więc nie chciałam pływać w jego pocie haha

Lecę na miasto

Muaaaa

Agnieszko, życzę mężowi zdrówka. Dobrze, że z nim nie spałaś, bo jezcze byś się zaraziła. Nie zgadzam się, że mąż zarażał już tydzień przed 😁 😁 Tydzień przed to można ospą zarażać 😉

Dagi.
Przykro mi, że diagnoza zostałą postawiona dopiero teraz, ale ufam, że szybko nadgonicie z małym pracę, bo wiadomo, że ona przynosi niebywałe efekty. I nie smuć się, dla mnie Twój synek jest wyjątkowy!! Takie dzieci są nad wyraz inteligentne i kochane 🙂

A ja właśnie po śniadanku i szklance soku pomarańczowego, które maleństwo chyba uwielbia (albo nie znosi), bo odrazu fikołki wyprawia.

Ewo mojego brata żona też urodziła 2 tygodnie po terminie. Miała poród wywoływany, bo mały nie chciał wyjść na świat 😞 ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze.

Byłam w mieście, ale sklepy dziecięce i lupki omijałam szerokim łukiem haha i nic nie kupiłam 🙂
Odebrałam swoje wyniki z glukozy - 86 mg/dl ( co kolwiek to
znaczy)

Kurcze zaszłam też do swojej gin a ona na urlopie i nie wiem co mam robić, bo mam podobny problem jak Anja czyli chyba nabawiłam się jakiejś infekcji ;/
A lekarka będzie dopiero 29 września 😞

Dziękuje za zyczonka dla męza ) przekażę mu 🙂