Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja na razie mam same ciuszki i to tak dużo, że 4 dzieci bym spokojnie obdzieliła 🙂
Natomiast jeśli chodzi o rożki, kołderki, smoczki i inne to musze się za to wziąć i zacząć po mału kupować, bo potem z brzucholkiem to cięzko będzie latać ;/

Ja trochę tetrowych mam używanych więc te będę miała do kąpieli i do cycków wycierania a kupić też muszę nowe bo do szpitala potrzebne będą i chyba kupię 5 tetrowych i 5 flanelowych 🙂 🙂 Wydaję mi się że powinno to wystarczyć a w razie czego to dokupić można

• Mamusia
No to super Agnieszko 🙂

Dziewczynki dostałam bojowe zadanie,ale kompletnie nie wiem który model wybrać wysle Wam dwa linki jak byście oceniły który krzyżyk Wam się bardziej podoba,albo może oba są brzydkie 🙂 Będe wdzięczna za Wasze opinie 🙂
http://www.allegro.pl/item743061184_elegancki_krzyz_icedout.html

http://www.allegro.pl/item727183577_wysokiej_jakosci_modny_krzyz_316l_icedout.html

Mittka - krzyżyki są piekne! Jeśli miałabym wybierac to ten http://www.allegro.pl/item743061184_elegancki_krzyz_icedout.html dla dziewczynki a dla chłopca ten http://www.allegro.pl/item727183577_wysokiej_jakosci_modny_krzyz_316l_icedout.html

Podobaja mi sie oba! Ten "dla chłopca" ma bardzo ładny design moim zdaniem 🙂

• Mamusia
Witam was wszystkie mamusie co tam u Was slychac??
Nie jestem tu az tak czesto jak wy wiec nie jestem na rowni w tematach. Zaczal mi sie juz 25tydzien i powiem wam ze normalnie juz nie moge sie doczekac az malenstwo dolaczy do naszej rodzinki... Czasem ta moja ciaza wydaje sie nie ma konca... 😉 Juz nie mozemy sie doczekac maluszka wy pewnie tez tak macie... Nie wiem moze marudze, ale czas nmi mija bardzo powol, niektore moje kolezanki ktore byly w ciazy mowily ze im ten czas bardzo szybko zlecial a mi?? Powolutku ale jak sie rusza ten maly szkrabek to wszystko mija.

Mam do was pytanie czy wy tez tak macie ze czasem wam sie wydaje ze brakuje wam powietrza?? Mam jakies okropne problemy z oddychaniem 😞 Tak pytam wstepnie bo jutro ide do lekarza sprawdzic. Czy jest jakis sposob za zapobieganiu tych problemow z oddychaniem ??

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
Tylko ze ja te problemy mam od 20 tygodnia ciazy.. 😞
Jak do tej pory to mi mowili lekarze ze to normalne. Dopiero teraz beda mnie badac bo wczesniej bylam za krotko w ciazy 😞
Ach... ta angielska opieka jest do d...
A nie wiesz czy mozna jakos temu zalagodzic?? Nie wiem jakies cwiczenia czy cos ??

Make a pregnancy ticker

Mittka - myślę, że to dobry wybór 🙂

Julia - ja tez miałam jakis czas problemy z głębszymi wdechami w 22-23 tc, wszyscy mówili, że to maleństwo uciska na przeponę i pewnie tak też było... ale dawno sie to nie powtórzyło, a mała przecież urosła i to sporo... pewnie ułozyła się inaczej. Lepiej dmuchac na zimne i zbadać jeśli masz taka możliwość.

Ewa - WOW! 🙂 o której miałas ślub? Może równo też wypowiedziałysmy sakramentalne TAK :P:P:P:P hehehhe My mieliśmy o 17:00 :P

Agnieszko - dasz rade! Z brzuszkiem szybciej czas Ci minie 🙂 🙂 🙂

Ewo tego właśnie się obawiam :P :P Tomek jeszcze jakoś mnie stopował bo to zawsze mówił kochanie zrób to kochanie tamto, a jak go nie będzie to obowiązki domowe szlag trafi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: