Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Uhh jak ja się dzisiaj kiepsko czuję, nie mogę oddychać i ciągle mi się chce wym,iotować, w dodatku jest mi słabo strasznie..... to pewnie przez tą głupią pogodę, jest tak duszno, że zupełnie nie ma czym oddychać 😞 🤢

Chciałam wam wszytskim odpisać, nawet sobie zapisałam po drodze jak czytałam co i jak żeby nie zapomnieć ale nie mam siły więc idę się położyć 😞 później zajrzę.

• Mamusia
Fredeczko przepisuj, przepisuj ładnie zeszyty żebyś zaległości nie miała 😉

Wiolu coś masz ostatnio ciężki okres. Dbaj o siebie i dużo wypoczywaj.

Ja to ostatnio też do niczego jestem, ale dzisiaj jakoś wyjątkowo dobrze się czuję, mimo że wstałam o 6. Wstawiłam rosołek bo mnie naszła ochota i jak zjem to wybiorę się na spacerek.

Agnieszko ja też czekam na paczkę, tyle że ze spodniami bo już nie mam w czym chodzić. Jedyne ciążowe spodnie jakie mam są lniane więc już za zimno na nie. Zostają mi te sprzed ciąży, ale muszę je nosić z odpiętym guzikiem 😆

Wiolka, współczuję ale może faktycznie skonsultować się z lekarzem, bo w naszym stanie to lepiej na zimne dmuchać,

AgnieszkaK - no to jesteśmy dwie w klubie uwielbiających rosołek :P

fredeczka Ty też sie lepiej nie przemęczaj. To, ze sie nie pogorszyło to nie znaczy, ze mozesz sobie pofolgować 🙃 🙃

Ja właśnie pobiłam własny rekord, wstałam o 7:00 🤪 wymuskałam na glanc kuchnię, łazienkę, ogarnęłam korytarz a za chwile wychodze na pocztę bo AgnieszkaW nie wzięła mojego awizo :P , wstapić do szkoły z bratankiem i oddac telfon do naprawy...

Adios kochane, bede poźniej!

• Mamusia
Dziewczynki wróciłam tak się zasiedziałam że biegiem leciałam na pociąg nawet laptopa nie wyłączyłam 🙂

Jej smaka mi robicie tym rosołkiem a ja na nic nie mam dzisiaj czasu 😞 nawet obiadu nie mam 😞

Fredeczko już pisałam ale napisze jeszcze raz dzielna z Ciebie kobietka i fantastycznie sobie radzisz z tą gromadką 🙂 pamiętam że też taka kiedyś byłam dzieci bardzo lgnęły do mnie a ja je uwielbiałam.Po za tym praktycznie wychowałam dwójke dzieci mojej siostry a teraz brakuje mi już cierpliwości :P

Wiolu kurcze może wybierz się do lekarza bo po co masz się tak męczyć 😞 u nas też bardzo gorąco

• Mamusia
O to już czytam 😁

A mnie znowu baba wkur.... siedze i układam zdania córce bo te co ułożyła to źle były.Jak jej teraz zdanie wymysle to sie kobieta zdziwi a niech się tylko coś odezwie że mama pomagała to jak mi tu świadkiem wszystkie jesteście lutne jej 🤪

Wiolu skonsultuj to z lekarzem.
Agusia już postanowiłam, że robię ten tort, bo brzmi pysznie!!!

Moja mamusia podała mi paczkę z ciuszkami po mojej córci. Sama nie wiem co ja tam miałam dla niej. Paczka będzie jutro późnym wieczorem 🙂 Już się nie mogę doczekać 🙂 Na pewno będzie tam kombinezonik dla maleństwa 🙂 Na nim bardzo mi zależało 😉

Mittka ja nie chce Cię buntować, ale juz dawno powinnaś jej lutnąc haha

Akopmf wybacz kochana, ale spacerek Tobie też dobrze zrobi 🙂

A ja jednak pojechałam do szpitala bo nie zamierzałam czekać na moją panią doktor do 29 września aż wróci z urlopu. Nic Wam nie pisałam wcześniej ale dziś rano zauwazyłam na papierze toaletowym takie małe ślady krwi i to juz mnie zmobilizowało żeby wykopać jakiegos gina choćby spod ziemi.
No i okazało sie że ma grzybice buuuu 😞 😞 tak poza tym to wszystko OK. Lekarz mnie zbadał, szyjka zamknięta, z dzidzią wszystko Ok. Przepisał jakieś czopki dopochwowe... ja pierdziu... A plamka krwi własnie od grzybicy, tak powiedział Pan doktor 😞

Idę robić leczo 🙂

No ja też się cieszę, że z maleńką OK. Doktor mi powiedział że to bardzo częsta przypadłość u kobiet ciężarnych i mimo dbania o higenę do każdej może się przyczepić. Życzę Wam dziewczyny, żeby Wam się nie przytrafiło bo to jest bardzo uciązliwe.. swędzi i piecze 😞 no ale mam nadzieję, że globulki mi pomogą.

Warzywka na leczo już się duszą 🙂

• Mamusia
i poszlam z mokra glowa bo jest taki upal ze huhuhu :P ale z pieskiem tylko bylam a do sklepu mame wysle :P

u nass dzisiaj w cieniu prawie 30 stopni :/ masakra jakas!

AgnieszkaW dobrze ze to tylko grzybek...
ja niedawno wyleczylam a teraz chyba nzowu mi sie przyplatal :/ nie wiem juz sama od czego...