Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć dziewczyny, witam po przerwie, ale musiałam wyjechać i nie miałam netu, niestety nawet 1 raz nie odwiedziłam brzuszka więc mam totalne tyły 😞
coś ważnego wydarzyło się przez ostatnie 2 tyg, bo nie nadrobię zaległości, napiszcie czy Gosia się odezwała po stracie maleństwa i co u niej.

Pozdrawiam wszystkie coraz większe brzuszki 🙂

• Mamusia
kochane, z dzidziusiem mozna w domku cwiczyc 🙂 no chyba ,ze tak jak ja bedziecie miec silownie w domu 🙂 bo ja mojego chyba namowie zeby tutaj silownie zrobil bo sam chcial tylko ,ze mowilam ze nie ma miejsca itd ale miejsce jest a ja tez skorzystam 😉 no i na basen mozna z malenstwem chodzic 🙂

Witaj Emmax 🙂 🙂 Niestety Gosia się nie odzywała do nas tylko chyba składała życzenia dla którejś z okazji rocznicy ślubu.
A tak poza tym nic konkretnego się nie wydarzyło :P :P Dziewczyny dziś narzekają na swoje dupy że im urosły :laugh: :laugh: :laugh:

To bardzo dobrze, że im urosły, ja też urosłam i pierwsza osoba nie wiedząca o ciąży złożyła mi gratulacje, więc oficjalnie już widać:laugh:
A mnie strasznie bolą plecy i kość ogonowa, że aż siedzieć nie mogę 😠

U nas na forum jest zakaz chorowania bo coś ostatnio nam się pochorowało parę dziewczyn łącznie ze mną no i samokrytycyzmu związanego z przyrostem ciała w ciąży (chodzi o te dupy) :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
PannaNikt, naprawdę jest pyszny, nie będziesz żałowała:-) Powodzenia

Emmax, witaj po przerwie:-) Mnie też bolą plecy i kość ogonowa ale tylko wtedy jak poleżę sobie na pleckach , to jak chcę wstać to wyję z bólu, masakra.

Wiola, ja biorę żelazo ale nie odczuwam żadnych zmian,jak przed jego łykaniem .

A ja sobie właśnie zjadłam mleczko z cyni minis (czy jak to się tam pisze) :-)

Pojechałam do siostry a ona miała przeprowadzkę i jeszcze nie podłączyli jej neta 😠
a ja między czasie zrobiłam prawie całą wyprawkę dla małej, oczywiście poza wózkiem, zostały mi chemiczne rzeczy ale to najmniejszy problem 🙂