Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No w końcu u wrześniówek coś ruszyło :P :P :P Taki miały zastój a tu proszę dwie naraz i jeszcze 3 rodzi :laugh: :laugh: :laugh:
Aż jestem ciekawa jak to u nas będzie :laugh: 🤪 :laugh: 🤪 :laugh: 🤪

• Mamusia
Witajcie 🙂
Zauwazyłam ze w okresie letnim duzo dzieci rodzi sie przed czasem, a w zime sa przenoszone. Moja kolezanka przenosiła prawie 3 tygodnie az ze szpitala do niej zadzwonili czemu nie przyjechała rodzic. A dziecko siedziało i nie spieszyło sie. Ciekawe jak to bedzie u nas Grudniówek?

• Mamusia
ja mysle,ze moja dzidzia to sama sie postara i wczesniej na swiat bedzie chciala przyjsc przytulic sie do mamusi i cycola ssac :P

Aha na wczoraj mialam wizyte u tego endykronologa ale nie poszlam 😜 nawet badan nie zrobilam ktore mi zalecila. zmienie lekarza poprostu. Bo ta baba mnie denerwuje :P

• Mamusia
Ty Agnieszko grzybki a ja obierałam brzoskwinie i teraz mysle o jakis plackach z nimi. Co mi tam juz i tak 1okg mi wskoczyło 🙂
Fredeczka tez chciałam zmienic lekarza, ale przemyslałam sprawe, bo kazdy z nich mówi cos innego, wiec szkoda tylko moich nerwów. N0o chyba ze rzeczywiscie ta twoja babka jest denerwujaca.