Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja dziewczyny cos sie zle czuje caly czas kicham i chwilami mi zimno, a goraczki nie mam...
Krokietami sie opycham caly czas, pycha! 🙂 🙂 🙂
a grzybki pierwsze jakie mi tata zerwie przeznacze na pierogi wigilijne 😁 bo mam ochote od dluzszego czasu a te z paczki sa bleee :/

Lece, bede wieczorem 🙂
Marcin jedzie na imprezke a ja jeszcze planow nie mam wiec sie zobaczy co i jak 😁

Fredeczka daj przepis na te krokiety 🙂
I napij się mleka z miodem i z czosnkiem jak Cię cos łamie.

http://allegro.pl/item737217404_tunika_jeans_elastycznyrozm_36_50_tu_40.html zobaczcie jaka fajna tunika, ze spodniami wygląda super 🙂

Anja ja wczoraj robiłam to jogurtowe ciasto 🙂 a powiedz mi jaki jogurt dajesz? Bo ja mprelowy danone, dałam raz biszkoptowy danone ale ciasto nie wyszło aż tak dobre jak z morelowym i zamiast zwykłego cukru daję cukier puder 🙂

AgaK - osobno, ale u tego samego sprzedawcy i za przesyłkę płaci się raz, więc myślę, że nie jest tak źle 🙂 chyba sobie kupię ten komplecik... jeszcze chwilkę poszperam na allegro...

Prześliczna jest ta tunika!!!

A ja nie mogę zajadać się potrawami z kiszonej kapusty. Jakoś w ciąży mi nie służą 😞
W ogóle często łapią mnie jakieś niestrawności jak zjem coś bardziej tłustego, kalorycznego 🤨

Ja już wszystko przyszykowałam. Czekam na męża i małą, bo pojechali na basen a potem przychodzą goście 😉

• Mamusia
AgaW26 ja to ciasto raz zrobiłam z jogurtem waniliowym a dziś robie coś takiego jak sernik jogurtowy na zimno z galaretką tj. upiekłam biszkopt a na to wylewam 2 serki homo wymieszane z 2 jogurtami i żelatyną (można tez dac galaretke), jak stężeje to wykładam owoce i zalewam galaretką i na noc do lodówki :P

a ja robie krokiety ze świeżej kapusty a z kiszonej jeszcze nie jadłam