Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zgryz nie tylko tobie brzuchol przeszkadza :P :P :P Ja to jak idę się kąpać to już zadyszki dostaje jak wchodzę do wanny i jak mam nogi ogolić to tylko do kolan mi się udaje po wyżej to już ciężko :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Też mam zmywarę ale teraz jej nie używam bo sama jestem co aż tyle się nie uzbiera a żeby było pełno to tydzień bym musiała składować :laugh: to już wople sobie postać te 5 min. przy garach.

Agnieszka ogolic nogi to jeszcze chyba dam radę chociaż kłaki to mam teraz póki mężunia nie ma hehehehheh ale o bikini nie ma mowy!!!!! Ja nie wiem jak ja sobie z tym poradze zanim moje kochanie wróci 🤢 🤢 🤢 😮 MAKABRA JAKAŚ!

Ja już dziś z mężem rozmawiałam że jak wróci z pracy bo dziś w nocy jedzie do Czech i wróci w niedzielę to ogoli mi bikini :laugh: :laugh: Tak samo było przy pierwszej ciąży już ostatnie tygodnie to mężunio mi bikini golił :P :P :P

• Mamusia
No jak mnei mój mąż zobaczy po 4 miechach nie dość, że ogromną, z rozstepami a w dodatku w futerku ala mamuśka natura do by spierniczył na ten statek szybciej niż z niego wróciuł :laugh: :laugh: :laugh: 🤪 🤪 :laugh: :laugh: oczywiśćie żartuję sobie ehhe. Mój się chyba nie da namówic na golenie bikini ☺️ 🤨 Trzeba będzie sobie jakoś poradzić, jednego dnia jedna strona, drugiego druga itd. aż to będzie jakoś wyglądało. Mittka ty się juz zabieraj do roboty hehe.

Mittka pociesz się tym że jak do takiego doktorka przyjdzie babsztyl około 70 i jeszcze ledwo podmyta a o zaroście nie wspomnę więc Twój zarościk na pewno go nie przerazi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Nie, nie sprawdzają, tutaj ginekologa nie widzi się przez całą ciążę.
Dopiero na ostatnich wizytach położna może tam zajrzeć, ale tylko pod warunkiem, że zgadzasz się na takie badanie