Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie mamuśki 🙂

wróciłam z pracy, nadrobiłam forum i zjadłam fritatte z cukinią. Za godzine zbieram sie do przyjaciółki bo ma mi nałożyc farbe na włosy oraz musze sobie u niej pranie zrobic-nową pralke kupimy pewnie za jakieś 2 tyg. A tak a propos pralek: na co sie teraz zwraca uwage kupując ten sprzęt? czy możecie polecic jakiś model?

kurcze o pralkach na brzuszku jeszcze nie było 🤪 🤪 🤪
licze na Was!

bużka :*

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anja z tego co wiem to dobre są bosch, mastercook czy jakoś tak się pisze albo siemens 🙂 🙂 A na co zwraca się uwagę??
to juz nie mam pojęcia 😉 😉 Ja to może na to aby miał wyświetlacz czasu prania, ilość obrotów podczas wirowania ponad 1000 żeby miało 😉 😉 Mam nadzieje że trochę pomogłam Tobie :P :P :P

• Mamusia
mittka a jak piszesz na brzuszku? nie paluszkiem przypadkiem? 🤪 🤪

odebrałam wyniki i:z morfologii mam za dużo leukocytów-10,8 a norma 4-10
cukier: po godzinie 109 a norma jest do 180, po 2 godz 87 a norma do 155 więc jest ok, toksoplazmoza negatywna, a wartośc ph w moczu 8,0 a norma jest 4,8-7,6 więc nie jest zle 🙂

Anja - co do pralek to ostatnio wybieralismy z bratem i bratową i kupili Aristona i są bardzo zadowoleni, ma wszystko to, co wymieniła AgnieszkaK. Ale niestety mam złą opinię na temat pralek Boscha i w zyciu bym nie kupowała tej marki. Bosch to robi świetne wiertarki a nie pralki :P hehehe Psują się w nich ciągle ruchome elementy typu łożyska i inne wirniki... W siemensie psują sie programatory, Candy tez są liche 😁

Ja mam whirpoola i nie narzekam, ale nie ma wyswietlacza i nie odlicza czasu prania 😁 a szkoda, bo to przydatna rzecz 😁

Beko też chyba sa dobre.

A ja musze sie położyć bo coś mnie zmogło ;/
P.S. Nadal jestem u teściówki 😁 wieć znikam 😁