Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj Fredeczka 🙂 i inni

my to normalnie mamy... brzuszek skoro świt 🙂
obudziłam sie o 4 na siku i już nie śpie, pewno jeszcze bym leżała ale przyszedł do mnie głodek (jak w tej reklamie Danio) i musiałam wstac.Zjadłam miske płatków z mlekiem i już lepiej 😉

fredeczka taki poranny spacer to działa lepiej niż kawa 😆

zafarbowałam sobie włosy i jak były mokre to miały taki brązowo-zielony kolor 😲 😲 ale jak wyschły to nawet fajnie wygląda-tak sie błyszczą 😆

dziś bede na obiad strogonowa robic 🙂

ciekawe jak tam mittka-wiem co znaczy tęsknota i ciesze sie, że zobaczy męża :P

Agnieszko zdobycze super i normalnie-za grosze 🤪

Dzień doberek kochane brzuchlce :P :P
Ja poszłam spać o 2 w nocy a wstałam o 8 i nawet się wyspałam :P :P :P Choć zobaczymy jak to w dzień będzie , czy mnie zmorzy :laugh: :laugh: :laugh:
Mittka pewnie już z mężusiem, Wiola poczeka na swojego jeszcze tydzień, a mój jeszcze chrapie :laugh: :laugh: :laugh:
Nie wiem czy czytałyście wczorajsze posty ale ja mam możliwość spotkania się z Persy bo będzie jakieś 20 km ode mnie i fajnie by było się spotkać ale to tylko od niej zależy czy będzie miała czas 🙂 🙂 🙂 🙂
AgaW26 super ciuchy upolowałaś 🤪 🤪 Ta czapeczka jest śliczna :laugh: :laugh: :laugh:
Fredeczka ja to ci zazdroszczę tego porannego spacerku :P :P Pobudza jak nic 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki!

Ja sobie wstałam pół godzinki temu więc nie wiem jak mogłaś mnie Fredeczka na NK widzieć, chyba zmienie hasło bo może ktoś się w moim imieniu loguje 😠 😠 😠

Agnieszka fajne ciuszki, różowa koszulka jest si a czapeczka wymiata 🤪

Wypiję kawkę i może coś posprzątam albo się jeszcze zdrzemnę.....

• Mamusia
po spacerku nie chcialo mi sie spac ale chwila przed kompem i oczka sie same zamykaly :P teraz ide umyc glowe, zjsc sniadanko i do apteki i moze do lumpka 😁

Martwie sie o tego mojego skarba i juz mu powiedzialam,zeby nic nie planowal na dzisiaj bo bedzie w lozeczku grzecznie lezec i sie kurowac.

milego dnia dziewczyny 🙂

Czesc Dziewczyny

Ja niedawno wstalam 🙂 ale mi się spało cudnie 🙂 tylko szkoda , że bez męzunia, ale Fredeczko myślę , że to nie jest dobry pomysł że Ty spisz z Marcinem jak on jest chory...niby zarazki unosza się wszędzie, ale w ciązy lepiej dmuchac na zimne... mój mężuś też pracuje 😞

Dziękuje za wyrazy uznania co do zdobyczy 🙂

Ide jeść śniadanko, a potem będę wkładać maślaczki do słoiczków 🙂

Buzia i miłego dzionka 🙂 u mnie pięknie świeci słonko 🙂

AgaK generalnie to ten śledź mi zwisa i powiewa, nie wiem co się ludzie tak przejmują...

• Mamusia
Hej laseczki 🤪

A ja w skowronkach od rana mąż jest już ze mną 😁 ale musiałam do Was wpaść 🙂
Kurcze noc to miałam nie przespaną,ale wogóle tego nie czuje 🙂
Emilka też szaleje od rana cieszy się bo tata ją już wycałował 🤪

AgnieszkoW ciuszki super i sorki że się o nie tak domagałam,ale nie wiedziałam że walczysz z grzybkami 😞
Czapeczka jest przesłodka i teraz by mi sie przydała ta twoja różowa koszulka 🤪

Dobra zmykam dziewczynki jak tylko będę miała chwilke to zajrze oczywiście do Was.Pa 😘

Mittka wcale się nie gniewam na Ciebie 🙂 bardzo się ciesze, że jesteś szczęśliwa, że masz męzunia przy sobie. Wchodź teraz jak najrzadziej na brzuszek (ale nie w ogóle haha) i rozkoszuj się tymi chwilami spędzonymi razem :*

A może któraś z Was wie jak domyć dłonie po obieraniu grzybów?? Masakra, wyglądam jak brudas 😞

Już kończę robic słoiczki, ale jestem z siebie dumna 🙂 mam tylko nadzieję, że wyjdą mi pyszne, bo jak by tyle pracy poszło na marne to bym się załamała 😞

Aga spróbuj z cytryną albo na kwaskiem cytrynowym umyć te ręce 🙂 Ponoć pomaga 🙂 🙂
Na pewno grzybki wyjdą dobre :laugh: :laugh: :laugh:
Mittka szczęśliwa a mnie mój już zdążył wkurwić 😠 😠 I jeszcze pretensje że się na niego obraziłam 😠 😠

Kurcze, musiałam nadrobić 28 stron.

Wczoraj nie miałam możliwości już zajrzeć, bo padłam na pyszczek.
Wstałam wczoraj z bólem w łydkach, ale musiałam się zebrać i lecieć z małą na bilans. Potem pojechałyśmy do centrum, bo musiałam znowu trochę ciuszków jej dokupić. Przeszłam jedno centrum i myślałam, że mi nog odpadną 🤨 Więc wzięłam małą na kawę (tzn ona sok piła 😉) i poczekałam na męża, by nas odebrał jak skończy pracę.
Ale po mrożonej kawce zrobiło mi się na tyle dobrze, że wstąpiłyśmy do NEXT i zostawiłyśmy tam prawie 70 funtów. Kupiłam jej płaszczyk, buty, tunikę i bluzkę.
Potem szybko do domu, sprzątanie w kuchni i pojechaliśmy do tesco... Tatuś zakupił swojej córci błyszczyk do ust i lakier do paznokci. Normalnie rozpieszcza ją jak cholera.
W sumie wczoraj poszło tyle kasy a jeszcze tyle wydatków aż mnie głowa boli 🤨
No i najważniejsze, że mniej więcej ustaliliśmy imiona dla dzidzi 😉

Ja sprzątam, ale laptop cały czas włączony i co chwila zaglądam 🙃

Marcelem miała być Maja 😉 Więc w sumie nie było takiego problemu z wyborem, choć mojemu mężowi podoba się imię Eryk 🤨 ale nie mam mowy, tak się nie będzie nazywał.

A Marika to tak wczoraj mi przyszła do głowy. Znam jedną dziewczynę o tym imieniu. I mężowi się na szczęście spodobało, bo już tyle pomysłów było, ale żadne jakoś nie podobało nam się wspólnie 😉

Ja sprzątam, ale laptop cały czas włączony i co chwila zaglądam 🙃

Marcelem miała być Maja 😉 Więc w sumie nie było takiego problemu z wyborem, choć mojemu mężowi podoba się imię Eryk 🤨 ale nie mam mowy, tak się nie będzie nazywał.

A Marika to tak wczoraj mi przyszła do głowy. Znam jedną dziewczynę o tym imieniu. I mężowi się na szczęście spodobało, bo już tyle pomysłów było, ale żadne jakoś nie podobało nam się wspólnie 😉

Eryk absolutnie kojarzy mi się z moim kotem hahah juz go dawano nie mam , ale miał tak na imię 🙂 był sliczny , duży i rudy. Najlepsze jest to, że do koleżanki obok zaczął przyjeżdzać chłopak o imieniu Eryk i ja kiedys szukałam kotka swojego po podwórku i wołam ,,Eryk" a ten chłopak ,,Mnie wołasz" a ja ,, nie , mojego kotka szukam" hahah
To było już dawno , ale pamiętam jak dziś 🙂

Grzybki juz zrobione, teraz piorę ręcznie, może to pomoże mi z tym paskudnym brudem. Ale dam Wam radę kobietki - nigdy nie obierajcie grzybów, w szczególności maślaków bez rękawiczek 😞

PannaNikt z tego co pamietam jak byłam w Szkocji, to tam są dużo tańsze i fajniejsze ubrania niż w Polsce. Jak jechałam do Szkocji to z jedną małą torbą a jak wracałam to targałam juz dwie , w tym jedna dużą na kółkach bo tak poszalałam i nakupiłam ciuszków sobie, dużo w Primarku, tam to juz śmiesznie tanio było, nie wiem jak teraz 🙂