Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie, jadę sobie autostradą do Warszawy... jestem zmęczona, śpiąca...a przede mną jeszcze jakieś 4-5 godz.

AgnieszkaK bardzo żałuję iż nie udało nam się spotkać... 😠 Ale co się odwlecze to nie uciecze więc liczę iż uda nam się dograć spotkanie w najbliższej przyszłości. 🙂
Niestety tak to jest w tym zawodzie, nie jestem w stanie przewidzieć zakresu obowiązków...często zwala się na mnie dużo dodatkowych rzeczy nagle...i wtedy KONIEC - latam z wywieszonym jęzorem:P

• Mamusia
Hej 🙂

My wlasnie wrocilismy ze spacerku jakies 30min temu i teraz Marcin poszedl do takiego kolesia telefon mi kupic...

Skorka te smoczki to sa po to,zeby pozniej zeby nie byly krzywe ale pierwszy raz widze dla takich maluchow :P

Dziewczyny szkoda ,ze nie udalo wam sie spotkac. Ja raczej nikogo w poblizu nie mam :P nooo nie liczac Akompf 😉

czesc dziewczęta!

Dziękujemy za życzenia! Jesteście wspaniałe! :laugh:

Ewo! zapomniałam 😁 również Wam życzę wiele miłości i szczęścia na dalszej drodze!!!!!!

Ja tylko na chwilę zobaczyc co porabiacie. Wróciliśmy z grzybków, pół koszyka nazrywaliśmy borowików 🤪 Jestem dosć wyczerpana po takim długim łażeniu, ale plus jest taki, że mężunio będzie mnie musiał dzis baaaaaaaardzo dokładnie obejrzeć 🤪 🤪 🤪 a juz wiem jak się to skończy 🙂

Teraz zapiekankę zapiekamy, bo w pizzerii miejsc nie było wolnych, ale zaraz zabieramy braciaków i lecimy do Poznania na dobry deser :P hehehehe

Persy - nie przemęczaj się bidulko!

Buziaki dla wszystkich!!

Hej dziewczynki.
Ja dzisiaj po łowach na targu rzeczy używanych 🙂
Troszkę rzeczy kupiłam teraz się piorą 😉

Akompf i Ewa wszystkiego najlepszego Wam życzę 😉
Persy uważaj kochana na siebie.

Witajcie

Ja dziś na obiadku u teściowej, potem na cieście i kawce u rodziców 🙂 cały dzień gdzieś.. dopiero mam czas aby do Was zajrzeć.

Ewo i Akopmf wszystkiego co najlepsze, najwspanialsze, najpiękniejsze z okazji rocznic ślubu , dużo miłości 🙂

Wiolu ja mam rocznicę 9 sierpnia, więc jestem już po 🙂

Jem sobie lody i popijam colą 🙂 dzień dziecka sobie zrobiłam dziś 🙂

Witam ponownie Was dziewczyny 🙂 🙂
Uuuuuuu faktycznie że dziś pustki na naszym brzuszku, ale to dobrze że gdzieś dziewczyny sobie odpoczywają 😉 😉 😉
Jutro znów się odezwą i napiszą co robiły przez cały weekend :P :P :P
Ja chyba jestem odmieńcem związanym z rocznicą ślubu bo ja mam w lutym dokładnie 11 :P :P :P

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Ewo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Wiedziałąm, że któraś jeszcze dzisiaj ma rocznice i nie wiem czemu pomyślałam o Tobie Aga :P

Ja dzisiaj cały dzień z teściową i 2 dzieciaków, jestem trochę zmęczona i wkurzona (norma po całym dniu z mamuśką mojego D.)

Agnieszka ten becik jest piękny 🙂

Persy uważaj na siebie, Akompf kurcze kleszcze to nie przelewki więc powiedz mężowi żeby cię wszędzie i DOKŁADNIE przejżał :P 🤪

AgnieszkaW ja też sobie dzisiaj colę kupiłam, nie piłam jej wieki a dzisiaj mnie jakoś tak naszło :P

Agnieszko, gratuluję wygranej aukcji 🙂

Ja zaglądam tutaj, jestem w trakcie prasowania ciuszków dla maleństwa i łezka mi się w oku kręci, bo są to ubranka po córci. Pierwsze śpioszki ze szpitala i takie tam... ach tyle cudnych chwil się przypomina 🙂

Witam Grudniówki 🙂
Spełniły się nasze marzenia z mężem! Będziemy mieć synka! 😘
Wreszcie nie wstydził się pokazać co tam chowa :laugh:
Co do cukrzycy ciążowej też kazał się nie martwić, zapytał czy dzień przed badaniem nie pojadłam słodyczy dużo (oj pojadłam pojadłam:P ) zaczął się śmiać że to przez to takie wyniki nie z tej ziemi 🙃
Zalecił tylko ograniczenie w słodyczach i słodkich sokach to akurat przeżyje :laugh:
Dziś szał zakupowy "niebieski" wreszcie 🙂 🙂 🙂 [img size=193]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/2_ukasz_7964.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />