Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Gosiu super kobietka z Ciebie i dasz rade,wiem że jest ciężko,ale jest Kamilek i o nim teraz musisz myśleć.Zapomnieć nie zapomnisz,ale z czasem będzie łatwiej żyć 😘

Fredeczko masz racje to tylko 17 tys 🤪 co to dla nas :P

Dziewczynki nocka cudowna i nawet mąż mi nie przeszkadzał,ale jaki luksus mieć się do kogo przytulić i nóżke zarzucić 🤪

Akompf wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy Dla Ciebie i męża,tego co dobre oraz najważniejszego zdrowej Basi na świecie 🙂

Witam Was niedzielnie grudnióweczki 🙂 🙂
Akompf wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śluby, w szczególności zdrowej Basieńki która już niedługo na świat przyjdzie 🙂 🙂 🙂 🙂
Mittka to jest okropne 😞 😞 😞 Aż mnie ciarki po plecach przeszły 😲 😲 😲
Fredeczka wisiorek fajny jako prezent ale ta cena 🥴 🤪 🥴 🤪

Hej dziewczynki!

Dziekujemy wspólnie za zyczonka! :*:*:*:*

Właśnie wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko i zbieramy się na całodzienny wypad do lasu na grzybki :P Bedziemy sami w leśnej głuszy! 🙂 🙂 🙂 🙂

Miitka, to co Ci pokazał mąż to jest tak naprawde zagraniczna reklama jakiegoś piwa 🙂 Więc to nie był wypadek 😁 🙂

Do wieczorka Grudnióweczki!!

Akompf miłego grzybobrania 🙂 🙂 Jeżeli byście za dużo uzbierali to ja z miłą chęcią przyjmę trochę grzybków :P :P
No ja nie wiem czy to była reklama piwa 😲 🥴 😲 🥴

• Mamusia
Czesc brzuchatki 🙂
Szybko nadrobiłam wasze wczorajsze i dzisiejsze posty.

Gosiu bardzo mi przykro. Ja Cie naprawde rozumiem!!!
Akompf i Ewa sto lat szczescia dla 🙂

Mittka ten link jest przerazajacy! Co za ludzie? Gdzie rozum? No ale wazne ze po obejrzeniu tego mogłas sie do kogos przytulic i nie miec koszmarów 🙂

Fredeczka dobry gust! A co do ceny to całkiem niska:P

:P :P

Milego dnia dziewczynki 🙂 Ja bede zagladac 🙂

• Mamusia
Witam niedzielnie!

Akompfy wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, duuuuuuuuuużo radości ze związku i z maleństwa!

AgnieszkaW chyba też ma dzisiaj rocznicę więc jeżeli tak to również życzę wszystkiego najj!!!!

Ja właśnie czekam na podwózkę do teściów bo juz się za kółkiem nie mieszczę :laugh: i jak zwykle co niedzielę na obiadek 🙂

• Mamusia
hej dziewuszki 🙂

Po nocy trochę lepiej się czuję, Piotrek fika więc jest ok 🙂 Stresowałam się wczoraj bo brzuch mi się zmienił, przyzwyczaiłam się chyba do takiego twardego i napiętego i jak stał się normalny to wydawało mi się że coś jest nie tak :P Myślę, że leki w końcu zadziałały. Teraz mam wrażenie, że mi zmalał.

Akompf dużo miłości Wam życzę!!!!

Ja też mam dzisiaj pierwszą rocznicę więc uciekam się rocznicować 🙂

Miłej niedzielki!

Ewuniu i dla Ciebie najlepsze życzonka z okazji rocznicy ślubu 🙂 🙂 Aby Wasze małżeństwo trwało jak najdłużej no i aby Piotruś urodził się bez żadnych komplikacji i zdrówka dla Niego i dla Was :laugh: :laugh: :laugh:
A ja już po rosołku z dużą ilością pieprzu, teraz będę brać się za drugie danie :P :P W roli głównej ziemniaki i schabowe :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Akomp i Ewa wszystkiego najlepszego dla was i waszych mezow z okazji rocznicy slubu 🙂 :* duzo,duzo milosci!

Akompf Ty tam na kleszcze uwazaj!

Wisiorek to jakas tania tandeta :P ( hahaha ) 😁

Moj kochany wrocil dopiero o 5 dzwonil do mnie prawie z placzem ze juz nie moze z zimna wytrzymac, bo musieli kilka godz na przystankuu siedziec bo nie mieli czym wrocic bo ten koles co mial po nich jechac napisal sms ze on ma juz wypite 😠 ale jak wrocil to czekalo na niego wygrzane lozeczko i fervex i tabletki i jedzonko cieplutkie i powiedzial jak go przed chwila obudzilam ,ze calkiem dobrze sie czuje wiec bardzo sie ciesze bo martwilam sie o niego ,ze na dobre sie rozchoruje!

Dzisiaj u mnie schab zapiekany ze sliwkami mniam 🙂

Milej niedzieli dziewczyny! 🙂

Zobaczcie jaki śliczny becik do chrztu z kapką 🙂 🙂 Już go licytuję ale mężunio o nim nie wie i jak mi się uda to będzie mój:laugh: :laugh: :laugh:http://www.allegro.pl/item741730492.html

A kurcze dziewczyny zapomniałam Wam napisać że nie spotkałam się z Persy bo biedactwo pisała mi że robiła jako menadżerka i niańka i nie miała czasu 🙂 🙂 🙂 Pisała mi również że za bardzo się chyba przemęczyła i miała skurcze.