Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

co do mojego sprzątania to delikatnie powiem, że mąż malował mieszkanie w zeszłym tygodniu i tylko tak pobieżnie posprzątał a ja teraz poprawiam tak dokładniej, bo generalnie do czyściochów to ja nie należę:laugh:
ale teraz mam przerwę bo mnie plecy bolą no i tradycyjnie brzuszek, który bolec nie przestaje i jest taki trochę twardy 😞

• Mamusia
Hej laseczki!

Ja właśnie wróciłam z piesem i lece do fryzjerki, mam na 18 ale zanim sie tam doczłapie to akurat pół godziny minie hehehe. Czuję się wielka, ehhh.

Odezwę się jak wrócę upiękniona!!!

Emmax nie bądź dupa i jedź do lekarza albo przynajmniej do niego zadzwoń.

• Mamusia
Emmax może rzeczywiście zadzwoń do lekarza. Mi na szczęście przeszło pobolewanie więc jestem już spokojniejsza. Powiem Ci, że ja biorę leki trzeci tydzień i dopiero teraz widzę poprawę, brzuch już nie jest twardy. Wcześniej nie mogłam się ogolić, a teraz lepiej mi idzie bo brzuch jest jakby trochę mniejszy przez to że nie jest napięty.

Wiola pokażesz nam się w nowej fryzurze?

Właśnie przymierzałam mój płaszczyk jesienny i zimowe i niestety w jesienny nie ma mowy o dopięciu się w cyckach a zimowy 1 jest na teraz takim dopasowany a drugi się dopinam ale za miesiąc to raczej nic z tego nie będzie, i tak się zastanawiam w czym zimą będę śmigać bo szkoda mi wydawać kasę na ciężarówkowy płaszczyk 😠

Co do lekarza to poczekam wizytę miałam w czwartek i kazał brać nospę i magnez lub jak się nasili to przyjechać do szpitala, nie nasiliło się aż tak bardzo, żeby się tam wybierać, więc nie będę się śpieszyć 🥴

Emmax - ja tez mam problem z ciuchami ;/ nie tylko z okryciami wierzchnimi :P ehh cała garderoba do wymiany!

Zobaczcie jaki slodki!
http://poznan.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-sprzedam-W0QQAdIdZ157044119

Ja chyba sobie podaruję, bo mam już dwa, ale może któraś z Was by miała ochotę? 🙂

Hej mamuśki 🙂

Byłam tu już wcześniej, napisałam długiego posta , ale mi się skasował i się wkurzyłam i nie napisałam juz nic 😞 czasem jak szybko piszę , to nie wiem, ale nacisnę jakis klawisz i skasuje mi się cały post... to jest strasznie wnerwiające..wrrr

No więc naumiałam się jakieś 20 z 50 pytań 🙂 może do czwartku ogarnę wszystko 🙂
Wiolu pytań z pracy sie nie obawiam, bo wiem o czym pisałam, z jakich żródeł korzystałam... Tylko własnie najgorsze jest to, że obrona u mojej promotorki to nie jest formalność - wiem od innych studentów, którzy się u niej bronili. Potrafi nawet uwalić dla zasady.
Moja koleżanka broni się w środę i jej promotorka podała wszystkie trzy pytania, które dostanie na obronie...a u mnie to jest loteria, to co wylosuję, na to będę musiała odpowiadać 😞
Ale już dość o obronie 🙂

Co do wózków to wciąż moim typem jest ten http://www.90n.pl/sklep/product/p/490/x-lander,x3.html
i jak na razie mi sie nie odmieniło 🙂

Dziewczyny dziś poszalałyście ze sprzataniem 🙂

A Ty Ewa się nie przejmuj że jesteś leniuszek, pewnie najlepiej z nas wszystkich na tym wyjdziesz. Ja nawet czasem jestem zła na siebie, że tak latam, sprzatam, myje, gotuje, a nie usiąde sobie i nie odpoczne... echh ... w sumie lubię takie obowiązki ,,gospodyni domowej" ale wiem, że teraz powinnyśmy się oszczędzać...

Gosia fajnie, że z nami rozmawiasz, jesteś dzielna i silna kobietka 🙂

🙂

• Mamusia
WitOjcie!

Otóż powróciłam cała i zdrowa i piękna heheh, tzn. ja tam zawsze byłam piękna ale teraz w nowym wydaniu ehheheheh :P
:P :P (nie ma to jak skromność :P :laugh 🙂

Ewa pokażę wam się jakoś wprzyszłym tygodniu jak mi mąż aparat odda 🙂

Anja przeholowałaś, leż z nogami do góry i jak Ci nie przejdzie przez następną godzinę leć do szpitala. NNajwyżej tylko się przejedziesz a się uspokoisz.

Ja sobie robie dzień dziecka, szklanka coli i chipsy paprykowe :laugh:

• Mamusia
hihi pokićkało mi się ja rano pisałam o x-landerze a nie jumperze, no widzicie jak się znam haha :laugh:

AgnieszkoW na pewno masz stresa i wcale Ci się nie dziwię, ale na pewno dasz radę. Ja też powinnam się bronić w tym roku, ale niestety zawaliłam sprawę, ale nadrobię wszystko i może się uda 😉 W każdym bądź razie wszystkie grudniowe kciuki będą trzymane za Ciebie i dasz radę 🙂

Aniu jak tam brzusio?

• Mamusia
No to super Wiolu, że jesteś zadowolona, nic tak nie poprawia humoru jak wizyta u fryzjera 🙂 Ja się zbieram kolejny tydzień bo już mam takie odrosty że hoho.

Dziewczyny Wam też się chce tak pić??? Ja się czuję jakbym miała mega kaca!!! Brzuch mi już pęka, a pić dalej się chce.