Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej!

Ja po obiadku, po deserku, po odkurzeniu kurzy i zmywaniu naczyń, aż się zmęczyłam :laugh: :laugh:

No i w końcu zrobiłam porzytek z mojego depilatora, dałam radę narazuie tylko 1 nogę bo od tego zginania to kręgosłup boli i brzuszek za bardzo ściśnięty więc chwila odpoczynku i do roboty spowrotem :laugh: muszę sie doprowadzic do używalności przez ten tydzień :laugh: :laugh: :laugh:

Jak myślicie można iść na algi w ciąży?

A co to w ogóle są algi hahah (żartuję)

dziewczyny co Wy o tych zaobobonach ?? Jakie słodkie na dziewczynkę?? Pikantne na chłopaka ... ech od razu mi się moja teściowa - zaboboniara kojarzy ;/

A propos teściowej, grzybów i obierania to ja też dostałóam dziś kosz grzybków i muszę je obrac.

Dopiero kończę gotować zupkę, bo byłam u szwagierki - tej co urodziła tydzień temu synka. Jaki on kochany, malutki, sliczniutki - aż sie nie moge doczekać mojej niuni 🙂

Co do depilatora to używałam przed ciążą, a teraz jakoś nie mogę bo strasznie mnie boli depilacja i golę sobie nogi maszynką jednorazową ;(

A ja musiałam się zmyć bo gości niespodziewanych miałam a w domu ani jednego ciacha nie było trzeba było do sklepu lecieć :P :P
No faktycznie nie ma bliźniaków na całym brzuszku 🤪
Ale ja za to 3 lata temu miałam w rodzinie bliźniaczki :laugh:
Mojemu bratu udało się zmajstrować :laugh: :laugh: :laugh:
Ale one są dwujajowe więc nie są identyczne 🙂 🙂 🙂

Fredeczka nawet ja nie pamiętam co pisałyśmy wczoraj ale dziś to o sprzątaniu, leniuchowaniu, depilacji, o kombinezonach dla naszych pociech no i bliźniakach których nie ma na brzuszku :laugh: :laugh: :laugh:

A sie zastanawiałam gdzie Ty sie Fredeczka podziewasz 🙂 Zaniedbujesz nas normalnie 🙂

Agnieszko - kup, kup piniondza oddam ;D jak to powiada moja przyjaciółka 😁

Co do alg to nie mam pojęcia! ale co do depilatora to raczej nie używałabym bo to stresik, chyba że przyzwyczajone jestescie 😁

• Mamusia
AgnieszkoW czekamy oczywiście na fotki już dawno żadna nic nie polowała :P a o zabobonach to oczywiście w żartach mówimy żadna tu w takie rzeczy chyba nie wierzy 😁

Fredeczko ja nie pamiętam co rano było a co dopiero od wczoraj 😁 ale chyba nic szczególnego sie nie wydarzyło po za tym że wszystkie dziewczynki po wizytach u gina zdrowe 🙂

• Mamusia
Aha wiec troche odgadalyscie sprawe 😁 😁 a ja dzisiaj sie wynudzilam do 12 bo dopiero wtedy przyszly dzieci :P a wtedy to szawgier dal mi w kosc oooooj dal :P dzisiaj mial zly dzien chyba hehe :P zakaz na komputer ma i na tv a ogladal i musialam karte z dekodera wyciagnac :/ i powiedzialam mu,ze skoro jest taki niegrzeczny to powiem wujkowi ze ma miec 2 tygodnie kary na komputer i tv i wtedy sie poryczal i w szal wpadl :/