Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aga nie krzyczałam tylko dyplomatycznie jej wytłumaczyłam, żeby się tez spać położyła:laugh:
A tak w ogóle to tez was kopią tak na samym dole brzucholka, bo mnie ostatnio tak 🙃

• Mamusia
Mnie jakiś czas temu kopał właśnie na dole brzucha aż się zdziwiłam. Teraz od kilku dni dostaję po bokach, tak koło bioder. Zaczynam się martwić, że jest ułożony w poprzek bo tak go czuję. No, ale jutro idę na USG to podglądniemy co on tam wyrabia 🤪

Asiula miłej lektury Tobie życzę :laugh: :laugh: :laugh:
Emmax oj kopią bynajmniej mnie mój Bartek to jak sobie pęcherz upatrzy to czasami aż z bólu się zwijam i patrzę czy czasami nie popuściłam w majtki :laugh: :laugh: :laugh:

Laski zasuwam na jakieś małe zakupy bo na 14 księciunio sobie pizze zażyczył:laugh: no i muszę wyniki odebrać bo w czwartek zrobiłam a nie chce mi się po nie wejść do przychodni 🙃

do później 😘

• Mamusia
Gosiu napewno wszystko dobrze się ułóży, moja koleżanka straciła dziecko i po 3 miesiącach znów zaszła w ciąże i teraz jest w 3 miesiącu, jestem pewna że wszystko dobrze się ułoży i życze wam dzidziusia a twojemu synkowi rodzeństwa, wszystkiego dobrego. Pozdrawiam.

Make a pregnancy ticker

Ja jutro też mam wizyte u gin, mam nadzieję, ze mi zrobi usg.
Moja mała dziś pod żebrami siedziała i tak ją czułam wyraźnie 🙂 kocham ją jak wariatka, wczoraj męzowi powiedziałam, że córcię kocham najbardziej na świecie to się obraził że nie jego haha

Ja już posprzątałam mieszkanko, w sumie dużo do roboty nie miałam tylko odkurzyć 🙂

Spac mi sie chce. Miała przyjśc szwagierka na kawke do mnie, ale cos jej nie widac 😞 a sama kawki pić nie będę 🤨

• Mamusia
Witam Was brzucholki kochane 🙂

Przebrnęłam przez 70 stron, dałam radę a przy okazji uśmiałam się z Waszych wpisów imprezowych.

Kurcze napisałam wcześniej fajnego posta ale coś mi go zjadło 😞

Ja dzisiaj siedzę w domu, wzięłam sobie wolne i leniuchuję. Jeszcze nie wylazłam w łóżeczka:laugh:

Ewcia to tak jak ja kupiłam sobie brąz a wyszły czarne :laugh: :laugh: :laugh:
No ja już po śniadanku i w miarę dobrze się czuję :P :P
Kurcze czyżby poranne mdłości wróciły?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Witaj Nikos 🙂 pewnie masz racje 🙂 zresztą wiem to sama po sobie , do dzis jestem ,,córeczką tatusia" ale mam nadzieję(w sumie jestem tego pewna), że moja mama o tą miłość nie jest zazdrosna, wręcz przeciwnie i myślę, że i ja będę dumna jeśli moja córeczka będzie miała takie dobre relacje ze swoim tatą jak ja z moim 🙂
Nikoś zyczę Ci dużo zdrówka 🙂 jestes juz prawie na półmetku 🙂

A mnie rozkłada dziewczyny 😞 czuję się słabo, jak na grypę 😞 masakra...

• Mamusia
Witajcie dziewczyny 🙂 Ale szalejecie z tym pisaniem 😁 A mnie sie nic nie chce.
Agnieszko k1 mdlosci chyba u mnie znów sie pojawily.
Agnieszko26 strzez sie choroby. Mnie tez trzesie i kicham ale mam nadzieje ze mnie nic nie dopadnie 🙂
Ewus84 ja wlosow nie farbuje, bo zmienil mi sie kolor naturalny w ciazy i jest całkiem ładny 😉

A dzidzius mnie tez kopie. Uwielbiam to 🙂
Wklejam fotke ubranka dla synka ktore udało mi sie wylicytowac 🙂 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/749114555.jpeg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />