Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Aguś wcale mnie nie uraziłaś tym pytaniem 🙂
Moja mamusia zmarła na rozległy zawał serca. Nigdy nie skarżyła się na serce ale leczyła się na nadciśnienie. Miała 52 lata jak zmarła więc mogła jeszcze pożyć ale cóż widocznie Bóg tak chciał.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj mogła żyć jeszcze co najmniej drugie 50 lat.
Na pewno patrzy na Ciebie z góry i jest dumna z córy 🙂
Bardzo Ci współczuję Aguś. Dobrze, że masz kochanego męża, synka i drugiego w drodze 🙂 masz dla kogo zyc 🙂

Idę do wanny.

Aga, niestety na takie rzeczy nie mamy wpływu, chociaż Tobie pewnie ciężko pogodzić się z tym, bo moja rodzina to już nigdy nie będzie taka sama po śmierci szwagra, a najbardziej to mi szkoda mojej siostry ma 32 lata a została sama z 2 małych dzieci, ale co ma zrobić musi "jakoś" żyć 😞

• Mamusia
Emmax no nie wiem czy coś by na to pomogło to jest krwawienie z nadżerki a z tym nic się teraz nie da zrobić skoro się coś tam naruszyło to musi się jak by zagoić 🙂

Agnieszko na takie rzeczy nie mamy wpływu niestety 😞 ale tam u góry widać mamusia Twoja miała jakieś zadanie i teraz stamtąd Wam pomaga i duma ją rozpiera z takiej córy 🙂

Ewa - a możesz znaleźć na allego albo gdzieś w Internecie ten przybornik? Bo nie bardzo kojarzę jak on wygląda! A bardzo mnie zaciekawił! Co do komody to tez już po nią miałam jechać (ale tą niższą wersję) ale nie miałabym jej gdzie ustawić. Zagraciłabym pokój. A i tak musimy kupic szafę większą/inną więc tam bede miała wygospodarowne miejsce dla ciuszków maleńkiej!
Mittka - martwi mnie ta Twoja nadżerka. Koniecznie się udaj jutro do szpitala jak Ci nie przejdzie!
AgnieszkaK - współczuję Ci, wiem co przeżywasz. Od mojego slubu (a po 10 latach od smierci mojego taty) znowu mam do kogo zwracac się per "tato"... Ale niestety to nigdy nie będzie to samo 😞 Jestem prekonana, że rozpiera go duma, że jego córeczki wyrosły na odpowiedzialne kobiety.
Anja nie mam pojęcia co to może być. Ogólnie w ciązy ciągle nas moze coś pobolewać, Jak nie bedzie przechodziło to zgłoś sie moze do lekarza pierwszego kontaktu..

Uciekam oglądać TV 😁

To fakt śmierć bliskiej osoby potrafi człowiekiem tak majtnąć że jego życie już może nie być takie same i tak jest praktycznie w każdej rodzinnej tragedii 😞 Ja pomimo że mam jeszcze rodzeństwo 1 siostrę i dwóch braci to na mnie spadły obowiązki takie jak pranie sprzątanie i gotowanie dla mojego ojca i młodszego brata. Mój ojciec miał zawsze wszystko pod nos podane a po śmierci mamy to nawet wodę na herbatę potrafił przypalić.

Emmax to współczuję 😁 Ja raczej przesypiam całą noc 😁 Od czasu do czasu w nocy mnie pędzi 😁 Ale strasznie mnie suszy!!!

AgnieszkaK - masz rację, taka tragedia to wstrząs dla całej rodziny, z którego trudno się otrząsnąć...

• Mamusia
Cześć lasencje!!!!!

Przyszłam sie przywitać, niestety nie mam czasu na nadrobienie tych 40 stron :laugh: 🤪 Dzisiaj dzionek był bardzo męczący ale załatwiliśmy większość ważnych spraw.

Muszę wam powiedzieć, że Majeczka daje niezłe popisówy przed tatusiem w brzucholku, skacze jak szalona 🤪

Agnieszka Gratuluję trzydziechy!!!!! 🤪

Spróbuję choć troszkę nadrobić.

Trzymajcie się dziewczynki!

No boleć mnie nie bolą ale krwawią podczas szczotkowania 🙂 🙂 🙂
Wiola to aż tyle żeśmy nabazgroliły 🤪 🤪
I dziękuje za gratulację :laugh: :laugh: :laugh:
Pozdrów mężulka od Nas :P :P :P

• Mamusia
Dziewczyny przykro mi z powodu Waszym tragedii 😞

Emmax wiem co czujesz bo ja chleję non stop, a w nocy wstaję z 5 razy. To już chyba przestaje być normalne. Muszę powiedzieć lekarzowi o tym swoim pragnieniu bo nie wiem czy to normalne.

Akompf ten przybornik to taki szmaciany z kieszonkami, zaraz poszukam to wstawię linka.

Ja dziewczynki uciekam już 🙂 🙂 🙂 Miłej nocki a w szczególności przespanej Wam życzę i kolorowych snów 🙂 🙂
Buziaki dla Was wszystkich 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

DOBRANOC

Ja też uciekam, ale jeszcze wstawię Wam link z pościelką którą kupie, tam w komplecie jest właśnie ten przybornik 🙂
Wiem, wiem że już ze 100 razy wstawiałam link, ale tak mi się podoba , że nie mogę sie napatrzec 🙂
http://allegro.pl/item746084814_13_cz_posciel_90x120_z_aplikacja_matex.html

Wiolka smieszna ta Twoja Majka 🙂 popisuje się przed tatusiem 🙂 fajnie , że znalazłaś chwilkę, żeby do nas zajrzeć 🙂

Dobranoc

Hej dziewczynki. Wpadłam tylko podczytać co u Was, by nie mieć aległości i kładę się do łóżka. Jakoś nie mam dzisiaj zbyt dobrego nastroju 🤨 Nie lubię kiedy mam zły nastrój już od poniedziałku 🤢

Do jutra. Miłej nocki.

Oj Wiolka, zawiodłas mnie, nie powiem 😁 Myślałam, ze opowiesz chociaż bez pikantnych szczegółów jak maż zareagowal jak Cię zobaczył! 🙂 Taka odmienioną 😁 😁 😁 😁 😁 Oczywiście buziaki! Fajnie, ze znalazłaś dla nas troche czasu 😁

Mittka - leż leż a jutro jak nie bedzie lepiej to do szpitala!

Ewa - a taki przybronik to kojarzę, myślałam, że o jakąś nadstawkę na łózko chodzi...

Pana Nikt - jutro pewnie bedziesz miała lepszy nastrój :P

Aha, zaliczyłam dziś wanne i golenie nóg... podusiłam trochę Baśkę a jest coraz ciaśniej 😁

Miłej nocki Grudniówki!