Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkie brzuchatki:laugh:

Asiula fajny brzusio, prawie taki jak mój 🤪

AgnieszkoK widzę że połowy w lumpku owocne, ciuszki fajowe.
A co do skurczy to miewam je czasami, ale najgorsze jest to uczucie parcia ale to chyba dlatego że moje maleństwo wierci się główką po szyjce:laugh:

Dzień dobry wielkie brzuchy 🙂 (Fredeczko, Ciebie też sie to tyczy, no bo skoro już ludzie się domyślają, to musisz mieć wielki brzuch)

Fredeczko śliczne ciuszki, co do rajstopek to faktycznie te środkowe ze zdjęcia jakieś duże... czasem rozmiar rozmiarowi nierówny;/
Trzymam kciuki na sprawdzianie, daj znać jak poszło no i napisz mi w końcu w jakiej szkole się uczysz , bo pytałam kiedyś i nie napisałas 😞

AgaK Twoje zdobycze też super, najbardziej podobają mi sie polarowe ogrodniczki 🙂

Asiula brzuś jak na grudniówki przystało, piękny i pokaźny 🙂

Akompf oddaj komus tego Kermita swojego i nie będziesz musiała płakać że zjada żywe myszy.
Jak czytałam Twojego posta, to akurat jadłam kanapeczke i normalnie mnie cofło... ja nie cierpie mysz...
Buźka dla Ciebie na pocieszenie 😘 😘

Moja córeczka ma swoją stałą poranną godzine, między 4 a 5 mnie budzi i się bawi w brzuszku, robi fikołki, rusza nóżkam, rączkami... kocham ją za to i uwielbiam te poranne pobudki w jej wykonaniu 🙂

Miłego dnia dla Was 🙂

U mnie dziś deszczowo ;/

Czesc dziewczynki!!!

fredeczko - powodzenia na sprawdzianach! Zdolna jestes więc wiem, ze będzie dobrze!

Asiula - Twój brzusio zajefajny - nie mogłam uwierzyć, ze już 110cm 😁 bo jest taki zgrabniutki, a swoją drogą jak one szybko rosną 😁 😁 😁

AgaK - polarowe ogrodniczki rulezzzzzzzzzz!!!!!!!!! 😁

dzięki za komentarze na NK 🙂 Zdjęcie z wczoraj. Brzuchol wielki przemawia ze zdjecia ale jeszcze znajdzie sie jedna taka zdolna co powie, że ona myślała, że przytyłam ;] hahahaha

Gosiag - no to skok porządny 😁

AgaW - nie oddam mojego Kermita! Tak sie do niego przyzwyczaiłam, jest w rodzinie już ;D a jadł bedzie nieżywe myszki albo inne robactwo jak do tej pory. Mąż ma zakaz przynoszenia żywych i podawania ich w mojej obecności :P

Uciekam na śniadanie i sprzatac chate bo mamy gości popołudniu a tyle do zrobienia!

Witajcie brzuchatki!!

Siedzę i ledwo udaje mi się pisać. Moje maleństwo to jakieś dziwne jest. Wczoraj ładnie prosiłam, traktowałam słodkim, żeby zasadziło parę konkretnych kopniaczków i... nic!!
A teraz? Teraz nadrabia za wczoraj, boksuje mi cały brzuch 😉

W ogóle to dziś stwierdziłam, że to chyba synuś 😉 Takie mam przeczucie 🙂

Wasze ciuszkowe zdobycze jak zawsze śliczne!!

A tak w ogóle to się wyspałam, bo córcia spała w naszej sypialni z tatusiem a ja u niej w pokoju. Ucieszyłam się z takiej wymiany, bo ona ma fajny materac i dzisiaj nic mnie nie boli 🙂

Ale mam jeden problem ☺️ Na części blizny po cc odczuwam jakieś zgrubienie i trochę mnie to martwi ☺️

GosiaG - hehehhe chętnie! jeśli będą już bez ducha 🙂 hehehe

Panna Nikt- wydaje mi się, ze zgrubienie na bliźnie wyczuwasz dlatego, ze macica wypycha ją i napręża. Ale w razie czego zapytaj położnej przy kolejnej wizycie... A z płcią to bedziesz miała mega niespodziankę 🙂

A ja przesypiam całe noce i nawet na SI nie wstaję 😜

Na pewno zapytam się położnej.

Emmax, mężowi marzy się druga córcia, ale synek też może być.
Ja z kolei przechodziłam takie etapy, że raz chciałam mocno córcię a raz synka, teraz im bliżej terminu najważniejsze jest zdrówko dzidziusia 😉

PannaNikt - ważne, ze zdrowie dzidzi najważniejsze! Ale zawsze mozna sobie pomarzyć 😁

A ja dziś skończyłam 29 tydień, od jutra już trzydziestka!!!!!!!!!! Jutro zapraszam na balangę 🙂

Teraz juz naprawde uciekam... ehhh ale ten brzuszek uzależnia!

• Mamusia
Witam!!!

Co do kosmetyków dla dzidziusia to wystarczy sudocrem do pupci czy potrzebny jest jeszcze puder/zasypka??? Sudocrem używa się codziennie czy tylko jak coś się dzieje? Płynu do kąpieli też nie kupiłam, myślę że mydełko wystarczy na początek.

AgaK dzieci są słodkie szczere do bólu hehe. Ale musiałaś mieć ubaw! Ciuszki superowe, najbardziej podobają mi się ogrodniczki 🙂

Agnieszko84 weź koniecznie L4 od lekarza. Widocznie nie możesz się przemęczać.

Asiula słodki brzusio 🙂

Akompf okropieństwo z tymi myszkami… współczuję, że musiałaś na to patrzeć 😞

Fredeczko powodzenia na sprawdzianie, na pewno sobie poradzisz!!! Ciuszki prześliczne, świąteczne body słodkie, a czapeczka dynia po prostu rozwala hehe.

A mi się znowu śnił poród… o zgroza!!! Coraz bardziej się boję!!!

• Mamusia
Dziewczynki wróciłam z miasta,i padam normalnie jeszcze do niedawna biegaam jak szalona a teraz nawet powolne łażenie po mieście nieźle daje mi w kość.Kupiłam jednak potrzebne rzeczy do zrobienia zielnika i trzeba się za niego zabrać bo już w piątek trzeba oddać.

AgnieszkoK ciuszki super rzeczywiście spodenki słodziutkie 🙂