Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No dziewczyny, ale macie plany... :laugh: Ja planuję po drugim dziecku przystopować, a Wam się zachciewa drużyny piłkarskiej :laugh: Szczerze mówiąc też bym bardzo chciała drugą dziewczynkę!

AgnieszkoW i Akompf gratuluję 30-stki!!!

Ok, to idę jeszcze poleniuchować! Do potem 😘

A w ogóle to ja dzisiaj idę do lekarza! Czeka mnie przeprawa pod prysznicem, wiecie z czym... :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a na mojej liscie do konca wyprawki zostaly tylko?? :P

1x pampersy ( rozmawialam wczoraj z zaprzyjaznionymi mamuskami i odradzaly bella happy i huggies wiec nie wiem jakie kupic i wlasciwie to mowily,zebym rozm. 1 kupila tylko 1 paczke bo przejscie na r.2 nastepuje bardzo szybko)

2x czapeczka zimowa albo 1x zalezy jakie beda ceny bo do tej pory najtansze jakie widzialam to 32zl :|

i to by bylo na tyle 😁

Fredeczko ja kupiłam Pampers 🙂 one jednak mimo ceny są najbardziej chwalone przez matki 🙂

A kiedys pisałam Wam o Dada , więc ostatnio moja szwagierka stwierdziła jednak że to ,,dziadostwo" przecieka a w nocy jej mały był ulany po pachy haha 🙂 wróciła do Pampersa 🙂

• Mamusia
co do pamperkow to mi znajome polecaly huggisy i wlasniue takie zakupilam az do 3 rozmiaru mam kolekcje a na nowowrodka 2 opakowania 1 do szpitala do u nas trzeba miec a pozatymn w wtakim opakowaniu jest tylko 27 sztuk a na poczatku dzidzi a duzo robi kupekj - po kazdym karmieniu bo jelitka nei sa uformowane ale zawsze mozesz dokupic jak planujesz 1 paczke kupic ... wedlug mnie pampersy - moja siostra przy moim chrzesniaku uzwyala (1 opaczke)_ sa strasznie plastikowe ale to kwestia przyzywaczajenia sprobuj tych albo tych co dzidzius to inne pasuja pieluszki
a co do czapeczek zimowcyh to jak jest u was sklep mann dla dziecki to tam kupisz czapeczki zimowe za 16 zl bo jest wyprzedaz a jakie sliczne 🙂

• Mamusia
to chyba wyjdzie w przyslowiowym praniu co naszym maluchom bedzie pasowac 🙂 kazdy maluszek inny wiec pewnie kaazdy inaczej reaguje. ja lece sie szykowac i musze isc do kumpelki po zeszyty a pozatym musze zpieskiem wyjsc i jeszcze mam zamiar odwiedzic sklep dla maluchow 😁 moze juz babka czapeczki przywiozla tylko,ze ona ma ceny wysokie :/

Już jestem laski 🙂

Ja kupiłam 2 paczki jedynek Pampersa bo maluchy na samym początku robią praktycznie w każdą jedną pieluchę a potem przerzucam się właśnie na huggisy bo jak dla mnie one są dobre tylko że huggisy 1 są większe o pampersów 1 🙂 🙂 Tak samo robiłam przy Kamilku i po huggisach nic mu nie było :p

Hej dziewczynki

Ja od 7 nie śpie, tylko sobie brzuszek czytam :P

Dzięki dziewczynki za gratulacje 30tki :P Zapraszam dziś na imprezkę :P Razem z Agnieszka robimy :P

Tylko własnie tak patrze, czy to nie za wczesnie sie cieszę? Jestem w 29 i 1 dzień czyli weszłam w 30 tydz. A AgnieszkaW jest w 30 i 0 dni... A i tak sobie zabalujemy bo mi sie zaczyna 30 tydzień :P A AgnieszkaW kończy 30 tydzień 😁

Fredeczka, ciągle kupujesz i ciągle same rarytasy :P Nie wspominając, ze lista się nie kończy :P 😁 😁 😁
A pieluchy kupię pewnie po wypłacie, z która mam jazdy.

Dziewczynki, kto Wam wypłaca pieniądze z zasiłku chorobowego? ZUS czy pracodawca? Mi mój pracodawca powiedział, że przeleje mi ZUS, że wszystkie dane sa już przekazane, numer konta itd. a dzis dzwoniłam do ZUSu a oni, ze to pracodawca wypłaca jeśli ma powyżej 20 pracowników... a ma.... i nadal czekam na wypłatę, kaska się kończy powoli a tu jeszcze połowy miesiąca nie ma ;/

Zobaczcie co dostałam od babci 🙂 🙂 🙂
one są niebieskie a na zdjęciu wyszły białe :laugh: :laugh: :laugh: [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0043.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Oj Agnieszko84 to musisz teraz odpoczywać a nie pracować! Nie dał Ci zwolnienia? 🤔 🤔 🤔 🤔

AgnieszkaK - skarpetunie przesłodkie! Ja nie mam ani babci ani zdolności w robieniu na drutach :P a tez bym chętnie takie sentymentalne chciała mieć. Żeby później moja Basieńka swojej córce przekazała...

• Mamusia
Dzień diobry laseczki!

Dopiero ranek a wy juz naskrobałyście 10 stron :laugh:
AgaK zaraz puszczam Ci sygnała, a buciki Ci babcia sprawiła piękne 🙂
Ewa nosidełko całkiem fajne 🙂 daj znać co było u lekarza.
Fredeczka ty też.
AgaW i Akompf gratuluje trzydziechy w brzuszku :P

Chciałam kupić mega pakę tych newborn Pampersa ale nie mogę nigdzie znaleźć, w Polsce są?

Dzisiaj jest święto niepodległości więc idziemy do teściów na obiad, żygac mi się juz od nich chce 🤨 🤢 a później nad morzem troszkę posiedzieć i pomoczyć nogi 🙂

Życzę wam miłego dnia, ja idę się szykowac, odezwę się jak wrócę 🙂