Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja na razie zmykam 🙂 🙂 🙂

Będę jak wrócę :laugh: :laugh: :laugh:
A idę tam gdzie mnie teraz nie ma :P :P :P
A wrócę jak nie będą mnie chcieli 🙃 🙃

Ale głupawka mnie złapała :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Zobaczymy Fredeczka jak ty będziesz znów w ciąży i zachcesz synka a znów córę będziesz miała :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No wiesz do drużyny piłkarskiej mam jeszcze daleko i może w między czasie jakaś córa mi się trafi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hej moje lasencje 🙂

Ale z Was ranne ptaszki, myslę sobie ide przywitać grudnióweczki a tu 6 stron do nadrobienia u la la 🙂

Ewo to nosidełko jest super, fajna cena , ja bym je zamówiła, gdyby nie to że kupuje wózek a w komplecie będzie nosidełko. A z tym że one się nie róznią od siebie praktycznie, sprzedawca miał rację.
Jak ostatnio oglądałam wózki to nam też własnie trafił się taki szczery sprzedawca i mówił, że X landery nie różnią sie niczym od pewnego wózka (nazwy niestety nie pamietam 😞 ) i rzeczywiście , prawie w ogóle wizualnej różnicy, jedynie tak jak mówisz cos tam może lepsze gatunkowo np. plastik.....
Ewo spij smacznie.. ja chyba wezmę się za porządki , najwyżej w trakcie zasnę hah

Fredeczko prześliczne ubranka upolowałaś. A sukienusia rzeczywiście rewelacyjna i cieplutka, a to ważne dla naszych grudniowych maleństw 🙂

Miłego dnia dla wszystkich mamusiek grudniowych 🙂