Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewoje!

Wczoraj wieczorkliem nie mogłam już wejść na brzuszka 😞 za to złozyliśmy z mężusiem łóżeczko dla małej 😁 😁 😁

Akompf jaka lacha a te cyce!!!! :laugh: 🤪 🤪

Spałam dosyć dobrze, parę razy się przebudziłam ale to tylko dlatego, że się moje kochanie przesunęło na drugi koniec łóżka i ja się nie miałam jak przytulić :laugh: :laugh: :laugh:

Dzisiaj mam dzień prasowanka, czeka na mnie góóóóóóóra ciuchów i to niestety nie tylko tych malutkich 🤢

Fredeczka a spuchłaś na twarzy? To puchnięcie może byc bardzo niebezpieczne bo to są objawy zatrucia ciążowego, jak jeszcze masz białko w moczu to kaplica. Kiedy masz wizytę u gin?

Hej lasencje już wróciłam i wyobraźcie sobie że nic nie upolowałam w tym lumpku nie to że nic nie było, było bardzo dużo ale co wzięłam do ręki to tak sobie pomyślałam na co mi tyle tych ciuszków i kupiłam tylko piżamkę dla mojego starszego synka :laugh:

Mogę powiedzieć że jestem dumna z siebie bo wydałam całe 3 złote na tą piżamkę :laugh: :laugh:

A potem pojechałam na targ pooglądać kwiaty na pomniki i jest wybór bardzo duży 😉

W między czasie siostra zadzwoniła że jest na giełdzie kwiatów i ja już kupować nie muszę bo ma tam taniej 🙂

Tylko jest jeden mały problem za dużo się nachodziłam i teraz w kroczu mnie kłuje 😞 😞 😞

hej dziewuszki 🙂

ja dzisiaj chyba z 5 razy na siku wstawałam, a dzisiaj to chyba oszaleję w nocy, bo jutro na badania i siku ma być przynajmniej 6 godzin, masakra 😠

Akompf śliczna fryzurka, ja też musiałabym się wybrać do fryzjera 😉

Fredeczka a może spuchłaś bez wyraźnej przyczyny i tak ci zostanie do końca ciąży 🤔

Wiolka śniłaś mi się dzisiaj w nocy, ale nie pamiętam co:laugh:

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Zajrzałam do Was wcześniej,ale ktoś się nie bał i mi neta zaj..... :P na szczęście już mi oddali 🤪

Nocka oczywiście taka sobie,bywało lepiej.No jeszcze 5 godzinek i ide oglądać mojego dzieciaczka,dzisiaj jak miała czkawke to znowu czułam ją gdzie indziej więc już sama nie wiem.Przekonamy się o 15 🙂

no właśnie mittka a rano jak się obudziłam to myślałam o sukience komunijnej dla Twojej Dominiki, i tak sobie wymyśliłam, że jak ja bym miała taką sytuację chrzest i komunia to małej uszyłabym taka samą sukienkę jak Dominice:laugh: