Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie brzuchatki 🙂

ależ ja sie dziś czuje strasznie... tylko bym spała... ledwo sie przemęczyłam w pracy. Na szczęście obiadku nie musiałam gotowac tylko odgrzałam sobie bigosik, który mamcia mi ugotowała i w słoikach zapasteryzowała :P

już nie pamiętam oczym pisałyście dokładnie ale co do seksu to ja straciłam wianek mając 19 lat i byłam jego pierwszą-potem nasze drogi sie rozeszły ale niczego nie żałuję 😉

mittka super,że maleństwo leży już prawidłowo-ja mam wizyte w poniedziałek-w zaduszki 🤔 heheheh

fredeczka niech Marcin zrobi Ci fotke lub któreś z dzieciaczków 😉

Aga brzusio faktycznie okazały-jak na grudniówke przystało 🙃

Wiolka łóżeczko śliczne a i Twój piesio cudowny tylko go wyściskac 😁

Akompf fryzurka bardzo twarzowa-ja bede włoski farbowac może w przyszłym tyg bo już mam odrosty

ide zrobic herbatke i zaraz "Klan" sie zaczyna 🙂

• Mamusia
Dziewczynki wróciłam z nad morza , nadrobiłam co napisałyście i będę spadać bo jestem zjechana jak koń po westernie. Zrobiłam sobie długaśny spacer i miałam jeszcze męża pomolestowac ale nie mam siły. Może później heheh.

Fredeczka ciuszki jak zwykle bombowe. Brzusio masz sliczny i malusi, ja chyba taki miałam w 5/6 miechu ale masz dobrze bo nie będziesz się musiała martwić nadmiarem skóry na brzuchu po porodzie.

Wiola sprząta po swoim piesku jak zrobi w innym miejscu niż las, do którego chodzimy z nią na spacer bo ja równiez uważam, że niezależnie od tego jak duzy ten pies jest trzeba po nim sprzątać albo niech sra u siebie w ogródku to wtedy mnie nie inerere.

Mittka strasznie się cieszę, że maleńka się przekręciła!!!! Super wieści!!! 🤪 🤪 🤪

Emmax ja tez nie mam jeszzce siary ale czasem na brodawkach mi zostają takie jakby zaschnięte płateczki więc to pewnie to.

AgnieszkaW ty to masz kawał brzuchola 😁 a nogi i celulit też mam ogromny, jakby nogi były doklejone z innego ciała bo zupełnie ich nie poznaję 😞

O co chodzi z tymi koszulkami?

Hej lasencje już wróciłam od teściowej ale taka objedzona bo teściówka pizzę robiła i jej się najadłam i coli popiłam :laugh:

A widzisz Mittka trzeba patrzeć optymistycznie a wszystko będzie ok 🙂 Bardzo się cieszę że Emilka już się obróciła główką w dół 🤪

Co do pierwszego kontaktu seksualnego to miałam 17 lat ale nie z moim mężem 😉