Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiem,ze niestety nie mam :/

a ja dzisiaj tak jak bylam z Killerem rano na spacerku i myslalam o tym sprzataniu to stwierdzilam,ze skoro sa placone skladki to wlasciwie tak jakbym po nim posprzatala :P bo placimy za to,ze ktos sprzata po nim. Wiec sumienie moge miec czyste pod tym wzgledem.

Witajcie dziewczęta!

Wasza rozmowa o psich kupach mnie rozbawiłą co nie miara 😁
Mittka - super! Strasznie się cieszę!!!! Emilka spora kobietka 😁
Fredeczka - brzuchol śliczny... aż zazdroszczę, że nie masz żadnego rozstępu 🙂
AgnieszkaW - owszem jak piłeczka 😁 Lekarska 😁 i ten pępuszek słodki 😁 Co do nog to tez mam spore... 😞 no i te rozstępy... wszędzie... 😞 ehhhh
Panna Nikt - dobrze, że Ty tez z dobrymi newsami piszesz... Jak widać nie ma co się zamartwiać na zapas...
Julia - daję obiecanego oklaska 😁
Po Wiolki brzuszku zaczęłąm mieć kompleksy! 😁 a Mittka mnie dobiła! I te pępuszki!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
AgnieszkaK - no brzusio jak się patrzy! Podobny do mojego chyba 😁
Ja niestety należę do tych, które z rozstępami są "za pan brat" i jak to Fredeczka napisała - mam je w dupie - a i na dupie też ;/ ;D
Misia_alis - nie wiem jak z detektorem tętna bo go nie używałam ale stetoskopem raczej nie usłyszysz bici serduszka brzuszkowego dzidziusia - moja poprzednia lekarka mi potwierdziła to jak jej się pytałam. Ale bardzo fajnie słychać jak kopie - mój mężunio porównuje to do dźwięku pisaka po kartce 😁

Wczoraj byliśmy z mężulkiem na cmentarzu wyszorować nagrobek, odmalować literki i takie tam... trochę się zmachałam i nie miałam siły już nawet komputera włączać..

A ja dziś nawet się wyspałam, przeraża mnie tylko, że mam ochotę na fiku-miku a nie mogę ze względu na ciągłe wieczorne bóle kregosłupa 😞 normalnie czasami juz nie wyrabiam 😞

A mała fikaaaaaa!!!! Jacieeeeeeee jak ja ją uwielbiam czuć! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witam a że jest tylko Emmax i Fredeczka to na razie przywitam tylko Was. A teraz wszystkie pozostałe grudnióweczki.

Odezwę się później bo pewnie dzisiaj będzie koszmar w robocie. Czas pokaże co dzisiaj będzie bo wczoraj to nawet nie miałam czasu na bieżąco czytać co napisałyście.

Aha, wczoraj w Teleskopie mówili, że znaleziono kucyka.. takiego małego, starego, zabiedzonego, porzuconego i nadano mu imię BASIA! aaaaaaaaaaa!!!! Wiedziałam, że to piękne imię ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania 😁

• Mamusia
Dzień dobry Dwupaczki

Jakie macie piękne brzuszki kobietki, Agnieszki mają takie fajne okrąglutkie, Wiola z Mittką też niczego sobie - słodkie baloniki a Fredeczka ma taki malutki jakby wzdęć po dobrym obiadku dostała.
Mittka fajnie, że malutka się obróciła 🙂 dzielna kobitka
Fredeczko u pierworódki maluch może się obrócić głową w dół na dwa tygodnie przed porodem, więc spokojnie 🙂 będzie dobrze 😁 😁 😁
A ja dzisiaj idę na rodzinną sesję zdjęciową do zaprzyjaźnionego fotografa. Jak tylko będę miała foteczki wrzucę na NK.

• Mamusia
Ale pustkiiii :P

Akompf ja myslalam,ze mi 1 rozstep wyszedl na bioderku tak bardziejz tylu ale Marcinowi jak pokazalam,to powiedzial,ze chyba rozstepow nigdy nie widzialam i ,ze musialam sie zadrapac gdzies albo to jakas blizna jest.

Marcin ma rozstepy wiec chyba lepiej odemnie wie :P

Akompf kiedys mielismy konika z moja kolezanka tzn to byl wlasciwie kon jej ojca ale my zawsze wszedzie razem i zawsze mowilysmy,ze to nasz kon i tez mial na imie Baśka bo wlasciwie to to byla klacz a nie kon :P

• Mamusia
DagiM taki malutki ? ma juz 106cm jak stoje jak siedze to 6 cm wiecej :P

Mam nadzieje,ze cesarka mnie ominie...

A wczoraj jak Marcinowi opowiadalam o tym co bylo w rozmowach w toku to powiedzial,ze ja mam sie nie martwic bo bedzie przy mnie i nie pozwoli zadnej babie mnie denerwowac :P

• Mamusia
a jak ja chcialam z Marcinem zdj porobic to powiedzial ,ze on wyglada jak z dupy wyciagniety i ze on zadnych zdjec nie chce. No fakt faktem, do fryzjera musi isc no i taka brzydka opryszczka mu wyskoczyla... i wogole to on zawsze na zime ma taka skore brzydka. Tzn robia mu sie krosty i jest strasznie wysuszona. Zadne kremy,zele,masci itd nic nie pomagaja. Ale jeszcze nie probowalismy sudocremem wiec moze pomoze? :P

Hej brzucholce 🙂

Jestem taka wściekła bo pisałam posta już wcześniej ale co chwilę prąd mi zabierają więc tylko się przywitam i nie będę drugi raz pisać tego co chciałam wcześniej napisać bo za dużo tego było :P :P

• Mamusia
Fredeczko teraz są takie możliwość\ci korygowania zdjęć, że każdy wygląda na nich pięknie. Niech żyje Foto shop - ja jestem jak najbardziej za retuszem - patrząc na zdjęcie chce się czuć atrakcyjna, niech wycinają pryszcze, rozstępy, krostki i inne mankamenty urody 😁 😁 😁D: 😁 😁 😁 😁

Fredeczka - no to mnie pocieszyłaś z tym koniem 😁 hehehe

AgnieszkaK - pewnie więcej jest takich trójpaków na forum 😁 hehehe w końcu to nie jest takie rzadkie 😁
Moja babcia jest z bliźniaków, więc może następnym razem... 😁 Chciałabym 😁

• Mamusia
Cześć laski 🙂

U mnie nocka jak zwykle taka sobie,coś straszne było przewracanie z jednego boku na drugi 🤢

Fredeczko nie przejmuj się ja też się stresowałam tym [położeniem małej,ale jak się okazało niepotrzebnie.A wyczuwać to nie ma co bo ja dwa dni temu czułam jak czka u góry a okazuje się że ona główke ma na dole 🙂

AgnieszkoK mówiłam już jakiś czas temu że jest mamusia chyba na marzec czy kwiecień która spodziewa się bliźniaków :P

Wiem Mittka ale jakoś ucichło o niej 🙂 🙂

Akompf szkoda tylko że nikt nie pisze że spodziewa się bliźniaków a przecież to taka radość jak się nosi jedną istotkę pod sercem a co dopiero dwie :laugh: :laugh: :laugh: