Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cos ty Agnieszka84 nic nie czuję, więc pewnie urodzi się w terminie albo po znając nasze szczęście 😮

AgnieszkaK mój mąż molestowany jest teraz regularnie heheh a za porządki to ja się zaraz zabieram w końcu ui obiadek trzeba zrobić, po południu jakiś spacerek jak nie będzie wiało za mocno :laugh: :laugh:

Czesc 🙂

Wiolka ja Ci radze kochana dużo sexu, szoruj podłogi, wieszaj firanki no nie wiem kochana rób wszystko żeby urodzić teraz już jak najszybciej, bo 36 tydzień to już ciąża donoszona więc malutka na pewno urodzi się zdrowa i silna - do dzieła więc kochani, a moze tatuś zobaczy malutką przed wyjazdem i nie będziesz musiała jechac do szpitala w asyście teścia;/
Moja niunia w 32 TC też ważyła 2 kg, ciekawe ile urosła 🙂 a wizyte mam 9 listopada. 3 tygodnie od ostatniej.

Aga84 ja na groby pojadę w niedziele ale gdzies około 16 jak juz mszy nie będzie i troszkę mniejszy tłok.
Zresztą nawet nie mam się w co ubrać 😞 nadal chodze w kurtce narciarskiej hahah bo szkoda mi kupowac na miesiąc coś ...
Jak urodzę, to sobie pokupuje troszkę ciuszków 🙂

Gośka ja naprawde nie wiem co oni Ci tam dają w tej pracy, że Ty jeszcze na zwolnieniu nie jestes...... męczysz siebie i dzidziusia....

Mittka ja też w nocy umieram jak mam się przekręcic. Biodra to mnie tak bolą, że po prostu wymiękam...

Miłego dnia kobietki, ja dziś bigosik gotuję 🙂

• Mamusia
Wiola po schodach pobiegaj w te i spowrotem 😁 okna umyj jednym słowem bierz się za generalne porządki 🙂

No moja mała teraz w 33 tyg ważyła 2289 i pytałam lekarza czy czasem do 4 nie dobije bo taki kolos to dla mnie za dużo,no ale powiedział że nie wie to zależy od dzieciątka 🙂

Jejku jak mi się w głowie zakręciło.

Aga84 bo teraz taki trend ze często sobie dziewczyny biora starszych facetów, nic dziwnego , że sobie ekspedientka pomyślała.
Ja kiedyś spotkałam w miescie dawno nie widzianą koleżankę, była z małym dzieckiem i ze starszym od siebie facetem. Chwilke pogadałysmy, a ja potem taka zgorszona byłam,ze jak to ona może z takim starym gościem życ...a to się okazało potem , ze to jej tata hahahah

A co do wagi maluszka to tez bym nie chciała rodzic większego niz 3,5 kg.. ale okaże się .. co ma byc to będzie, my możemy sobie gdybac...

• Mamusia
agnieszkaw ja prawie 5 lat bylam w zwiazu z facetem ktory byl 10 lat ode mnie starszy ale okazalo sie ze jest 10 lat mlodszy raczej ode mnie... dziecko..

moja siostra ma za to meza starszego od siebie o 9 lat 🙂

reguly nie ma.. ale masz racje duzo jest dziewczyn co maja starszego partnera i to z widoczna roznica wieku

Oj dziewczyny dla mnie też najwazniejsze, żeby malutka była zdrowa i ja juz wcześniej pisałam, że porodu się nie boję, bo z bólem sobie poradzę, tylko boję się żeby małej nic się nie stało, żeby lekarze nie popełnili jakiegos błedu i zeby malutka była zdrowa.

A co do różnicy wieku to 10 lat to nie jest moim zdaniem aż tak duzo, ja tu mówię o różnicach kiedy facet może być ojcem lub kobieta matką swojej partnerki/partnera.
Mój tata jest o 7 lat starszy od mojej mamy...i też uważam , że najważniejsza w związku jest miłość, szacunek do drugiej osoby, zaufanie... ale rozwala mnie jak widzę młodą fajną laskę z nadzianym starym i brzydkim facetem...

Niunia moja znowu ma czkawke, jejku Wasze dzieci też tak czkają?? Moja mała to czasem nawet 3 razy dziennie, a dzień bez czkawki - to nie możliwe...

Idę do sklepu po mięsko do bigosu.