Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wiolka - co do aparatu to NIKON to dobra marka i ja tez bym szukała w tej klasie. Niestety nie znam cen w Stanach wiec nie wiem co jeszcze mozecie w tym przedziale zakupić. Proponowałabym zobaczyc czy są aparaty Nikona w podobnej cenie ale z wymiennymi obiektywami 🙂(lustrzanki) Zawsze można wymienić obiektyw w razie czego a nie cały aparat :P a obiektyw to podstawa!
Wiem, że bardzo popularne i często kupowane są Nikon D60, D70 już chyba nie dostaniecie (weszły nowe modele, które wyparły D70) ja miałam i byłam bardzo zadowolona.

Wszystko zależy tez od stopnia zaawansowania fotografującego, bo jeśli będziecie robić zdjęcia tylko na rodzinnych zjazdach np. to nie ma co inwestować, bo zdjęcia w trybie auto tez dobrze będą wychodzić 😁
Ale swoją drogą masz tam takie piekne okolice, ze sama bym chyba tam oszalała :P jakbym mogła je sfocić 😁

Dzieki! Poprawiłas mi humor :*

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej. już jestem. wszystko u mnie ok, jeśli nie urodzę to następna wizyta za 2 tygodnie 😉 dostałam tylko globulki dopochwowe bo znowu jakieś cholerstwo się przypałętało na koniec.
od początku czułam, że urodzę wcześniej, w szpitalu leżałam z powodu zagrożenia przedwczesnym porodem, brałam leki a teraz pewnie przenoszę z 2 tygodnie :laugh:

nasza Dagim czeka na decyzję, fajnie, może już jutro będzie mamusią 😉

Ja się nie mierzę bo nie chcę sobie psuć humoru :P

Aniu ja kupiłam 2 staniki o rozmiar większe, mam nadzieję, że będzie ok

Wiola my też na etapie poszukiwania aparatu, mąż siedzi na forach, czyta, pyta znajomych, Akompf też się już radziłam 😉

Wszystkie tak czekają na Wiolę z porodem to jak ona urodzi to następnego dnia całe forum się posypie :laugh: :laugh:

Wiolka - ten P90 ma kiepskie opinie... http://foto.recenzja.pl/Nikon_Coolpix_P90-rec-1927/

rozejrzyjcie się lepiej za lustrzanką 🙂

Ale nie schodziłabym z marki 🙂 Bo maja naprawde najlepszy sprzęt 😁 Nawet Dexter robi foty Nikonem 😁

Widzę, że aby poprawić nastrój Akopmf wystarczy zagadać na temat fotografii i dołek znika 🙂 🙂 ode mnie też buziak na pocieszenie 😘 i nie smuć się i nie denerwuj, bo Basia też się smuci , że jej mamusia przybita 😞

Ewo fajnie , że wszystko OK u Was, a powiedział Ci lekarz ile Piotruś waży??

• Mamusia
Dzieki Akompf ale teraz to mam dopiero zonka 🤢 😮 no ale juz teraz tego nie kupie ale z drugiej strony tacy z nas profesjonalisci jak z koziej dupy traba :laugh: szukamy czegos w tej cenie no i oczywiscie zeby byl spoko, moze sie poswiece fotografii, kto wie 🤪 :laugh: Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor 😘

Ewa fajnie, ze u was wszystko ok :P

Dobra dobra dziewczynki nie musicie na mnie czekac bo jak nie urodze do przyszlego piatku to mam zamiar przeniesc jak najdluzej.

Hej, hej laski grubaski :laugh: :laugh:
A ja sobie troszkę pospałam a potem pojechaliśmy w trójkę (w czwórkę 😉 )do teściowej :P

Ewo to super że u Was wszystko w porządku 😉

Akompf łap buziaka na pocieszenie 😘 Inie smutaj się już więcej 😘

Mittka też łap buziolka na pocieszenie 😘 I teraz niech Emilka poczeka na tatusia :P

A ja wcinam winogron na przemian z mandarynkami mnniiiaammm :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Mittka czyli jest nadzieja, ze maz bedzie przy porodzie i tego sie trzymaj a jak nie to przeciez damy sobie radealbo przyjedziesz do mnie i bedziemy we dwie z dzieciaczkami:laugh:

Akompf lustrzanki sobie nie kupie, chyba bym sie bala jej uzywac a poza tym ceny tez sa niczego sobie. Najpierw sie naucze na kompakcie a pozniej pewnie zaczne inwestowac w cos lepszego.

Emmax macam brzuszek nalogowo, dzisiaj strzelilam sobie dlugi spacer i polatalam sobie po schodach. Z tego wychodzi, ze Majka to twarda sztuka i tyle :laugh: :laugh: :laugh:

Kurczak! AgnieszkaK!!!! Ja tez mam teraz smaka na mandarynki! Cholipcia!

Mittka - Emilka napewno też by wolała jak będzie tatuś 😁 Nie miałaś do tej pory żadnych problemów, to może dociągniesz do 40 tc 😁