Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mittka masz racje, co Wam się tak nagle na ten listopad poprzestawiało, zdrajczynie, trzymać dzieciaki w brzuchach , a nie jakieś porody w listopadzie wymyśliły:laugh: :laugh: :laugh:

A tak swoja drogą to musiałybyśmy jakąś imprezę przedporodową urządzić, co wy na to?

A i widziałam dzisiaj wymiary brzuchów to ja napisze nieco więcej: brzuch 96 (3 cm do przodu od poprzedniego pomiaru), no a teraz uwaga, biodra 106 🤪 a obwód uda 56 🤪 , kurde ja mam nadzieję, że to zrzucę:laugh:

Emmax no to Cię pocieszę że jestem większa od Ciebie
- biodra 112
- brzuch 113
- udo 62
wszystko mierzone w najszerszych miejscach
Cellulit masakryczny 😞
Rozstępu nadal żadnego i to mnie tylko pociesza, bo z cellulitem sobie poradze 🙂

Gosia82 będzie dobrze, niedługo malutka się urodzi. Lekarze na pewno nie pozwolą Cie jej nosić dłużej niz do 42 tygodnia max.
A na razie śpij dużo, bo potem to pewnie róznie z tym bywa.

Kurde, laski mam doła przeolbrzymiego...

Co do rozmiarów to chyba pobijam was wszystkie - lubie wygrywać w różnych konkursach ale ta wygrana nie bardzo mnie cieszy...
Brzunio - 124 cm
Biodra 116 cm
udo - 68 cm ;/

Straszne! Wiecej nie pisze bo wstyd! Niektóre z Was w pasie tyle mają co ja w udzie! 😁 :laugh:

Ale doła mam z innego powodu... ehhhhhhhh

Ryczeć mi sie chce...

Ciągle dostaję piaskiem w oczy... 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Idę zrobic obiad mężulkowi mojemu... dobrze, ze go mam!

• Mamusia
Czesc baby wrocilam i nadrobilam co zescie naskrobaly ale juz nie pamietam co mialam pisac :P

AgnieszkoK czapa swiaeczna bardzo mi sie podoba 🤪

Ami no to chyba czas na Ciebie skoro czop Ci odchodzi.

U mnie dalej cisza.... Ja sie nie mierze bo wpadne w depreche, mam to gdzies, schudne jak urodze, juz wiem, ze bede chodzic na aqua areobik bo dziala cuda :P

Akompf co sie stalo? Moge Cie prosic o opinie, co myslisz o tym aparacie, nie bardzo sie na tym znam a maz teraz chce kupic w stanach wiec jestem ciekawa czy dobrze wybralismy:
http://www.bestbuy.com/site/Nikon+-+Coolpix+12.1-Megapixel+Digital+Camera+-+Black/9223743.p?skuId=9223743&id=1218062139060

• Mamusia
No to jak już się tak mierzycie to ja też się zmobilizowałam 🤪

Brzuszek 102
Biodra 105
Udo 59

O kurcze sporo 😁 Na dodatek w biodrach mam więcej niż w brzuszku 😞
A ja nie pojechałam po komode koleżanka nie dojechała 😞 jutro pojedziemy.
Akompf nie dołuj sie,przytul do mężulka i wszystko będzie dobrze 😘

• Mamusia
witajcie Lasencje :P

byłam u kumpelki a potem poszłyśmy na miasto i ledwo doszłam z powrotem do domu, nie pytajcie nawet jak długo wchodziłam na 2 piętro 😉
chciałam sobie kupic stanik do karmienia ale nie wiem czy brac taki na teraz czy większy bo piersi jeszcze przybiorą-moje w sumie powiększyły sie z 75B na 80C -jak myślicie?
co do obwodu brzusia to nie wiem ile mam bo zgubiłam miarke :P

no i patrzyłam już na kremy antycellulitowe-bo koniecznie musze kupic, możecie coś polecic? ja miałam kiedyś z Avonu ale nie widziałam efektów.

a ja myśle, że jak Ami, megulka i Aga chcą już urodzic to najpierw trzeba Wiolke jakoś zmobilizowac bo one kulturalnie nie chcą sie wpychac-no i obowiązuje je zakaz a jak już Wiolka urodzi to co godzine możecie sie wypakowywac 😁

zdjęcie małej Natalki śliczne! nasza pierwsza grudniówka w listopadzie 🙂 chyba wszystkie czujemy sie jak matki chrzestne 😁 😁

ide na "Klan" i "Brzydule"

narazie

Ania kupuj większy, bo jak będziesz karmić to na 100% będą większe cycole, mówią żeby rozmiar większy kupić, ale ja sama jeszcze nie mam i nie będę kupować takich typowych do karmienia tylko takie bawełniane, bo do karmienia i tak należy rozpiąć biustonosz, a zresztą jeszcze nie wiem 😉