Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale sie ciesze.... przyjaciel z dawnych lat obiecal mi ,ze jak wroci do polski to ja bede mogla lezec caly dzien w lozku , lenic sie i objadac i ogladac filmy a on bedzie mi gotowal 🙂 🙂 🙂

fajnie, bo jest kucharzem i mi cos dobrego pewnie upichci 😁 az sie za nim stesknilam.... zawsze moglam na niego liczyc, nigdy mnie nie zawidol, teraz tez mnie wspiera...

• Mamusia
Faktycznie dziś się rozpisałysmy 🙂 jak za starych ciążowych czasów. Dziewczyny wy to macie w czym wybierać dla córeczek na chrzest 🙂 dla chłopców nie ma aż tylu rzeczy do wyboru.
Jeny wy wszystkie jesteście chude! W porównaniu do mnie... Ja się nie wypowiadam na temat wagi... Za to wzrostu mam 165 🙂
mój Szymek właśnie zawołał którąś z cioć Agnieszek bo wrzasnąl "Aga" 🙂 patrząc na lampę 🙂 przyznać się która tam siedzi?

• Mamusia
Ewo ja becikowe dostałam po dwóch tygodniach.

A ruch u nas dzisiaj jak nigdy. Nie było mnie na długość obiadu a już 6 stron do nadrobienia:laugh:

A jak wy to robicie że tak mało ważycie. Ja w porównaniu do was to jak hipcia wyglądam. Ale do wagi się nie przyznam ☺️

Ami sukieneczka fajna i rzeczywiście dla chłopców nie ma nic ciekawego

ja na razie uciekam uśpić mojego wrzaskuna

MITTKO CZASEM LEPIEJ WCALE SIE NIE UBIERAC :laugh:

EWO JA OKOŁO MIESIACA CZEKAŁAM.

WIOLU NAPRAWDE CHCESZ ZEBY MAZ PADŁ???:laugh:

KAJTUCHA MNIE U CIEBIE NIE MA:laugh:

WIOLA JAK CIE MĄŻ W TYM ZOBACZY TO TRZĘSIENIE ZIEMI MUROWANE :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A CO TO BECIKOWE 🤢 OCZYWIŚCIE ŻARTUJE WIEM CO TO ALE JA TAK SZYBKO DOSTAŁAM A JESZCZE SZYBCIEJ WYDAŁAM :laugh: :laugh: :laugh:

NO WŁAŚNIE POGODĘ ZA OKNEM NIECH SZLAK TRAFI 😠 U MNIE ŚNIEG Z DESZCZEM PADA I JEST SZARO I PONURO 😠 😠

• Mamusia
dzięki za odpowiedzi, my jeszcze nie złożyliśmy wniosku, ale kasa nam szybko potrzebna dlatego pytałam :P

No Wiola... lepiej załatw opiekunkę dla Majki bo jak Cię mąż zobaczy w takim stroju to ło ho ho...

U mnie też dzisiaj szaro i ponuro 🤢

• Mamusia
Ewo u mnie jest tak że jak się złoży do 10 danego miesiąca to kase dają w tym samym miesiącu a jak po 10 to można nawet czekać do przyszłego miesiąca.

Dzięki Fredeczko mobilizujący ten oklask,nawet zaczęłam mieszkanko ogarniać i gary pozmywałam 🤪 :laugh:

AgnieszkoK ja też już nie wiem co to becikowe wpłynęło na konto i rozeszło się z prędkością światła 🤪 :P

MASZ RACJE MITTKO, NIE DA SIE OPISAC TEJ MIŁOSCI, ALE NA SZCZESCIE NIE MUSISZ JEJ OPISYWAC, BO WSZYSTKIE DOSKONALE ROZUMIEMY O CZYM MÓWISZ 🙂
A MOJA KRUSZYNKA TERAZ SOBIE SPI U MNIE NA KOLANKACH Z CYCEM W BUZI.

U MNIE TEZ BEZNADZIEJNA POGODA. NIE BYŁAM DZIS NA SPACERZE PRZEZ TO 😠

A CO DO BECIKOWEGO TO JA JUZ NIE PAMIETAM ZE MIAŁAM JAKIES PIENIADZE:laugh: :laugh:
U NAS KASA ROZCHODZI SIE NIE WIADOMO KIEDY ZE WZGLEDU NA BUDOWE DOMKU.

Nie no mamuśki dzisiaj szaleją 🤪 Aż 10 stron naskrobałyście :laugh:
A ja w tym czasie wyszorowałam szafki w kuchni i lodówkę 😉

Oj Wiola, już rozglądaj się za nianią, bo mąż Cię z łóżka nie wypuści :laugh:

Marika właśnie coś opowiada zabawkom a zaśliniła się po pas... Co chwila ssie kciuka. Mąż mówi, że niedługo będzie mieć zęby i właśnie pojechał na zakupy i powiedział, że kupi jej żel do dziąseł. Niech leży w aptecce, bo za jakieś dwa/trzy miesiące zacznie się ząbkowa jazda... Marudzenie, biegunka, gorączka :laugh:

No właśnie... ciekawe które grudniowe dzieciątko, będzie miało jako pierwsze ząbka 🙂