Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja za różem nie przepadam... Jak urodziłam Majkę to kazy przynosił coś różowego... Więc jak tylko wpadły mi pieniądze do ręki to poleciałam do sklepu i kupiłam coś w innych kolorach 🙂
Teraz Marice też kupuję różne kolory, ale różowego też trochę ma 😉

Wiola... kurde zazdroszczę Ci, że mieszkasz w Chorwacji... Nie to co Szkocja, wiecznie piździ od morza :laugh:

Fredeczko no nie takie grosze, bo na niemowlaki obowiązuje opłata stała za ubezpieczenie, więc czasem płacisz drożej niż za samą siebie :laugh:

• Mamusia
No ja bym powiedziała że było by zajebiście 🤪 :laugh:

AgnieszkoW już nie sam fakt że wieśniacka sukienka na kole tylko ta róża była wieśniacka 🤪 i od razu chciałam ją odpruwać za to mojej córce bardzo się podobała :P ale absolutnie nie uważam że sukienki na kole są wieśniackie może niektóre :P Co do alb to ja też bym wolała,ale jak by wszystkie szły a tak moja Dominika w życiu by się na nią nie zgodziła a jej też się musi chodź troszke podobać.

No myślę że przy tych moich kędziorach to się nie napracuje za bardzo 🙂 Mąż też nie chce żebym ścinała ale ja już mam dosyć tych kłaków:laugh:
Wiolu też mam buzię jak księżyc w pełni 😁 A ja Wieczorkowa jestem i dla tego się śmiałam 😉

Kamil właśnie robi kupę ale słyszę że rzadka będzie raczej 🤨 🥴

A to mój Robaczek 😘 [img size=384]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Kamilek.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Niemowlęta, które nie ukończyły w dniu wylotu 2 roku życia, muszą podróżować na kolanach osoby dorosłej. Oplata za przelot niemowlęcia na lotach międzynarodowych wynosi 10% taryfy dla osoby dorosłej plus opłaty lotniskowe. Przewoźnik nie pobiera opłaty za przelot niemowląt na trasach krajowych.

Niemowlętom (w wieku poniżej 2 lat) przysługuje bagaż rejestrowany o wadze 5kg (włączając fotelik samochodowy, wózek dziecięcy lub spacerówkę). Niemowlętom (w wieku poniżej 2 lat) nie przysługuje bagaż podręczny z wyjątkiem pożywienia i napojów potrzebnych podczas lotu.

• Mamusia
Agnieszko tak samo właśnie tłumaczył mój mąż Dominice że będzie jej bardzo niewygodnie bo jak zobaczyła ja to o innej nie chciała już słyszeć,ale na szczęście przespała się z tą myślą i zmieniła zdanie 🙂

Asiu Kamilek przystojniacha 🙂

• Mamusia
Asiula buziaki dla Kamilka 😘
Spróbuj z fryzurą, raz się żyje!

Ojjj Chorwacja to moje marzenie... w tym roku znowu się nie uda, ale może w przyszłym w końcu pojedziemy z mężolem i Piterem oczywiście 😉
Wiola tak Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
http://www.youtube.com/watch?v=42948nFHwRc&feature=related

A tu jeszcze wideo 🤪 kochaniutkie ja tu na was czekam, zorganizowac wszystko to zaden problem, tymbardziej ze tu hauł do wynajecia mnóstwo.

PannoNikt ty tez z tej zimnej Szkocji możesz zjechać 🤪

Ale sie napaliłam!!! ahahahahahha

SZKOCJA JEST PIEKNA. WIEM BO BYŁAM TAM I MOGŁAM PODZIWIAC NA ZYWO TE CUDNE WIDOKI. NIGDY NIE ZAPOMNE TYCH RUDYCH KRÓW I OWIEC IDĄCYCH SRODKIEM ULICY HA HA

CO DO CHORWACJI TO FILMIK KUSI...

A JA MAM TAKA PROPOZYCJE ABY SPOTKAC SIE W POLSCE LATEM 🙂

• Mamusia
Cześć

Wiolu i PannoNikt obie macie wspaniałe widoki. A u nas nic ciekawego tylko śnieg i śnieg 😁 Nie długo będzie jak na biegunie 😠

I dzisiaj znowu nici ze spaceru zimno i ponuro.

Asiula moc gorących buziaków dla Kamilka, a fryzurka zajebista. Ty to z nią nie powinnaś mieć kłopotów.

Mittko sukienka skromna ale bardzo ładna.

• Mamusia
Szkocja tez piekna.

Ja proponuje co roku gdzie indzie 🤪 a co przeciez przez rok damy rade uybierac na wypad z dzieciaczkami 🤪

To zaczynamy ode mnie, później Szkocja, zwalimy sie na łeb Marcie do Turci na 3 latka, później Norwegia u Edyty, Austria u Anji o kims jeszcze zapomnialam?? W ten sposob mamy wakacjwe polaczone ze zwiedzaniem i spotkaiem grudniowek z gory na piec lat :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: pozniej pomyslimy :laugh: :laugh: :laugh: dobry pomysl? Prawdfa ze jestem genialna hahaha? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: