Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki!

Ale fajne koleżanki z Wiki i Zuzi! Słodziachne!

Wiola trzymałam go na rękach i najpierw lekko chlapałam, a później jak się oswoił to wkładałam go pod wodę. To była bardziej zabawa niż mycie bo brakowało mi rąk na mycie 😉 Na Piotrka wanienka też jest już za mała i muszę kupić większą bo nie mam w domu wanny 😞

Kajtucha ja też kupuję w kauflandzie dwupak pampersów, ale płacę więcej niż mittka -chyba 75zł.
Spóźnione życzenia dla męża 🙂

Miłej niedzieli!

• Mamusia
O jakie słodziuchne koleżanki 🙂 super dziewczyny 🙂

A ja się wykąpałam mała zasnęła więc skorzystałam,sarsza siostra jej pilnowała i sisiała 🤪 jak się Emila budziła (sisiała-słowo Dominiki brzmi to mniej więcej tak śiiii śiiiii 🤪 :laugh: )

Ewa no nie ma się co dziwić że drożej Będzin to nie Wrocław 🤪

• Mamusia
a ja skonczylam cwiczyc. nie chcialo mi sie ale.... dalam rade :P hehehee.

ale az w glowie mi sie kreci i cala spocona jestem :/ :P ale za chwile pojde sie kapac wiec loozik :P

a Wiki i Zuzia sa slodkie 🙂 ta Zuzia taka grzeczna..... potrafi lezec sama w pokoju wlezaczku nawet godzine!! ale biedna ma straszna ciemieniuche na calej glowce 😞

WITAM 🙂

U NAS KOLEJNA NOCKA DO BANI 😞 JA JUŻ NIE WIEM CO JEST MOJEMU DZIECKU 😞 BUDZIŁ SIĘ CO 1,5 GODZINY 🙂 NIE WIEM CZY ON JUŻ SIĘ NI NAJADA MOIM CYCEM ŻE MA TAKĄ POTRZEBĘ SSANIA JEGO 😞

ALE SUPER LASKI Z WIKI I ZUZI 🤪 🤪

ALE SUPER U KWIETNIÓWECZEK :laugh: NIE DOŚĆ ŻE PIERWSZA TO PODWÓJNA 🤪 🤪 🤪

A TERAZ W TESCO JEST JAKAŚ PROMOCJA NA PAMPERSY 🙂

ALE POGODA ZA OKNEM 😞 NA SPACER DZIŚ NIE MA SZANS 😠

MIŁEJ NIEDZIELI MAMUSIE 🙂 🙂 🙂

Witam Kobietki 🙂

U nas nocka super 🤪 Kamil spał od 23 do 4:30 🤪
Kupy mają troszkę lepszą konzystencję ale są strasznie zielone 😞

Zapomniałam jeszcze wczoraj napisać że ta pani doktor ze szpitala kazała iść z Kamilkiem do jego lekarki żeby obejrzała go pod względem neurologicznym bo mało dźwiga główkę i może być potrzebna rehabilitacja 😞

Dzisiaj jedziemy do mojego rodzinnego miasta bo jutro mam wizytę u neurologa na ten mój pirdzielony kręgosłup 🥴
Wreszcie się trochę odchamię 😁

Fredeczka ale słodziaki 🙂

Kamil też miał straaaaaaaszną ciemieniuchę ale już się z nią uporaliśmy 🙂

Co do włosków na komunię to mi się te ślimaczki podobały 🙂

I więcej nie pamiętam co miałam napisać 😁

A jeżeli chodzi o pieluchy to ja kupuję cały czas Huggies 🙂
W Rossmanie kupuję 66sztuk za 30zł. Patrzcie na cenę jednostkową pieluchy, zawsze przy cenie drobnym drukiem pisze. Z tej ceny jednostkowej wychodzi że Huggies jedna pieluszka jest tańsza od Dada 🙂 Tylko w paczki różne ilości pakują więc i tańsze się wydawają.

• Mamusia
AgaK ja też się już zastanawiam czy Piotrek się najada bo ciągle chce cyca. W nocy wstawał co 2 godziny. A mieliśmy już wszystko uregulowane, jadł co 3 godziny, a w nocy mieliśmy tylko jedną pobudkę. Teraz ciągle chce jeść i nie wiem czy nie mam mniej mleka po prostu.

Asiula ach te kupale 😠

Piterowi też pojawiła się ciemieniucha, na razie mała i mam nadzieję, że się nie pogorszy. Czeszę włoski i smaruję oliwką bambino.

A WŁAŚNIE TEMAT LEŻENIA 🙂
BARTEK OSTATNIO NIE BARDZO CHCE LEŻEĆ TYLKO CHCE JUŻ SIADAĆ 🤨 ALE NAWET GŁÓWKI NA BRZUSZKU NIE CHCE PODNIEŚĆ NO I NA BRZUSZKU TEŻ JUŻ NIE CHCE LEŻEĆ BO JAK GO KŁADĘ TO ZARAZ RYK 😞

• Mamusia
Cześć mamusie!

Jestem chora, ZNOWU, w nocy miałam 39 stopni i jak dawałąm małęj jeść to kręciło mi się w głowie ale wzięłam teraz gripex max i już czuję się o lepiej. Jak się zbliżam do Majki to nakładam maskę chirurgiczną, żeby maleńka nie załapała. A to wszystko przez moją popierdzieloną teściową bo mnie nie posłuchała jak jej powiedziałam, żeby nie przyjeżdzała jak jest podziębiona. Teraz leży z temperaturą, kaszlem, katarem ...a i przy okazji mnie też załatwiła 😠 😠 😠Kurde jutro mam mieć gości, kumpela z mężem i dzieckiem mieli przyjechać aler chyba ich odwołam 😞

Majka też miała wstrętna ciemieniuchę, aż się taki kask na głowie robił i nawet na brwiach wyskoczył ale na szczęście już jesteśmy po 🙂 ja ciągle smarowałam oliwką bambino i wyczesywałam szczoteczką do zębów i grzebyczkiem bo szczoteczką to bym się zesrała a nie wyczesała bo miała takie łuski na głowie. Czasem też je podważałam i dopiero wyczesywałam 🙂

fredeczka niezłe słodziaki 🙂

Asiula Majki kupki dopiero się uspokoiły jak jej podałam chociaż jedną łyżeczkę sztucznego mleka, do tej pory nie dlaczego doipiero wtedy było dobrzwe.

Mittka kupka ma konsystncje pasty do zębów :laugh: :laugh: czasem żadziej, jak u was?

Pozdrawiam niedzielnie !

• Mamusia
Moja córa do tej pory nie lubi leżeć na brzuszku ale konsekwetnie i codziennie ja na nim kładę i przytrzymuję chociaż parę minut mimo płaczu. martwie się bo zaraz będzie miała 3,5 miesiąca a jeszcze nie przekręciła się z brzuszka na plecy 😞 😞 😞 😞 Mała też się rwała przez chwilę do siadania, podnosiła główkę z dobre 20 cm jak leżała na bujaczku czy na mnie, od razu by siadała. Teraz jej przeszło 😮 😮 😮 ja nie wiem co sądzic o tym moim kochanym bachorku.