Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurcze bo moja nie ma takiej pasty do zębów może troche ale bardziej taka żadka kurcze czy teraz ja mam się przejmować tymi kupami 🤪 ale wydają mi się ok po za tym nic innego się nie dzieje.Matko nakręciłyście mnie tymi kupami 🤪 :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mittka u Majki tez jest czasem wodniscie heh, o mamuski mamuski :laugh: :laugh: :P

Fredeczka ja juz nie mam komentarza na tego palanta, bez kitu 😠

Wiecie jak zajkebisciwe wygladam w masce chirurgicznej? Normalnie powibnnam zostac seksowna lekarka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Mittka Majka się już nauczyła, ża matka nie jest do końca normalna więc więc widok starej w masce chirurgicznej nie zrobił na niej większego wrażenia :laugh: :laugh: :laugh:

A tu nawalona pani chirurg :laugh: :laugh: [img size=176]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie167.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej laski.

Fredeczko ten Marcin to...szkoda gadać...zakładaj mu jak najszybciej sprawę o alimenty bo zanim Ci wyznacza termin 1 rozprawy to możesz się zaczekać!!! A ten dupek Ci i tak kasy nie da...

Mittka mąż dziękuję za życzenia. No stary jest 🙂 najstarszy z naszych mężów 🙂 ale jary 🙂

Wiolka Ty naprawdę jak najszybciej potrzebujesz męża!!! On Cię z wszystkiego wyleczy 🙂 a z taka maską niedawno moja mama do Szymka podchodziła 🙂 no ale Ty w niej przebijasz wszystkich 🙂 zajebiscie 🙂 to gripex tak Cię urządził ? 🙂

mój mąż kupił sobie na allegro dziś E papierosa... Daj Boże żeby przestał palić...

Narazie uciekam, do później!

WIOLKA DOBRE :laugh: :laugh: :laugh: BRAKUJE TOBIE JESZCZE STROJU LEKARSKIEGO TAKIEGO KRÓTKIEGO I MOŻESZ BAWIĆ SIĘ Z MĘŻEM W LEKARZA :laugh: :laugh: :laugh:

CZESC DZIEWCZETA 🙂

WIOLKA WYGLĄDASZ ZAJEBIASZCZO W TEJ MASCE 🙂 BEZIE PASOWAŁA DO TWOJEGO GORSETU, WTEDY MĄZ NA PEWNO PADNIE:laugh:
DUZO ZDRÓWKA KOCHANA 😘

MITTKO JA TEZ MAM JAKIEŚ SCHIZY ZWIĄZANE Z KUPKAMI. MOJA LENA ROBI ŻÓŁTE , TAKIE JAK BY HMMMM KLEISTE... ALE NIE ZA KAŻDYM RAZEM, BO NASTEPNA KUPKA JEST JUZ NP NORMALNA... MASAKRA

MĘCZYMY SIE JESZCZE Z KATARKIEM. ODCIĄGAM JEJ TE GLUTY I KŁADĘ BY MIAŁA GŁOWĘ WYŻEJ. JUTRO CHYBA POJDZIEMY DO LEKARZA, BO SIE BOJE ZE SAMA NIE WYLECZE LENKI 😞 TYM BARDZIEJ ZE CZASEM TEŻ POKASŁUJE 😞

KAJTUCHA JA KUPIŁAM MOJEMU BRATU NA URODZINKI TAKIEGO PAPIEROSA 🙂 ALE JESZCZE PACZKA NIE DOSZŁA, BO TEZ JAKOŚ NIEDAWNO ZAMÓWIŁAM.

EWO I AGAk NA PEWNO MACIE DOBRY POKARM, NIE WARJUJCIE, PO PROSTU DZIECI CZASEM POTRZEBUJA WIECEJ POSSAĆ 🙂

A NASZ NOC OK, MIMO KATARKU. LENKA BUDZIŁA SIE STANDARDOWO 2 RAZY I SPAŁYSMY DO 9.

MIŁEJ NIEDZIELI KOCHANE.
JA CZEKAM NA RODZICÓW BO DZWONILI ZE JADĄ DO MNIE. A WCZORAJ NAWET UDAŁO MI SIE ZROBIC GOŁĄBKI 🙂 WIEM, WIEM...NAROBIŁAM WAM SMAKA HAHAH

• Mamusia
ja dzisiaj mialam klopsiki w bialym sosie ale zjadlam klopsika troche startej marchewki i tyle... jakos ochoty nie mialam :/

a waga stoi juz w miejscu.... jeszcze 5kg do zamierzonego celu tylko ze nie ma co ukrywac. nie stosuje juz diety:P i wcinam slodkie. ale moze niedlugo zaczne od nowa diete?

Fredeczko ale Wiki to chichotka 😁 Marika też się śmieje, ale jak zobaczy kamerę/aparat/telefon to zastyga w bezruchu.

AgaK może Bartuś zalicza teraz jakiś skok rozwojowy i potrzebuje więcej jedzonka 😉

Wiolu dziękuję 😘 Miałam dziś podły nastrój a Twoje zdjęcie w masce przywróciło mi humor!!

Ja dzisiaj idę na łatwiznę i piekę skrzydełka, do tego będzie ryż...