Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AgaK właśnie wyjrzałam za okno i śnieg pada 🤪
Dość zimy!!!!

PannoNikt wiem, że można psikać tantum verde bo ja tego używałam na ból gardła 😉

Fredeczko i tak cierpliwa jesteś bo ja widzę rodziców raz na tydzień albo na 2 tygodnie i strasznie się wkurzam jak tarmoszą Piotrka :laugh:

A my dziś bez kąpieli bo Piotrek miał marudzący dzień i szybko padł więc nie będę go budziła do mycia.

HI HI TO JA SIĘ JUŻ WPRASZAM NA POZOSTAŁE STUDNIÓWKI :P

WIOLKA JEŻELI JESTEŚ GDZIEŚ TAM TO WPADAMY NA STUDNIÓWKĘ DO MAJKI :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
PANNONIKT STAWIAJ JABOLCA NA STÓŁ :P :P :laugh: :laugh:

• Mamusia
Kurcze Ewa ja też a tu takie imprezy się kroją 🙂
mój mały bąk jak nigdy zasnął dziś po 21 :-):-):-):-):-) ale obawiam się że może się jeszcze obudzić 😞

a ja właśnie jem sobie kanapeczkę z almette z ogórkiem i koperkiem no i moja sałateczkę pyszniutką 🙂

• Mamusia
Hej, ja zapraszam wszystkie mamusie z pociechami na studniówkę... 😆 😉 Trza się winka napić!!!
Już 100 dni Madzia jest z nami. Dziś zresztą wyczaiła iż ma również dolne kończyny i mocno się zainteresowała nogami. 😎

Jak tam u Wasze pociechy? Przybierają na wadze? Bo moja jakoś tak słabo...ale może dlatego iż całe dnie się wierci, wierzga nogami i to co zje to spala 😠

• Mamusia
Oooo studniówka!!! W morde, zapomniałam :laugh: :laugh: :laugh: Zapraszam, zapraszam, winko w lodówce czeka :laugh: :laugh: Wszystkiego naj dla Mariki i Madzi!

Ja sobie właśnie grzańca łykam z miodzikiem, na ta gryopę pieprzoną 😠

Majka ma takie okropne zmiany skórne na twarzy 😞 😞 😞 kładłam rumianek, później bepanten, sudokrem i jest coraz gorzej, ze 3 tygodnie juz to ma a teraz to wygląda jak jeden wieklki czerwony placek na policzku 😞 😞 😞 teraz posmarowałam linomagiem, jak nie pomoże to za 2 dni do lekarki, ZNOWU kuzwa 🤢 nieługo to dostaniemy kartę stałego klienta 😞 😞 😞 😞 😞

Id sobie film obejrzeć i lulu.

Dobranoc mamuśki!

• Mamusia
hmmm... a ile madzia wazyla po urodzeniu?

Bo Wiki sie urodzila 30.11.2009 2480g a teraz jak bylysmy na szczepieniu 24.02 to miala 4950g... czyli przybiera bardzo dobrze...

Madzia moze jest chudzinkalae za to dluga ze hoho 🙂 mysle,ze bedzie dobrze bo cos by mialo byc zle z naszymi dzieciaczkami?

• Mamusia
a ja poukladalam ubranka Wiki w szafie tam gdzie Marcina rzeczy byly bo tak to w szafie jednej byly poupychane a teraz przynajmniej mam miejsce na nowe 😁

i duzo ubranek mialam zarezerwowane na pozniej a przymierzylam na spiochy ktore teraz Wiki nosi i kurcze......... to sa ubranka na TERAZ!!

Dziewczyny chce ktoras pajaca z napisem kolorowym "i love daddy" ?? rozm 62-68. bo wiecie same ze u mnie sie nie przyda heh. i jeszcze mam granatowa bluzeczke z napisami z przodu "i love daddy" a z tylu "and dady loves me" . jak ktoras chetna to pisac to przesle 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

Ja jak zwykle ostatnio pierwsza.Emila o 6 zrobiła wielkie oczy i pewnie sobie pomyślała po co mam spać skoro jasno jest 🤪 nocka też jakaś taka nijaka mała spała strasznie czujnie.

Widze że dziś na spacerek chyba pójdziemy jak na razie wyszło piękne słoneczko,ciekawe na jak długo 🙂

A i zapraszam na studniówke 🤪 dla każdego coś dobrego 🙂

• Mamusia
No przy wyjściu ze szpital ważyła 2620 g. Nie, no raczej nie mam się co niepokoić;-)
Ona po prostu jest korba 🙂

Fredeczka, bo niestety nie jestem w temacie, a dlaczego takie ciuszki Ci się nie przydadzą? 😞

Moja Madzia to zwykle wstaje między 5.00 a 6.00. I do wieczora szaleje:P

My chyba na spacerek nie pójdziemy bo nas zasypało! No chyba że trochę odśnieżą ulice.

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

u nas nocka SUPER !!!!!!

Wiki przy wyjsciu ze szpitala miala 2300g.... wiec malusienka a teraz to juz klocek z 5,500 bedzie 😁

Persy bo Marcin mnie zostawil dla swojej bylej dziewczyny :| dlatego sie nie przydadza.... wiec jesli ktoras chetna to z checia oddam. jeszcze zrobie za chwile zdj i wstawie 🙂

a u nas zasypalo niby ale z drugeij strony juz sie roztapia i slonce co jakis czas wyjdzie :P